Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50

Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους

Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25

Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της

Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φρίκη στα Ιωάννινα: Κρατούσε τη νεκρή θεία του σε μπαούλο επί 3 μήνες για να παίρνει την σύνταξή της

Σα, 31 Ιούλ 2021 18:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ιωάννινα: 55χρονος άνδρας κρατούσε τη νεκρή θεία του σε μπαούλο επί 3 μήνες. Ο λόγος ήταν για να λαμβάνει ο ίδιος τη σύνταξή της.

Λεπτομέρειες για την υπόθεση

Άλλη μία υπόθεση θανάτου γυναίκας έρχεται να συγκλονίσει την κοινή γνώμη. Αυτή την φορά στα Ιωάννινα. Μια 69χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή μέσα σε μπαούλο στο σπίτι της από την Αστυνομία, σοκάροντας την τοπική κοινωνία.

Η αναστάτωση προκλήθηκε όταν έγινε αντιληπτό πως η 69χρονη είχε καιρό να δώσει σημεία ζωής στο Πωγώνι όπου και έμενε. Η Αστυνομία τελικά έκανε έρευνα στο σπίτι της. Όπως δημοσιεύει το epirus-tv-news.gr βρέθηκε το πτώμα της σε στεγανοποιημένο μπαούλο στο χώρο του υπογείου. Αυτό που προκαλεί δε εντύπωση είναι πως για την υπόθεση συνελήφθη ο 55χρονος ανιψιός της.

 

Ιωάννινα: Η κατηγορία για τον 55χρονο ανιψιό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος άνδρας είχε συλληφθεί την Παρασκευή. Ο λόγος ήταν πως στο σπίτι όπου συγκατοικούσε με την 69χρονη θεία του βρέθηκαν 34 ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Από την έρευνα εντοπίστηκε και το πτώμα της θείας του με αποτέλεσμα τελικά να σχηματιστεί εις βάρος του δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Όπως είπε στην αστυνομία ο 56χρονος η θεία του είχε πεθάνει το δεύτερο δεκαήμερο του Μαΐου από παθολογικά αίτια και θέλοντας εκείνος να συνεχίσει να εισπράττει τη σύνταξή της έκρυψε τη σορό της στο υπόγειο. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος ανιψιός της είχε τοποθετήσει το μπαούλο μέσα σε άλλο μπαούλο τοποθετώντας και κλινοσκεπάσματα ενώ το είχε σφραγίσει με κόλλα που χρησιμοποιείται για πλακάκια προκειμένου να περιορίσει τη δυσοσμία.

Ιωάννινα: Η ιατροδικαστική εξέταση

Σημειώνεται ότι από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως ο θάνατος της γυναίκας επήλθε πριν από διάστημα 2-3 μηνών ενώ λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού δεν έχουν προσδιοριστεί τα ακριβή αίτια θανάτου της άτυχης 69χρονης, αν δηλαδή πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για θάνατο από παθολογικά αίτια.

Τέλος, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων, που διεξήγαγε την προανάκριση, έχει παραγγελθεί διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Διάφορα θεία Ιωάννινα: κρατούσε μήνες μπαούλο νεκρή παίρνει σύνταξη Φρίκη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη ανησυχία σε αυτές τις ελληνικές πολυσύχναστες παραλίες – Οι λουόμενοι βγαίνουν από τη θάλασσα με πληγές και…(Βίντεο)
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:50
Τα ζώδια που ερωτεύονται πάντα τους “λάθος” ανθρώπους
Κυ, 6 Ιούλ 2025 22:25
Λευκάδα: Ποια είναι η άτυχη 24χρονη που μόλις της έκανε πρόταση γάμου ο σύντροφός της κατέρρευσε και δίνει μάχη για τη ζωή της
Κυ, 6 Ιούλ 2025 21:41
Ανακαλείται γνωστό λικέρ από την ελληνική αγορά – Είναι το…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 18:56
Αγρίνιο: Αυτός είναι ο άτυχος Θανάσης! Σκηνές τραγωδίας στο νοσοκομείο – Τα γενέθλια, η 17χρονη και η μοιραία σύμπτωση
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:32
Παράγγελνε κάθε μέρα από πασίγνωστη εταιρεία πίτσας, για 7 χρόνια – Όταν σταμάτησε, του…
Κυ, 6 Ιούλ 2025 17:13
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.