Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτά είναι τα 25 εισοδήματα που δεν… φορολογούνται! Χιλιάδες Έλληνες δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!

Κυ, 22 Μαρ 2026 22:05

Έκτακτο – Ανατροπή με τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άγριο φονικό!

Κυ, 22 Μαρ 2026 22:00

Αυτά τα 3 ζώδια δεν ζητούν ποτέ «συγγνώμη» – Με αυτά δεν βρίσκεις ποτέ το δίκιο σου!

Κυ, 22 Μαρ 2026 18:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Εύβοια:Όσα λέει ο σεισμολόγος Λέκκας για τον σεισμό στην Εύβοια που γίνεται αισθητός και στην Αθήνα.

Τρ, 29 Νοέ 2022 08:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ανοιχτό το ενδεχόμενο ενός μεγαλύτερου σεισμού από αυτού των 4,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Εύβοια στις 6:32 τα ξημερώματα της Τρίτης άφησε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ Ευθύμιος Λέκκας μιλώντας στο protothema.gr.«Μπορεί να υπάρξει μεγαλύτερος σεισμός γιατί δεν την ξέρουμε την περιοχή, δεν ήταν στο πλαίσιο που μας ανησυχούσε» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Λέκκας.Σύμφωνα με τον ίδιο «δεν ξέραμε ότι υπάρχουν ρήγματα στην περιοχή αυτή» και γι’ αυτό πρόσθεσε ότι «πρέπει να δούμε τα ρήγματα της περιοής, δεν ξέραμε ότι υπάρχουν εκεί ρήγματα».Στην ερώτηση, πάντως, αν τον ανησυχεί το γεγονός ότι πριν τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ είχαν σημειωθεί και άλλες σεισμικές δονήσεις, ο Ευθύμιος Λέκκας είπε ότι «καλό είναι που έχει πλούσια σεισμική ακολουθία».

«Δεν μας ανησυχεί ιδιαίτερα, έχει αρκετούς μετασεισμούς, δεν είναι θέμα ανησυχίας» είπε ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ μιλώντας στο protothema.gr.Επισήμανε ότι η περιοχή δεν έχει ξαναδώσει μεγάλο σεισμό και αυτό έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους σεισμολόγους.Γερασιμός Παπαδόπουλος: Η σεισμική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σε δική του ανάρτηση λίγο μετά τον σεισμό των 4,8 Ρίχτερ ο σεισμολόγος Γεράσιμος Παπαδόπουλος σημείωσε ότι «η σεισμική δράση βρίσκεται σε εξέλιξη εκεί με μικρότερα μεγέθη από αρκετές μέρες».«Συνεπώς, επιβάλλεται η συνολική αξιολόγηση λαμβάνοντας υπόψη και τις δονήσεις που έγιναν πριν από λίγη ώρα» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο Γεράσιμος Παπαδόπουλος.
«Δεν υπάρουν ζημιές»

Ο δήμαρχος Καρύστου Λευτέρης Ραβιόλος που μίλησε στο protothema.gr είπε ότι δεν υπάρχουν πληροφορίες για ζημιές στην περιοχή λόγω του σεισμού, ενω για προληπτικούς λόγους, κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στον δήμο.

Αθηνά αισθητός γίνεται Διάφορα Εύβοια: Εύβοια:Όσα λέει Λέκκας σεισμό σεισμολόγος στην
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτά είναι τα 25 εισοδήματα που δεν… φορολογούνται! Χιλιάδες Έλληνες δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:05
Έκτακτο – Ανατροπή με τη δολοφονία του γνωστού τραγουδιστή – Αυτή είναι όλη η αλήθεια για το άγριο φονικό!
Κυ, 22 Μαρ 2026 22:00
Αυτά τα 3 ζώδια δεν ζητούν ποτέ «συγγνώμη» – Με αυτά δεν βρίσκεις ποτέ το δίκιο σου!
Κυ, 22 Μαρ 2026 18:05
Έκτακτο – Ελλάδα: Θρίλερ με τη δολοφονία του γνωστού λαικού τραγουδιστή! Το πρόσωπο “κλειδί”, η μαρτυρία και το βίντεο
Κυ, 22 Μαρ 2026 17:02
Ελλάδα: Τέλος για ιστορική εφημερίδα 102 ετών! Τέλος και από τα περίπτερα…
Κυ, 22 Μαρ 2026 14:40
Έκτακτο – Ελλάδα: Νεκρός γνωστός μουσικός – Βρέθηκε μαχαιρωμένος…
Κυ, 22 Μαρ 2026 14:37
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.