Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται πασίγνωστη σαλάτα, από την ελληνική αγορά

Τε, 3 Ιούν 2026 20:27

Αυτά τα 5 ζώδια που θα δεχτούν μια απρόσμενη έκπληξη, πριν από το τέλος της εβδομάδας

Τε, 3 Ιούν 2026 13:36

Καλαμάτα – Γυναικοκτονία: Σοκάρει η ιατροδικαστική! Μπορεί να δόθηκε κάτι στα παιδιά που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο;

Τε, 3 Ιούν 2026 12:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γερμανού: Επική αντίδραση για τη σχέση Ιωαννίδου-Κιμούλη: «Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου»(video)

Σα, 20 Μαρ 2021 17:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Γερμανού: Επική αντίδραση για τη σχέση Ιωαννίδου-Κιμούλη: «Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου»

Καλύτερα δε γίνεται: Επική η αντίδρασή της Ναταλίας Γερμανού στις δηλώσεις της μητριάς της Μαρίας Ιωαννίδου η οποία αποκάλυψε πριν από λίγες μέρες στο Πρωινό πώς είχε σχέση για τρεις μήνες με τον Γιώργο Κιμούλη.

Η παρουσιάστρια έδειξε να έρχεται σε δύσκολη θέση όταν κλήθηκε να σχολιάσει την αποκάλυψη της ηθοποιού η οποία ήταν παντρεμένη για πολλά χρόνια με τον πατέρα της.





Μάλιστα όταν έψαξαν οι συνεργάτες της να βρουν χρονολογικά πότε είχαν συνεργαστεί η Μαρία Ιωαννίδου με τον Γιώργο Κιμούλη και διαπίστωσαν πώς ήταν το 1989 για την παράσταση “Το τρις εξαμαρτείν”, εκείνη είπε ότι τότε η ηθοποιός ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πατέρα της, τον αξέχαστο Φρέντυ Γερμανό.

«Παιδιά δεν γνωρίζω, τι με ρωτάτε; Παντρεμένη ήταν τότε με τον πατέρα μου. Εγώ δεν θυμάμαι Κιμούλη στα παιδικά μου χρόνια. Τώρα το άκουσα. Ίσως ήταν στη διάρκεια του “διαλείμματος”» αρκέστηκε να πει η Ναταλία Γερμανού η οποία δεν έδειξε να έχει τη διάθεση να συνεχίσει τη συζήτηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Να θυμίσουμε ότι η Μαρία Ιωαννίδου είχε δηλώσει για το θέμα προ ημερών: «Είμαι θυμωμένη με τον τρόπο διαχείρισης των καταγγελιών. Το θεωρώ άδικο για το θέατρο. Μην ποινικοποιήσουμε το φλερτ, είναι άλλο αυτό και άλλο η παρενόχληση… Έχω συνεργαστεί με επίμαχο τηλεοπτικό πρόσωπο. Ήταν πολύ γυναικάς, με φλέρταρε, είδε ότι δεν ανταποκρίθηκα και γίναμε φίλοι».
Όταν αποκάλυψε τη σχέση της με τον Γιώργο Κιμούλη, η Φαίη Σκορδά έμεινε άφωνη: «Είχαμε τρεις μήνες σχέση με τον Γιώργο Κιμούλη, η γνωριμία μας έγινε στο “Τρεις Εξαμαρτείν” του Σακελλάριου. Φτάνει πια, δεν είναι έτσι το θέατρο. Υπάρχουν άλλοι 3.000. Μπορεί να μην γίνονται αυτά πλέον δημόσια και να γίνονται στα δικαστήρια;».

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συναγερμός στον ΕΦΕΤ! Μην το καταναλώσετε! Ανακαλείται πασίγνωστη σαλάτα, από την ελληνική αγορά
Τε, 3 Ιούν 2026 20:27
Αυτά τα 5 ζώδια που θα δεχτούν μια απρόσμενη έκπληξη, πριν από το τέλος της εβδομάδας
Τε, 3 Ιούν 2026 13:36
Καλαμάτα – Γυναικοκτονία: Σοκάρει η ιατροδικαστική! Μπορεί να δόθηκε κάτι στα παιδιά που βρίσκονταν στο διπλανό δωμάτιο;
Τε, 3 Ιούν 2026 12:47
Γρηγόρης Αρναούτογλου: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο με αφόρητους πόνους – Τι του συνέβη;
Τε, 3 Ιούν 2026 11:33
Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Κατσαφάδου
Τρ, 2 Ιούν 2026 21:29
Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Πέθανε ξαφνικά η τραγουδίστρια και σύζυγος του γνωστού ηθοποιού…
Τρ, 2 Ιούν 2026 21:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.