Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο: Αδιανόητο θρίλερ στο Ιόνιο: Αγνοείται επιχειρηματίας – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες

Κυ, 23 Αυγ 2026 19:47

Αν φας αυτό το σπιτικό σαγανάκι θα πεις «bye bye» στις ταβέρνες

Κυ, 23 Αυγ 2026 19:22

24 – 30 Αυγούστου: Εβδομάδα σταθμός για τα οικονομικά 3 ζωδίων – Το Σύμπαν τους δίνει αφθονία

Κυ, 23 Αυγ 2026 18:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φάρσαλα: Θρίλερ και μυστήριο με άγρια δολοφονημένο άνδρα – Το στοιχείο “κλειδί” στα χέρια των Αρχών – Ποιον υποψιάζονται

Σα, 2 Νοέ 2024 15:44 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Άγρια δολοφονημένος βρέθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr σήμερα το πρωί σε αγροτική περιοχή των Φαρσάλων ένας ηλικιωμένος άντρας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άντρας ηλικίας περίπου 85 ετών, βρέθηκε σε χωράφι στην περιοχή μεταξύ Δασολόφου και Χαλκιάδων νεκρός, χτυπημένος με αγροτικό εργαλείο, πιθανότατα τσάπα.

Οι έρευνες για τον άτυχο ηλικιωμένο που διέμενε μόνος του στο χωριό Βασιλί του Δήμου Φαρσάλων, άρχισαν όταν το αγροτικό αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, βρέθηκε εγκαταλειμμένο στη Θεσσαλονίκη, κάτι που κίνησε την υποψία των αρχών.

Το στίγμα του κινητού του τηλεφώνου οδήγησε τις αρχές στον εντοπισμό της σορού του. Πιθανολογείται πως ο δράστης της δολοφονίας πήρε το αγροτικό και το εγκατέλειψε στη Θεσσαλονίκη. Από τις αρχές αναζητείται ένας αλλοδαπός εργάτης τον οποίο φέρεται να απασχολούσε περιστασιακά ο 85χρονος.

«Ο πατέρας μου έμενε μόνος του στο χωριό και ασχολιόταν με τα χωράφια. Σήμερα πήγε στο χωράφι για δουλειά μαζί με έναν άντρα βουλγαρικής καταγωγής και μάλλον για κάποιο λόγο φαίνεται να διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους και το αποτέλεσμα ήταν αυτό», δηλώνει στο newsit.gr ο γιος του άτυχου άνδρα.

Και συμπληρώνει: «Οι πιθανότητες και τα στοιχεία δείχνουν ότι τον σκότωσε αυτός. Το ποδήλατο του ανθρώπου αυτού βρέθηκε στο σπίτι του πατέρα μου. Το αναγνώρισαν συγχωριανοί μας».

Σύμφωνα με τον γιο του 85χρονου, ο εργάτης που αναζητείται, «έμενε χρόνια στο χωριό, κοντά στο σπίτι το δικό μας και τον έπαιρνε ο πατέρας μου για δουλειές στα χωράφια για να μαζεύουν τα καρύδια».

«Όπως μαθαίνουμε ήταν σεσημασμένος. Το αγροτικό αυτοκίνητο του πατέρα μου βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη και γίνονται έρευνες για να βρεθεί ο δράστης, που είναι πολύ πιθανόν να είναι αυτός», καταλήγει.

Πηγή: onlarissa.gr/newsit

«Στα – “κλειδί” blog Άγρια άνδρα Αρχών αστυνομικά δολοφονημένο Θρίλερ και κλειδί με Μυστήριο ποιον στοιχείο το τον υποψιάζονται Φάρσαλα: χέρια

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο: Αδιανόητο θρίλερ στο Ιόνιο: Αγνοείται επιχειρηματίας – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες
Κυ, 23 Αυγ 2026 19:47
Αν φας αυτό το σπιτικό σαγανάκι θα πεις «bye bye» στις ταβέρνες
Κυ, 23 Αυγ 2026 19:22
24 – 30 Αυγούστου: Εβδομάδα σταθμός για τα οικονομικά 3 ζωδίων – Το Σύμπαν τους δίνει αφθονία
Κυ, 23 Αυγ 2026 18:57
Αυτός θα είναι ο καιρός του φθινοπώρου 2026: Οι εκτιμήσεις για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο
Κυ, 23 Αυγ 2026 17:14
Νέα Σμύρνη: Σοκάρουν οι αποκαλύψεις! – Ήξερε η Μελίνα ότι την περιμένει το κακό;
Κυ, 23 Αυγ 2026 16:03
Νέα Σμύρνη: Η εξωσυζυγική σχέση, το παιδί και η αντίδραση της συζύγου μετά το φονικό
Κυ, 23 Αυγ 2026 15:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.