Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Κέρκυρα: Φρικιαστικό περιστατικό με παππού και την 8χρονη εγγονή του

Πε, 10 Σεπ 2026 22:18

11 Σεπτεμβρίου: “Έρχονται” ξεκαθαρίσματα για αυτά τα ζώδια – 1 από αυτά θα πάρει μία απάντηση που περιμένει καιρό

Πε, 10 Σεπ 2026 22:09

Αθήνα: Απίστευτο περιστατικό με το φαγητό σε βρεφονηπιακό σταθμό – Σε σοκ οι γονείς

Πε, 10 Σεπ 2026 22:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φθιώτιδα: Διασωληνώθηκε η ηγουμένη από το μοναστήρι της Λαμίας – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει εισαγγελέας

Τε, 28 Απρ 2021 23:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Δυσάρεστη εξέλιξη στο θέμα με το Μοναστήρι της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο, καθώς το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) η 65χρονη Ηγουμένη της Μονής διασωληνώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η γερόντισσα, όπως αναμεταδίδει το lamiareport.gr φέρεται να είχε παρουσιάσει συμπτώματα από την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε βοήθεια όμως πολλές μέρες αργότερα και διακομίστηκε τελικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η παρέμβαση πρώτα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς και στη συνέχεια της υγειονομικής υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, βοήθησε λίγο την κατάσταση, καθώς οι καλόγριες προμηθεύτηκαν τρόφιμα και φάρμακα, ωστόσο ήταν αρνητικές στην παροχή άλλης βοήθειας και ειδικότερα στη διενέργεια τεστ από τον ΕΟΔΥ προκειμένου να επιβεβαιωθεί πόσες νοσούν και σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Στασινός, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία η Πολιτική Προστασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας και αν οι μονάχες συνεχίσουν να αρνούνται τη συνεργασία, ίσως να ζητηθεί η παρέμβαση εισαγγελέα.

Προς το παρόν έχει μπει κορδέλα περιμετρικά του Μοναστηριού και οποιαδήποτε έξοδος ή είσοδος ατόμων απαγορεύεται, ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΛΑΣ.

Γεγονός είναι επίσης ότι άλλες τρεις αδελφές τη Μεγάλη Τρίτη αναζήτησαν ιατρική βοήθεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, με τις δύο από αυτές να παραμένουν για νοσηλεία στην Κλινική Covid. Η πορεία της υγείας όλων αυτών των γυναικών, ανησυχεί τις υγειονομικές αρχές, καθώς στο Μοναστήρι υπάρχουν και ηλικιωμένες, όπως υπεραιωνόβια γερόντισσα 103 ετών.

Πηγή newsbeast

ανοιχτό Διασωληνώθηκε Διάφορα εισαγγελέας ενδεχόμενο ηγουμένη Λαμίας μοναστήρι παρέμβει Φθιώτιδα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρκυρα: Φρικιαστικό περιστατικό με παππού και την 8χρονη εγγονή του
Πε, 10 Σεπ 2026 22:18
11 Σεπτεμβρίου: “Έρχονται” ξεκαθαρίσματα για αυτά τα ζώδια – 1 από αυτά θα πάρει μία απάντηση που περιμένει καιρό
Πε, 10 Σεπ 2026 22:09
Αθήνα: Απίστευτο περιστατικό με το φαγητό σε βρεφονηπιακό σταθμό – Σε σοκ οι γονείς
Πε, 10 Σεπ 2026 22:05
Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια του Μαζωνάκη, πριν αφήσει την τελευταία πνοή
Πε, 10 Σεπ 2026 21:11
Γιώργος Μαζωνάκης: Η διαθήκη, η περιουσία και οι νόμιμοι κληρονόμοι
Πε, 10 Σεπ 2026 21:05
Μαζωνάκης: Το άγνωστο περιστατικό σε εστιατόριο και η σοκαριστική αποκάλυψη που ανατρέπει τα δεδομένα
Πε, 10 Σεπ 2026 18:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.