Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο γιος της! Βαρύ και ασήκωτο πένθος για τη βουλευτή…

Δε, 6 Απρ 2026 13:28

Απρίλος: Αυτός ο μήνας φέρνει μεγάλες ανατροπές σε 4 ζώδια! Αυτοί θα βρεθούν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή!

Δε, 6 Απρ 2026 12:12

Θρίλερ! Γιατί πεθαίνουν τουρίστες, μετά τις διακοπές τους, σε αυτό το νησί;

Δε, 6 Απρ 2026 11:37
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φαίη Σκορδά: “Λύγισε” μπροστά στις κάμερες η παρουσιάστρια – “Συγκινούμαι γιατί…”

Τρ, 30 Απρ 2024 08:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία δύσκολη συναισθηματικά περίοδο βιώνει η Φαίη Σκορδά, που πρόσφατα έχασε τον πατέρα της. Η παρουσιάστρια διατηρούσε με τον πατέρα της άριστες σχέσεις, καθώς ήταν από τους πιο κοντινούς της ανθρώπους στη ζωή και το στήριγμα της σε όλες τις δυσκολίες, ιδιαίτερα μετά το διαζύγιό της από τον Γιώργο Λιάγκα.

Η Φαίη Σκορδά “λύγισε” μπροστά στην κάμερα του Alpha
Η Φαίη Σκορδά σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σήμερα γιορτάζουμε τα 44 χρόνια της ευχής, είναι η παγκόσμια ημέρα ευχής και σε 50 χώρες γιορτάζουμε αυτό το σπουδαίο έργο του Make a Wish. Η ατμόσφαιρα είναι πολύ συγκινητική εδώ και συγκινούμαι και γω γιατί, καθώς ερχόμουν, συνάντησα κάποια παιδιά τα οποία τα είχα γνωρίσει μικρά και κάποια ήταν στις αγκαλιές. Παιδιά ευχής που τώρα έχουνε μεγαλώσει και δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο όμορφο».

«Δεν ξεχωρίζω κάποια εκπλήρωση ευχής περισσότερο. Αυτό που με αγγίζει πάντα είναι το βλέμμα των μαμάδων».

«Το δικό σας φως για να μην χάνετε το δρόμο σας ποιο είναι» ρώτησε τότε η ρεπόρτερ για να ξεκινήσει η παρουσιάστρια να μιλάει αλλά να μην μπορεί να συγκρατήσει την συναισθηματική της φόρτιση, να διακόψει για λίγο τις δηλώσεις και να μαζέψει τα δάκρυα της. «Τώρα εγώ είμαι και σε μια περίοδο λίγο…».

«Το δικό μου φως είναι η δύναμη που παίρνω από τα παιδιά. Και από τα δικά μου παιδιά και όλα τα παιδιά που είναι εδώ» απάντησε, ύστερα από την σύντομη διακοπή, η Φαίη Σκορδά στις τηλεοπτικές της δηλώσεις.

“Συγκινούμαι – “λύγισε”. “Συγκινούμαι blog Γιατί γιατί…” Διάφορα κάμερες Λύγισε μπροστά παρουσιάστρια Σκορδά στις Φαίη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Ελλάδα: Πέθανε ξαφνικά ο γιος της! Βαρύ και ασήκωτο πένθος για τη βουλευτή…
Δε, 6 Απρ 2026 13:28
Απρίλος: Αυτός ο μήνας φέρνει μεγάλες ανατροπές σε 4 ζώδια! Αυτοί θα βρεθούν στο σωστό σημείο τη σωστή στιγμή!
Δε, 6 Απρ 2026 12:12
Θρίλερ! Γιατί πεθαίνουν τουρίστες, μετά τις διακοπές τους, σε αυτό το νησί;
Δε, 6 Απρ 2026 11:37
Μαρούσι: Θρίλερ σε εξέλιξη! Πρωτοφανές περιστατικό με νεαρή γυναίκα! Βγήκε στο…
Δε, 6 Απρ 2026 09:32
EKTAKTO – Ελλάδα: Δυνατός σεισμός τώρα!
Δε, 6 Απρ 2026 09:00
Αυτά τα 3 ζώδια φοβούνται μη μείνουν μόνα τους! Δεν λένε ποτέ “όχι” για να μη σε χάσουν!
Δε, 6 Απρ 2026 00:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.