Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καβάλα:Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 68χρονης-Μπορεί να τη σκότωσε το…

Κυ 4 Ιούν 2023 19:51

Πάτρα:Απίστευτο περιστατικό!Νόμιζαν ότι κακοποιούσε τη σύντροφο του αλλά της έσωζε τη ζωή…

Κυ 4 Ιούν 2023 18:25

Αρχιμανδρίτης στο Ναύπλιο:«Αν πείραζε το παιδί μου, τώρα θα δικαζόμουν εγώ» – Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 12χρονου

Κυ 4 Ιούν 2023 16:56
Facebook Twitter Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

«Φοβόμασταν τη διασωλήνωση» λέει η γιαγιά της 14χρονης που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά την εισαγγελική παρέμβαση

Τε 6 Οκτ 2021 19:35 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email
Facebook Twitter WhatsApp Email

Το κορίτσι, που τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο με συμπτώματα βαριάς πνευμονίας, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης – Η οικογένειά της την κρατούσε στο σπίτι, αγνοώντας τους γιατρούς

«Διασωλήνωση, αυτό φοβόμασταν. Τη διασωλήνωση. Αυτό το φοβόμασταν πάρα πολύ», ομολογεί η γιαγιά της 14χρονης που μεταφέρθηκε με κορωνοϊό στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης, κατόπιν εισαγγελικής παρέμβασης, καθώς οι γονείς του κοριτσιού είναι αρνητές του ιού.

 

Η γιαγιά της 14χρονης υποστηρίζει, μιλώντας στο Mega, ότι η εγγονή της δεν ήθελε να πάει στο νοσοκομείο. Το κορίτσι, που τελικά εισήχθη στο νοσοκομείο, παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, μειώθηκε η παροχή οξυγόνου, ενώ χορηγείται και αγωγή για την πνευμονική εμβολή που υπέστη.
Παρά το γεγονός ότι η μαθήτρια νοσούσε βαριά από κορωνοϊό και δεν μπορούσε να αναπνεύσει, η οικογένειά της την κρατούσε στο σπίτι, αγνοώντας τους γιατρούς και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή της.

 

«Κι εμείς κάναμε τα πάντα για το παιδί, εξετάσεις, φάρμακα, στους γιατρούς, ακτινογραφίες, τα πάντα. Και οξυγόνο στο σπίτι νοικιάσαμε. Τα πάντα, τα πάντα, τα πάντα», υποστήριξε η γιαγιά της 14χρονης.

Με τον πυρετό να μην υποχωρεί, οι γονείς κάλεσαν παιδίατρο στο σπίτι, ο οποίος μόλις εξέτασε τη μικρή τούς ενημέρωσε πως η εισαγωγή στο νοσοκομείο είναι μονόδρομος.

 

«Τρίτη μέρα σταμάτησε ο πυρετός και το μόνο που έλεγε μια φορά την ημέρα, αν το έλεγε, είναι ότι πνίγεται. Επειδή η μαμά είχε οξυγόνο, δίναμε και στο παιδί. Βλέπαμε ότι είχε βελτίωση και νοικιάσαμε άλλο ένα στο σπίτι», συμπλήρωσε η γιαγιά της 14χρονης.

«Το παιδί δεν ήθελε με τίποτα»

Με τους ανεμβολίαστους γονείς να αρνούνται πεισματικά να μεταφέρουν τη μαθήτρια στο νοσοκομείο, η παιδίατρος κατήγγειλε το περιστατικό στον Ιατρικό Σύλλογο.

 

«Και το παιδί δεν ήθελε με τίποτα. Έκλαιγε, χτυπιόταν. Μας έλεγε ‘’δεν πάω στο νοσοκομείο, δεν πάω στο νοσοκομείο’’. Και είπαμε δε θα πάει γιατί μας κορόιδεψαν με τον γαμπρό μας. Απλώς η παιδίατρος πήγε και κατήγγειλε το περιστατικό και μας έστειλαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε η γιαγιά της μικρής.

 

«Το κορίτσι ήρθε με μια βαριά εικόνα λοίμωξης του αναπνευστικού. Είχε ήδη σημάδια πνευμονικής εμβολής», σημείωσε μιλώντας στο MEGA, ο Νίκος Καρανταγλής, παιδίατρος του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου:

«Αντιμετωπίστηκε με υψηλές παροχές οξυγόνου και τη φαρμακευτική αγωγή που χρειάζεται», συμπλήρωσε ο ίδιος.

 

Ο κ. Καρανταγλής τόνισε ότι θα πρέπει σε κάθε περίπτωση να ακολουθούνται οι οδηγίες των γιατρών, ειδικά όταν πρόκειται για παιδιά με αναπνευστικά προβλήματα καθώς η κατάστασή τους μπορεί άμεσα να επιδεινωθεί.

«Έχει δρόμο ακόμα μπροστά της. Δε θα πάρει εξιτήριο αυτήν την εβδομάδα», κατέληξε ο παιδίατρος.

«Φοβόμασταν 14χρονης γιαγιά διασωλήνωση» Διάφορα εισαγγελική λέει μετά Μεταφέρθηκε Νοσοκομείο Παρέμβαση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καβάλα:Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση θανάτου της 68χρονης-Μπορεί να τη σκότωσε το…
Κυ 4 Ιούν 2023 19:51
Πάτρα:Απίστευτο περιστατικό!Νόμιζαν ότι κακοποιούσε τη σύντροφο του αλλά της έσωζε τη ζωή…
Κυ 4 Ιούν 2023 18:25
Αρχιμανδρίτης στο Ναύπλιο:«Αν πείραζε το παιδί μου, τώρα θα δικαζόμουν εγώ» – Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρας του 12χρονου
Κυ 4 Ιούν 2023 16:56
Καλομοίρα:Έκλεψαν το αυτοκίνητο του άνδρα της – “Στην αρχή, νόμιζα ότι πάρκαρα αλλού”
Κυ 4 Ιούν 2023 16:06
Πασχάλης Τσαρούχας: «Να μην έχω γίνει μ@λ@κ@ς» – «Άφωνη» η Σίσσυ Χρηστίδου
Κυ 4 Ιούν 2023 14:38
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα στην Κερατέα – Έπεσε πάνω σε πάγκο στο παζάρι…
Κυ 4 Ιούν 2023 13:40
Net-time.gr
Facebook Twitter Instagram YouTube
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
© 2023 net-time.gr Designed by net-time.

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.