Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου – Μεγάλη αναστάτωση στην πρόβα του Voice – Ξαφνικά…

Δε, 8 Δεκ 2025 13:49

Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν ήρεμες γιορτές -Ο Δεκέμβριος φέρνει μία πικρή απογοήτευση

Δε, 8 Δεκ 2025 12:33

Ξάνθη: Πρωτοφανής διπλή τραγωδία – Σκότωσε μέσα σε λίγα δύο ανθρώπους! – Ο ένας, δυστυχώς, ήταν ο ίδιος ο…

Δε, 8 Δεκ 2025 12:31
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φονικό στη Μακρινίτσα: Πλήθος έτρεξε να λιντσάρει τον δράστη – Οργή στα δικαστήρια

Πα, 9 Απρ 2021 14:00 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Φονικό στη Μακρινίτσα: Ένταση επικράτησε το πρωί της Παρασκευής έξω από τα δικαστήρια του Βόλου, κατά την προσαγωγή του 31χρονου στον Ανακριτή, ο οποίος κατηγορείται για το διπλό φονικό στην Μακρινίτσα.

Συγγενείς και φίλοι των δυο παιδιών που δολοφονήθηκαν, από την Μακρινίτσα και την Πορταριά, είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς έξω από τα δικαστήρια και περίμεναν τον δράστη.

Φονικό στη Μακρινίτσα: Το συγκεντρωμένο πλήθος φώναζε συνθήματα και προσπάθησε να πλησιάσει τον δράση

Όταν αυτός βγήκε από το περιπολικό της αστυνομίας, φώναζαν “Φονιάς, φονιάς, σαπίστε τον” και έκαναν προσπάθεια να πλησιάσουν τον δράστη, αλλά απομακρύνθηκαν από την ισχυρή αστυνομική δύναμη που βρισκόταν εκεί.

Η προσαγωγή του στα δικαστήρια έγινε από την μπροστινή είσοδο του κτιρίου, που βρίσκεται στην οδό Ιωλκού και αμέσως μετά η πόρτα έκλεισε του δικαστικού μεγάρου, ώστε να μην μπουν στον χώρο οι συγκεντρωμένοι.

Νοσηλευόμενος σε ψυχιατρική κλινική, 25 ημέρες πριν από την τραγική στιγμή που συνέβη το φονικό στη Μακρινίτσα, κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας για ακούσια νοσηλεία, θα έπρεπε να ήταν ο 31χρονος, ωστόσο, κυκλοφορούσε ελεύθερος.

Επίσης, υπήρχαν δύο γνωματεύσεις ψυχιάτρων που ανέφεραν: «Παρουσιάζει παραληρηματική διαταραχή με διωκτικά και διεγερτικά συμπτώματα και ενώ δέχτηκε να έχει τακτική παρακολούθηση, αρνείται επιμόνως να έχει φαρμακευτική αγωγή και η ακούσια νοσηλεία του κρίνεται απαραίτητη».

Τα αδικοχαμένα αδέρφια και η οικογένειά τους ζούσαν δραματικές στιγμές από τον περασμένο Δεκέμβριο, οπότε η νεαρή χώρισε με τον δράστη και αναζήτησε καταφύγιο με το αγγελούδι της στην οικογένειά της.

Από τότε, ο 31χρονος είχε προκαλέσει αλλεπάλληλα περιστατικά σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και της οικογένειάς της. Συγκεκριμένα την 1η Απριλίου το Αστυνομικό Τμήμα Βόλου σχημάτιζε δικογραφία για φραστικό επεισόδιο και καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό σε βάρος του πατέρα των αδικοχαμένων νέων.

Η Αστυνομία τότε τον είχε αναζητήσει, αλλά δεν κατάφερε να συλληφθεί, καθώς είχε κρυφτεί στο χωριό του πατέρα του στον Άγιο Βλάσιο, όταν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τον περικύκλωναν στα Ανω Λεχώνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι γιατροί του Κέντρου Ψυχικής Υγείας είχαν δει τον 31χρονο που έκανε το φονικό στη Μακρινίτσα άλλες τρεις φορές μετά από την πρώτη, όταν και δόθηκε η εισαγγελική παραγγελία και οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών για εξέταση. Στις 11 Μαρτίου αποφαίνονται ότι χρήζει εγκλεισμού. Το Κέντρο Ψυχικής Υγείας φέρεται να διαβιβάζει με υπάλληλο το αίτημα στην Εισαγγελία Βόλου. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, επικοινωνούσε με τα δικαστήρια τηλεφωνικά και είχε τη διαβεβαίωση ότι θα δινόταν εισαγγελική παραγγελία για εγκλεισμό.

Από την άλλη, η Εισαγγελία Βόλου προωθούσε το αίτημα εγκλεισμού προς συζήτηση στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου στις 17 Μαρτίου, με την εικόνα ότι ο δράστης νοσηλευόταν ήδη. Είχε κριθεί ότι χρήζει εγκλεισμού. Είχε δοθεί εισαγγελική παραγγελία για τον ακούσιο εγκλεισμό του από τον Ιανουάριο ακόμη.

Όταν δίνεται παραγγελία, οι ψυχίατροι οφείλουν, εφόσον κρίνουν ότι οι ασθενείς χρήζουν νοσηλείας, να κρατούν τους αρρώστους και να μην τους αφήνουν να κυκλοφορούν ελεύθεροι. Να ειδοποιούν την Αστυνομία και την Εισαγγελία.

 

Διάφορα δικαστήρια δράστη έτρεξε λιντσάρει Μακρινίτσα: Οργή Πλήθος φονικό
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Έλενα Παπαρίζου – Μεγάλη αναστάτωση στην πρόβα του Voice – Ξαφνικά…
Δε, 8 Δεκ 2025 13:49
Τα 3 ζώδια που δεν θα περάσουν ήρεμες γιορτές -Ο Δεκέμβριος φέρνει μία πικρή απογοήτευση
Δε, 8 Δεκ 2025 12:33
Ξάνθη: Πρωτοφανής διπλή τραγωδία – Σκότωσε μέσα σε λίγα δύο ανθρώπους! – Ο ένας, δυστυχώς, ήταν ο ίδιος ο…
Δε, 8 Δεκ 2025 12:31
Φρίκη στο Ίλιον: Πεθερός προσπάθησε να β@@@@ τη νύφη του
Δε, 8 Δεκ 2025 10:57
Φρικτός θάνατος 12χρονου στη Σάμο – Σε σοκ όσοι το είδαν με τα μάτια τους! – Δ@@@@@ από…
Δε, 8 Δεκ 2025 10:52
Η σπάνια σύμπτωση των φετινών Χριστουγέννων – Θα εμφανιστεί ξανά έπειτα από 100 χρόνια
Δε, 8 Δεκ 2025 09:14
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.