Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Πρόστιμο 150 ευρώ για χιλιάδες ξεχασιάρηδες οδηγούς – Ποιοι θα τα πληρώσουν;

Σα, 6 Ιούν 2026 23:15

Κυριακή, 07/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα βγουν από τις σκοτούρες – Το Σύμπαν τους δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία!

Σα, 6 Ιούν 2026 23:07

Προσοχή! Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει

Σα, 6 Ιούν 2026 23:03
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φολέγανδρος: Ξεσπούν και συγκλονίζουν οι γονείς της 26χρονης Γαρυφαλλιάς

Κυ, 18 Ιούλ 2021 12:14 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις της μητέρας και του πατέρα της 26χρονης Γαρυφαλλιάς η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας από τον σύντροφό της στη Φολέγανδρο.

Μιλώντας στον ΣΚΑΪ η μητέρα της 26χρονης ζήτησε να γίνει σεβαστός ο πόνος της οικογένειάς της και να περάσει το μήνυμα η κόρη της να είναι η τελευταία που πέφτει θύμα στα χέρια ενός «άνανδρου».

«Μόνο στην κρίση του παιδιού μου που μου έλεγε ότι είναι ένα κάλο παιδί, άλλα έβλεπα κάποιες χειριστικές συμπεριφορές άλλα πάνω στον έρωτα ένα παιδί ίσως και να μην τα είχε δει», δήλωσε η μητέρα της 26χρονης.

 

«Είμαι μάνα και καταλαβαίνω και τον δικό της πόνο», λέει χαρακτηριστικά η Αλέκα Ψαράκου αναφερόμενη στην μητέρα του 30χρονου. «Και κείνη η μάνα αυτό το παιδί έχει κάνει, δεν ήθελε να φτάσει σ’ αυτό το σημείο», συμπληρώνει η μητέρα της 26χρονης.

Αναφερόμενη στον 30χρονο που συνελήφθη δήλωσε, «υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι που μονό άνανδρους μπορώ να τους χαρακτηρίσω κι αλήτες όταν παίρνουν ένα κορίτσι σε διακοπές κι αντί να το προσταυτευσουν του φέρονται έτσι».

 

Φολέγανδρος: «Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα»

Όπως λέει η κυρία Ψαράκου, «ο σύζυγος μου δεν είναι σε καλή κατάσταση. Θέλω μία ηρεμία να τιμήσω το παιδί μου που κάποιος του αφαίρεσε τη ζωή μ’ αυτόν τον άρρωστο τρόπο. Δεν πιστεύω στην κάκια στιγμή, πιστεύω στους κακούς ανθρώπους».

«Είναι φονιάς, αυτός την σκότωσε», λέει ο Κώστας Ψαράκος, ο πατέρας της Γαρυφαλλιάς σημειώνοντας πως η κόρη του ήταν ένα αξιόλογο πλάσμα. «Σκότωσε το κορίτσι μας στα καλά καθούμενα. Ένα κορίτσι που μία ζωή διάβαζε και δεν έκανε τιποτ’ άλλο και πήγε πρώτη φορά διακοπές στη ζωή της», λέει.

«Αυτή η τραγωδία είναι πρώτα για το παιδί μου που δεν του άξιζε αυτό. Σ’ αυτό το πλάσμα δεν άξιζε αυτό το πράγμα». «Ήταν πολύ αγαπητή, ένας επιστήμονας, ένα δώρο για μένα, για τα αδέλφια της, για τον τόπο που ζούμε, για την επιστήμη της», πρόσθεσε ο πατέρας της συντετριμμένος.

26χρονης Γαρυφαλλιάς γονείς Διάφορα Ξεσπούν συγκλονίζουν Φολέγανδρος:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Πρόστιμο 150 ευρώ για χιλιάδες ξεχασιάρηδες οδηγούς – Ποιοι θα τα πληρώσουν;
Σα, 6 Ιούν 2026 23:15
Κυριακή, 07/06: Αυτά τα 3 ζώδια θα βγουν από τις σκοτούρες – Το Σύμπαν τους δίνει μία εξαιρετική ευκαιρία!
Σα, 6 Ιούν 2026 23:07
Προσοχή! Σε αυτές τις ελληνικές παραλίες επέστρεψαν οι μωβ μέδουσες – Τι να κάνετε αν σας τσιμπήσει
Σα, 6 Ιούν 2026 23:03
Ραγδαίες εξελίξεις με τον Πάνο Μιχαλόπουλο – Έγινε γνωστό πριν από λίγο…
Σα, 6 Ιούν 2026 19:12
Ελλάδα: Φρίκη και αηδία! Πεθερός «τέρας» β@@@@ τη νύφη του και την…
Σα, 6 Ιούν 2026 14:10
Από αυτά τα 4 ζώδια φεύγουν τα “βάρη” τις επόμενες ημέρες – Ανατρέπεται το σκηνικό της ζωής τους
Σα, 6 Ιούν 2026 13:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.