Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το άγνωστο συρταράκι στο πλυντήριο ρούχων που μπορεί να μειώσει το κόστος στο πλύσιμο – Λίγοι το έχουν ανακαλύψει!

Σα, 14 Μαρ 2026 16:33

Έκτακτο – Ελλάδα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη! Διπλό μέτωπο στον…

Σα, 14 Μαρ 2026 16:28

Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή! Πέθανε ο…

Σα, 14 Μαρ 2026 15:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φθιώτιδα: Διασωληνώθηκε η ηγουμένη από το μοναστήρι της Λαμίας – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει εισαγγελέας

Τε, 28 Απρ 2021 23:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δυσάρεστη εξέλιξη στο θέμα με το Μοναστήρι της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο, καθώς το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) η 65χρονη Ηγουμένη της Μονής διασωληνώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η γερόντισσα, όπως αναμεταδίδει το lamiareport.gr φέρεται να είχε παρουσιάσει συμπτώματα από την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε βοήθεια όμως πολλές μέρες αργότερα και διακομίστηκε τελικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η παρέμβαση πρώτα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς και στη συνέχεια της υγειονομικής υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, βοήθησε λίγο την κατάσταση, καθώς οι καλόγριες προμηθεύτηκαν τρόφιμα και φάρμακα, ωστόσο ήταν αρνητικές στην παροχή άλλης βοήθειας και ειδικότερα στη διενέργεια τεστ από τον ΕΟΔΥ προκειμένου να επιβεβαιωθεί πόσες νοσούν και σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Στασινός, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία η Πολιτική Προστασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας και αν οι μονάχες συνεχίσουν να αρνούνται τη συνεργασία, ίσως να ζητηθεί η παρέμβαση εισαγγελέα.

Προς το παρόν έχει μπει κορδέλα περιμετρικά του Μοναστηριού και οποιαδήποτε έξοδος ή είσοδος ατόμων απαγορεύεται, ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΛΑΣ.

Γεγονός είναι επίσης ότι άλλες τρεις αδελφές τη Μεγάλη Τρίτη αναζήτησαν ιατρική βοήθεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, με τις δύο από αυτές να παραμένουν για νοσηλεία στην Κλινική Covid. Η πορεία της υγείας όλων αυτών των γυναικών, ανησυχεί τις υγειονομικές αρχές, καθώς στο Μοναστήρι υπάρχουν και ηλικιωμένες, όπως υπεραιωνόβια γερόντισσα 103 ετών.

Πηγή newsbeast

ανοιχτό Διασωληνώθηκε Διάφορα εισαγγελέας ενδεχόμενο ηγουμένη Λαμίας μοναστήρι παρέμβει Φθιώτιδα:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το άγνωστο συρταράκι στο πλυντήριο ρούχων που μπορεί να μειώσει το κόστος στο πλύσιμο – Λίγοι το έχουν ανακαλύψει!
Σα, 14 Μαρ 2026 16:33
Έκτακτο – Ελλάδα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη! Διπλό μέτωπο στον…
Σα, 14 Μαρ 2026 16:28
Θρήνος στην παγκόσμια μουσική σκηνή! Πέθανε ο…
Σα, 14 Μαρ 2026 15:41
Αυτό το κούρεμα μικραίνει! – Πρέπει να το δοκιμάσει κάθε γυναίκα! – Καμουφλάρει τα σημάδια γήρανσης και κάνει οπτικό λίφτινγκ
Σα, 14 Μαρ 2026 15:30
Σε ποιους συνταξιούχους θα επανυπολογίζεται η σύνταξη ανά 5ετια; – Πώς θα παίρνουν την προσαύξηση;
Σα, 14 Μαρ 2026 12:52
Επίδομα παιδιού Α21: Ποιοι και γιατί μπορεί να χάσουν την πληρωμή στις 31 Μαρτίου;
Σα, 14 Μαρ 2026 12:47
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.