Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ζώδια: Αυτοί θα είναι οι 3 μεγάλοι τυχεροί της εβδομάδας

Δε, 12 Οκτ 2026 13:39

Ελλάδα: Σοκαριστική τραγωδία με ηλικιωμένους – Βγαλμένο σκηνικό από ταινία

Δε, 12 Οκτ 2026 13:35

Μαζωνάκης: Θρίλερ με τα ρολόγια του Γιώργου

Δε, 12 Οκτ 2026 12:32
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φονικό στο Πήλιο: 55.000€ από δωρεές και καινούριο σπίτι από τον δήμο Βόλου για τους χαροκαμένους γονείς

Σα, 24 Απρ 2021 17:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Φονικό στο Πήλιο – Ένα μεγάλο “ευχαριστώ” συνοδευόμενο από δάκρια ευγνωμοσύνης ακούγεται μόνο από τα χείλη των χαροκαμένων γονιών της Μακρινίτσας, που μέσα σε λίγα λεπτά, εκείνο το καταραμένο απόγευμα της 5ης Απριλίου έχασαν τα δύο τους παιδιά 28 και 30 ετών από τον μακελάρη σύζυγο της κόρης τους!

Φονικό στο Πήλιο – Και οι δύο τραγικοί γονείς είναι άνεργοι και ζούνε με μία πενιχρή σύνταξη τω 400 ευρώ

Μιλώντας στο TheNewspaper.gr ο πατέρας της άτυχης Κωνσταντίνας και του Γιώργου, Απόστολος Τσάπας, ευχαριστεί από την καρδιά του όλον τον κόσμο, την ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ και μία Κυπριακή εταιρεία που προσέφεραν ουσιαστική βοήθεια στην οικογένεια που ακόμα θρηνεί τα παιδιά της, αλλά οφείλει να σταθεί δυνατή για να μεγαλώσει το 2,5 ετών εγγονάκι της.

Η ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ αποφάσισε να στηρίξει την οικογένεια με 500 ευρώ μηνιαίο εισόδημα έως το παιδί να γίνει 18 ετών, ενώ θα δώσει και εφάπαξ ποσό 10.000 ευρώ.

Φονικό στο Πήλιο – Μέσα σε τρεις εβδομάδες και χωρίς να έχει δημιουργηθεί κάποιος ερανικός λογαριασμός, συγκεντρώθηκε το ποσό των 55.000 ευρώ από δωρεές, χωρίς σε αυτό το ποσό να συμπεριλαμβάνονται οι χορηγίες των δύο εταιρειών. Παράλληλα, ο Δήμος Βόλου κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες με εντολή του δημάρχου Αχιλλέα Μπέου ώστε τις επόμενες μέρες, η γιαγιά, ο παππούς και το εγγονάκι τους, να στεγαστούν σε μονοκατοικία του πολεοδομικού συγκροτήματος, αφού η διαβίωση στο μοιραίο σπίτι της Μακρινίτσας είναι βασανιστική.

Με δάκρυα στα μάτια ο κ. Απόστολος Τσάπας δηλώνει την ευγνωμοσύνη του σε όλους όσοι άπλωσαν χέρι βοηθείας και συμπαραστάθηκαν στον πόνο που βιώνουν οι δύο γονείς, ενώ η μόνη έννοια του από εδώ και πέρα είναι το μεγάλωμα του ανήλικου εγγονού του, του μικρού Γιώργου.

55.000€ Βόλου γονείς Δήμο Διάφορα δωρεές καινούριο Πήλιο σπίτι τους φονικό χαροκαμένους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ζώδια: Αυτοί θα είναι οι 3 μεγάλοι τυχεροί της εβδομάδας
Δε, 12 Οκτ 2026 13:39
Ελλάδα: Σοκαριστική τραγωδία με ηλικιωμένους – Βγαλμένο σκηνικό από ταινία
Δε, 12 Οκτ 2026 13:35
Μαζωνάκης: Θρίλερ με τα ρολόγια του Γιώργου
Δε, 12 Οκτ 2026 12:32
Ο Μαρινάκης πήρε βιντεοκλήση τον Ρέτσο στα αποδυτήρια – “Τ@@@@ και τον Παναθηναϊκό…”
Δε, 12 Οκτ 2026 11:22
Στην αντεπίθεση η γιατρός – Αυτό σκέφτηκε για να ρίξει την ευθύνη στον Μαζωνάκη
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:54
Ο καιρός θα θυμίζει χειμώνα – Πτώση της θερμοκρασίας και χιόνια από την Τρίτη – Οι πιο κρύες μέρες
Κυ, 11 Οκτ 2026 20:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.