Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαθεύτηκε τώρα ποιος ήταν ο Έλληνας που προσγειώθηκε σε παραλία – Η τσάντα και η σύλληψη

Σα, 22 Αυγ 2026 22:08

Κέρκυρα: Ντροπή και αίσχος! Τι έκανε ο άνθρωπος στον σκύλο; – “Σ@@@@@ τ@@@@” (Βίντεο)

Σα, 22 Αυγ 2026 21:36

Ελλάδα: Αυτά που ξεβράστηκαν σε ελληνική παραλία προκάλεσαν έντονη ανησυχία και αηδία – Χιλιάδες…

Σα, 22 Αυγ 2026 21:30
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Φθιώτιδα: Διασωληνώθηκε η ηγουμένη από το μοναστήρι της Λαμίας – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να παρέμβει εισαγγελέας

Τε, 28 Απρ 2021 23:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Δυσάρεστη εξέλιξη στο θέμα με το Μοναστήρι της Παναγίας Γοργοϋπηκόου στο Γοργοπόταμο, καθώς το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (28/4) η 65χρονη Ηγουμένη της Μονής διασωληνώθηκε εξαιτίας του κορονοϊού και νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας.

Η γερόντισσα, όπως αναμεταδίδει το lamiareport.gr φέρεται να είχε παρουσιάσει συμπτώματα από την προηγούμενη εβδομάδα, ζήτησε βοήθεια όμως πολλές μέρες αργότερα και διακομίστηκε τελικά με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο τη Μεγάλη Δευτέρα.

Η παρέμβαση πρώτα της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Στερεάς και στη συνέχεια της υγειονομικής υπηρεσίας του Δήμου Λαμιέων, βοήθησε λίγο την κατάσταση, καθώς οι καλόγριες προμηθεύτηκαν τρόφιμα και φάρμακα, ωστόσο ήταν αρνητικές στην παροχή άλλης βοήθειας και ειδικότερα στη διενέργεια τεστ από τον ΕΟΔΥ προκειμένου να επιβεβαιωθεί πόσες νοσούν και σε τι κατάσταση βρίσκονται.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Δημόσιας Υγείας Παναγιώτης Στασινός, βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία η Πολιτική Προστασία με τον Αντιπεριφερειάρχη Φθιώτιδας και αν οι μονάχες συνεχίσουν να αρνούνται τη συνεργασία, ίσως να ζητηθεί η παρέμβαση εισαγγελέα.

Προς το παρόν έχει μπει κορδέλα περιμετρικά του Μοναστηριού και οποιαδήποτε έξοδος ή είσοδος ατόμων απαγορεύεται, ενώ έχει ενημερωθεί και η ΕΛΑΣ.

Γεγονός είναι επίσης ότι άλλες τρεις αδελφές τη Μεγάλη Τρίτη αναζήτησαν ιατρική βοήθεια στο Νοσοκομείο Λαμίας, με τις δύο από αυτές να παραμένουν για νοσηλεία στην Κλινική Covid. Η πορεία της υγείας όλων αυτών των γυναικών, ανησυχεί τις υγειονομικές αρχές, καθώς στο Μοναστήρι υπάρχουν και ηλικιωμένες, όπως υπεραιωνόβια γερόντισσα 103 ετών.

Πηγή newsbeast

ανοιχτό Διασωληνώθηκε Διάφορα εισαγγελέας ενδεχόμενο ηγουμένη Λαμίας μοναστήρι παρέμβει Φθιώτιδα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθεύτηκε τώρα ποιος ήταν ο Έλληνας που προσγειώθηκε σε παραλία – Η τσάντα και η σύλληψη
Σα, 22 Αυγ 2026 22:08
Κέρκυρα: Ντροπή και αίσχος! Τι έκανε ο άνθρωπος στον σκύλο; – “Σ@@@@@ τ@@@@” (Βίντεο)
Σα, 22 Αυγ 2026 21:36
Ελλάδα: Αυτά που ξεβράστηκαν σε ελληνική παραλία προκάλεσαν έντονη ανησυχία και αηδία – Χιλιάδες…
Σα, 22 Αυγ 2026 21:30
Διόδια: Αλλάζει ο τρόπος διέλευσης – Τι αλλάζει στους αυτοκινητόδρομους – Πώς θα τα περνάμε
Σα, 22 Αυγ 2026 18:16
Αυτός θα είναι ο καιρός του φθινοπώρου 2026: Οι εκτιμήσεις για Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο
Σα, 22 Αυγ 2026 18:14
Τέλος εποχής για θρυλικό κινηματογράφο της Αθήνας
Σα, 22 Αυγ 2026 18:10
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.