Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27

9/9: Μία απρόσμενη εξέλιξη περιμένει 3 ζώδια – Γίνεται κάτι που θέλουν

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:24

Απίστευτο περιστατικό με γνωστό ζευγάρι! Το δώρο του γαμπρού στη νύφη τον έστειλε στη φυλακή (Βίντεο)

Τρ, 8 Σεπ 2026 22:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φαίη Σκορδά σε Παναγιώτη Βασιλάκο: «Ήρθες να πεις την αλήθεια ή θα δουλευόμαστε μεταξύ μας;»

Πε, 9 Σεπ 2021 21:44 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

“Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha”, δήλωσε σε έντονο ύφος η Φαίη Σκορδά.

 

Καλεσμένος στο Πρωινό ήταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος και το θέμα συζήτησης με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα ήταν ένα: το Bachelor. Αρχικά, η παρουσιάστρια δεν έκρυψε την άποψη της για το reality.

 

«Να αναλύσουμε τι είναι το Bachelor δεν θέλω γιατί δεν θέλω να χαλάσω τις σχέσεις μου με τον Alpha. Εγώ σαν γυναίκα διαφωνώ. Θέλω να είμαι ευγενική γιατί επί προσωπικού είναι ένα γλυκό και καλό αγόρι. Δεν θα ήθελα να πω τη γνώμη μου γι’ αυτό το format που μπορεί να είναι και σε όλες τις χώρες. Δεν είναι θέμα υποκειμενικό. Το πώς τοποθετούν την γυναίκα δεν είναι θέμα υποκειμενικό», είπε η Φαίη Σκορδά.

 

Σε ερώτηση για το αν όλα γίνονται στο Bachelor βάσει σεναρίου, ο Παναγιώτης Βασιλάκος απάντησε: «Σε εμένα δεν υπήρχε σενάριο. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος αυθόρμητος και όπως λειτουργώ με τις κοπέλες στην έξω μου ζωή, έτσι λειτούργησα και με τις κοπέλες στο Bachelor».

 

Αυτή η απάντηση έβγαλε την Φαίη Σκορδά από τα ρούχα της και είπε σε έντονο ύφος: «Τώρα ήρθες να δώσεις συνέντευξη να πεις την αλήθεια ή τώρα θα δουλευόμαστε μεταξύ μας; Θα προτιμούσα να πεις πραγματικά ότι δεν μπορώ να μιλήσω για ένα πρότζεκτ που έχει τελειώσει».

 

 

«Να κάνεις τον σταυρό σου που δεν είσαι αυτό που είδαμε», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Πηγή zappit.gr

«Μας αλήθεια Βασιλάκο Διάφορα δουλευόμαστε Ήρθες μεταξύ Παναγιώτη πεις Σκορδά Φαίη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Χώρισε γνωστός γιατρός, μετά την πρώτη επέτειο γάμου του
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:27
9/9: Μία απρόσμενη εξέλιξη περιμένει 3 ζώδια – Γίνεται κάτι που θέλουν
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:24
Απίστευτο περιστατικό με γνωστό ζευγάρι! Το δώρο του γαμπρού στη νύφη τον έστειλε στη φυλακή (Βίντεο)
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:20
Κρήτη: Τουρίστας ζητάει αποζήμιωση από ξενοδοχείο για έναν απίστευτο λόγο
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:17
«Αγριεύει» ο καιρός – Η ημερομηνία που αλλάζουν όλα
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:13
Χάος στα αεροδρόμια ευρωπαϊκή χώρας – Ακυρώνονται πτήσεις
Τρ, 8 Σεπ 2026 22:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.