Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Νέο θρίλερ σε εξέλιξη! 25 άτομα δηλητηριάστηκαν, αφού έφαγαν σε δημοφιλή…

Πα, 21 Νοέ 2025 22:12

Τριπλή τραγωδία μέσα σε λίγα λεπτά στο Παγκράτι – Μητέρα βγήκε με την κόρη της βόλτα και ξαφνικά…

Πα, 21 Νοέ 2025 22:06

Άγριος καυγλας Κωνσταντοπούλου – Ουγγαρέζου στον “αέρα” – Τι σου έκανε Δημήτρη, ο Διαμαντής; (Βίντεο)

Πα, 21 Νοέ 2025 16:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γαλλίδα δημοσιογράφος παρουσίασε ντοκιμαντέρ για το Ισλάμ και απειλείται η ζωή της.Βρίσκεται υπό αστυνομική προστασία.

Δε, 31 Ιαν 2022 18:48 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ζήτησε αστυνομική προστασία – Δέχεται απειλές για τη ζωή της μετά την παρουσίαση ντοκιμαντέρ για την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία
Η σκιά της έχει γίνει τις τελευταίες ώρες μια ομάδα αστυνομικών καθώς μετά την παρουσίαση ενός ντοκιμαντέρ για το ριζοσπαστικοποιημένο Ισλάμ, η γοητευτική Γαλλίδα δημοσιογράφος Οφελί Μενιέ δέχεται απειλές για τη ζωή της.

 

Η 34χρονη Οφελί παρουσίασε πρόσφατα ένα ντοκιμαντέρ, υπό τον τίτλο: «Zone Interdite» (Απαγορευμένη Ζώνη), σχετικά με τον τρόπο με την επιρροή του ριζοσπαστικοποιημένου Ισλάμ στη γαλλική κοινωνία.

Το ρεπορτάζ εστίαζε στην καθημερινότητα των πολιτών της φτωχής πόλης Ρουμπέ, στη βόρεια Γαλλία. Στην πόλη αυτή, πολλά καταστήματα που απευθύνονται σε Μουσουλμάνους, πωλούν κούκλες χωρίς πρόσωπο και τα εστιατόρια διαθέτουν ειδικές καμπίνες για να τρώνε μόνο γυναίκες.

 

Τα καταστήματα παιχνιδιών πωλούν απρόσωπες κούκλες προκειμένου να σεβαστούν μια ριζοσπαστική εκδοχή του Ισλάμ που απαγορεύει την απεικόνιση ανθρώπων.

Εκτός από την 34χρονη Γαλλίδα δημοσιογράφο, απειλές για τη ζωή του δέχεται και ο βασικός μάρτυρας του ρεπορτάζ της, ο δικηγόρος Αμίν Ελμπαχί.

 

Οφελί και Αμίν έχουν δεχτεί τηλεφωνήματα από αγνώστους που τους απειλούν ότι θα τους σκοτώσουν, ακόμη κι ότι θα τους αποκεφαλίσουν, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail».

 

Μετά την προβολή του επίμαχου ντοκιμαντέρ, οι γαλλικές αρχές έβαλαν «λουκέτο» στο εστιατόριο «Le Familial» που είχε απομονωμένους χώρους για να τρώνε μόνες τους οι Μουσουλμάνες, αν και ντόπιοι έσπευσαν να υποστηρίξουν ότι τα δωμάτια αυτά δεν ήταν διαθέσιμα μόνο στις γυναίκες, αλλά σε όλους.

απειλείται αστυνομική Γαλλίδα δημοσιογράφος Διεθνή Ισλάμ ντοκιμαντέρ Παρουσίασε Προστασία της.Βρίσκεται
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Νέο θρίλερ σε εξέλιξη! 25 άτομα δηλητηριάστηκαν, αφού έφαγαν σε δημοφιλή…
Πα, 21 Νοέ 2025 22:12
Τριπλή τραγωδία μέσα σε λίγα λεπτά στο Παγκράτι – Μητέρα βγήκε με την κόρη της βόλτα και ξαφνικά…
Πα, 21 Νοέ 2025 22:06
Άγριος καυγλας Κωνσταντοπούλου – Ουγγαρέζου στον “αέρα” – Τι σου έκανε Δημήτρη, ο Διαμαντής; (Βίντεο)
Πα, 21 Νοέ 2025 16:05
Σαντορίνη: Λύθηκε το μυστήριο με τους σεισμούς – Αυτό “ταρακουνούσε” όλο το νησί
Πα, 21 Νοέ 2025 15:22
Σοκ στη βόρεια Ελλάδα, με ζευγάρι! Δίνουν μάχη για τη ζωή τους, αφού έφαγαν σε γιορτή…
Πα, 21 Νοέ 2025 15:13
«Στείλαμε αυτή την κοπέλα και γίναμε τόσο ρεζίλι, στα Miss Universe» – Ποιο είναι το γνωστό μοντέλο που εκπροσώπησε τη χώρα μας;
Πα, 21 Νοέ 2025 14:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.