Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Γιατί κάποιοι βάζουν πάντα τα κλάματα στους καβγάδες; Η απάντηση της Ψυχολογίας δεν είναι αυτό που πιστεύαμε

Πα, 10 Ιούλ 2026 11:19

Σκηνές πανικού σε πτήση από Θεσσαλονίκη – Έσπασε το παράθυρο στον αέρα και ο επιβάτης που καθόταν

Πα, 10 Ιούλ 2026 09:58

Ιούλιος: “Έρχονται” μεγάλες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια – Πρόσωπα από το παρελθόν, μία ξαφνική πρόταση και αφθονία

Πα, 10 Ιούλ 2026 08:45
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Τα πρώτα λόγια της Ναταλίας Γερμανού μέσα από το νοσοκομείο – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας της; – “Εντοπίστηκε…”

Κυ, 9 Μαρ 2025 19:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η Ναταλία Γερμανού συνδέθηκε τηλεφωνικώς με τους τηλεθεατές και τους αγαπημένους συνεργάτες της από το «Καλύτερα δε Γίνεται», ενώ η ίδια απουσιάζει καθώς νοσηλεύεται μετά από έκτακτη εγχείρηση.

Το μεσημέρι της Κυριακής (9/3) η παρουσιάστρια του Alpha, που παραμένει νοσηλευόμενη μετά το έκτακτο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε χθες, αναφέρθηκε στη μικρή περιπέτεια που είχε με την υγεία της, ευχαριστώντας αφενός τον γιατρό της και αφετέρου τους συνεργάτες της για την κατανόηση.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, παιδιά, καλό μεσημέρι σε όλους! Είναι πάρα πολύ ωραίο να σας βλέπω και να σας καμαρώνω! Είναι φοβερό ότι κάνω τηλεφωνική παρέμβαση στην εκπομπή», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού, κάνοντας έκπληξη στην ομάδα της στο πάνελ.

«Είσαστε φανταστικοί, σας απολαμβάνω πάρα πολύ. Σας το λέω ειλικρινά και καμαρώνω σαν παγώνι!», πρόσθεσε η παρουσιάστρια του Alpha.

«Νομίζω ότι θα είμαι κάθε μέρα και καλύτερα. Επειδή μας ακούνε και άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας, θεωρώ ότι είναι και ύβρις να γκρινιάζεις για κάτι που το εντοπίζεις σχετικά εγκαίρως και το αντιμετωπίζεις. Είμαι ευγνώμων που το αντιμετώπισα εγκαίρως και προς τον γιατρό μου, στον κόσμο για όλα τα μηνύματα και σε εσάς βεβαίως. Πρώτα ο Θεός, το άλλο Σαββατοκύριακο θα είμαστε μαζί», σημείωσε η Ναταλία Γερμανού στον αέρα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Δεν κάνετε ό,τι καλύτερο μπορείτε, είστε ό,τι καλύτερο», είπε κλείνοντας την τηλεφωνική σύνδεση η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο – Τηλεφωνική παρέμβαση της Ναταλίας Γερμανού, μέσα από το νοσοκομείο


«Είναι – “Εντοπίστηκε…” από Γερμανού Διάφορα κατάσταση λόγια μέσα Ναταλίας Νοσοκομείο Ποια πρώτα Τα της το υγείας»
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Γιατί κάποιοι βάζουν πάντα τα κλάματα στους καβγάδες; Η απάντηση της Ψυχολογίας δεν είναι αυτό που πιστεύαμε
Πα, 10 Ιούλ 2026 11:19
Σκηνές πανικού σε πτήση από Θεσσαλονίκη – Έσπασε το παράθυρο στον αέρα και ο επιβάτης που καθόταν
Πα, 10 Ιούλ 2026 09:58
Ιούλιος: “Έρχονται” μεγάλες εξελίξεις για αυτά τα 3 ζώδια – Πρόσωπα από το παρελθόν, μία ξαφνική πρόταση και αφθονία
Πα, 10 Ιούλ 2026 08:45
10/7: Αυτά τα δύο ζώδια κλείνουν την «πόρτα» στην τοξικότητα – Πέφτουν οι μάσκες των ανθρώπων που βρίσκονται κοντά τους
Πε, 9 Ιούλ 2026 21:55
Βρέθηκε το φυσικό «αντίδοτο» για τους λαγοκέφαλους; – Είναι η «ασπίδα» απέναντι στο τοξικό ψάρι;
Πε, 9 Ιούλ 2026 21:51
5 κομψά κουρέματα που ανανεώνουν την εμφάνιση μετά τα 50
Πε, 9 Ιούλ 2026 20:55
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.