Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: Ντράπηκε και η ντροπή! Σοκάρουν τα λόγια του γιατρού μέσα στη φυλακή για τον Γιώργο

Πε, 17 Σεπ 2026 21:49

Αυτό το τραγούδι του Μαζωνάκη μπήκε σε διαφήμιση της Opel και “έσπασε” ταμεία

Πε, 17 Σεπ 2026 16:02

Σκυλιά δάγκωσαν 3 άτομα στη Βάρη – Ανήκουν σε συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου Έλληνα

Πε, 17 Σεπ 2026 15:58
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φρίκη στον Βόλο:Η σοκαριστική ιστορία του κοριτσιού που το κακοποιούσε ο πατέρας του.Ζητούσε από την κόρη του να……

Τρ, 24 Μάι 2022 11:43 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Στις δικαστικές αίθουσες του Βόλου έφτασε τη Δευτέρα η υπόθεση της ασέλγειας ενός 10χρονου κοριτσιού από τον πατέρα του, το 2018, στον Βόλο.

Η υπόθεση εκδικάστηκε κεκλεισμένων των θυρών και ως μάρτυρας κατέθεσε η μητέρα που είχε υποβάλλει και τη μήνυση , μετά από εξομολόγηση του ανήλικου αγοριού της, το οποίο είχε δει τον πατέρα του να ασελγεί στην μικρή αδελφή του.

Ο άνδρας όπως αναφέρει το magnisianews.gr ασελγούσε στο παιδί τουλάχιστον έξι μήνες πριν γίνει αντιληπτός και όταν η Εισαγγελία ενημερώθηκε για το περιστατικό διέταξε καταπείγουσα προκαταρκτική εξέταση, για να διαπιστωθεί η εγκυρότητα των καταγγελιών, στο πλαίσιο της οποίας ελήφθησαν καταθέσεις τόσο από τη μητέρα, όσο από τον ανήλικο γιο και την 10χρονη (14χρονη σήμερα), που τότε ήταν μαθήτρια Δημοτικού Σχολείου.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο στις 25 και 26 Αυγούστου 2018, ο πατέρας του κοριτσιού το έβαζε να βγάζει τα ρούχα του στην κρεβατοκάμαρα και στο μπάνιο και τριβόταν πάνω του!

Η υπόθεση πήρε τον δρόμο της και ο 41χρονος είχε καταδικαστεί από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας σε κάθειρξη 9 ετών με αναστολή για ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση σε ανήλικο κάτω των 12 ετών. Μετά τη δίκη άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Η έφεσή του συζητήθηκε τον Φεβρουάριο στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Λάρισας. Ο ίδιος δεν ήταν παρών. Η έφεση κρίθηκε ανυποστήρικτη και παρέμεινε σε ισχύ η πρωτόδικη απόφαση, η οποία πρέπει να εκτελεστεί. Η Αστυνομία είχε δώσει σήμα τον Απρίλιο για τη σύλληψή του ως φυγόποινου, ενώ και χθες που συζητήθηκε ξανά η υπόθεση της δεκάχρονης με κατηγορούμενο τον πατέρα με την κατηγορία αυτή τη φορά «γενετήσιας πράξης μεταξύ συγγενών», δεν εμφανίστηκε. Καταδικάστηκε σε πέντε χρόνια για τέλεση σεξουαλικών πράξεων μεταξύ συγγενών, χωρίς αναστολή και χωρίς δικαίωμα έφεσης, αλλά για να οδηγηθεί στην φυλακή πρέπει να βρεθεί.

Βόλο:Η Διάφορα Ιστορία κακοποιούσε κόρη κοριτσιού να…… πατέρας σοκαριστική στον του.Ζητούσε Φρίκη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: Ντράπηκε και η ντροπή! Σοκάρουν τα λόγια του γιατρού μέσα στη φυλακή για τον Γιώργο
Πε, 17 Σεπ 2026 21:49
Αυτό το τραγούδι του Μαζωνάκη μπήκε σε διαφήμιση της Opel και “έσπασε” ταμεία
Πε, 17 Σεπ 2026 16:02
Σκυλιά δάγκωσαν 3 άτομα στη Βάρη – Ανήκουν σε συγγενικό πρόσωπο πασίγνωστου Έλληνα
Πε, 17 Σεπ 2026 15:58
Ελλάδα: Πρωτοφανής τραγωδία μέσα σε σχολείο με μαθήτρια
Πε, 17 Σεπ 2026 15:54
Ελλάδα: Σοκ! Δύο νήπια σε τραγική κατάσταση μέσα σε σχολικό λεωφορείο – Τα ξέχασαν και…
Πε, 17 Σεπ 2026 15:49
Το Σύμπαν επιστρέφει την ευτυχία σε αυτά τα 3 ζώδια
Πε, 17 Σεπ 2026 11:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.