Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις 2027: Αυτές είναι οι 3 αλλαγές που έρχονται για χιλιάδες ασφαλισμένους

Κυ, 28 Ιούν 2026 15:10

Σάλος στην Εύβοια: Η κίνηση μοναχού σε παραλία, όταν εμφανίστηκε λαγοκέφαλος, που άφησε άναυδους τους λουόμενους

Κυ, 28 Ιούν 2026 14:42

Γαλλία: Συνετρίβη αεροσκάφος – Συναγερμός στις Αρχές

Κυ, 28 Ιούν 2026 14:33
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γη της ελιάς:Η Χάιδω βάφει τα χέρια της με αίμα για να εκδικηθεί

Πε, 25 Νοέ 2021 09:03 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς…

Η Χάιδω, ακόμη μία εβδομάδα, πρόκειται να μας απασχολήσει ποικιλοτρόπως στη Γη της ελιάς. Μετά την αποκάλυψη πως ο σύζυγός της έκανε παράνομες δουλειές με ένα ισχυρό καρτέλ ναρκωτικών, συνειδητοποιεί ότι κάποιος έδωσε εντολή να σκοτώσουν τον άντρα αλλά και την κόρη τους, τη Στέλλα, ανήμερα του γάμου της.

 

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια στη Γη της ελιάς, σύμφωνα με όσα γράφει ο Παναγιώτης Μουλόπουλος στο TV O’Clock, η Χάιδω επισκέπτεται στη φυλακή τον Στέλια Βαφέα, τον ξάδελφο του Στάθη, για να μάθει το όνομα αυτού που έδωσε εντολή να σκοτώσουν τη μονάκριβη κόρη της. Ο Βαφέας δέχεται να της πει το όνομα, αλλά ζητά ως αντάλλαγμα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό. Η Χάιδω απαντά θετικά και προσπαθεί να βρει τα χρήματα.

 

Η γυναίκα ζητά από τον Νικόλα να της βρει μια καραμπίνα. Λίγες ώρες αργότερα, στη Γη της ελιάς, ο Νικόλας την επισκέπτεται κρυφά και της παραδίδει την καραμπίνα για να την κρύψει. Η Χάιδω του ζητά οτιδήποτε γίνει να προσέχει τον Φίλιππο, που ξέρει ότι τον νοιάζεται.

Την επόμενη μέρα η Χάιδω επισκέπτεται ξανά τον Βαφέα στη φυλακή προκειμένου να του πει ότι συγκέντρωσε τα χρήματα που της ζήτησε. Εκείνος αποκαλύπτει το ονοματεπώνυμο του ανθρώπου που έδωσε την εντολή να εκτελεστούν ο Πέτρος και η Στέλλα. Όταν τον ρωτάει τι έφτιαξε η κόρη τους, εκείνος της εξηγεί ότι ήταν σαν αντίποινα.

 

Η Χάιδω, έχοντας στο αυτοκίνητό της την καραμπίνα, ψάχνει να βρει πού συχνάζει ο άνθρωπος που ευθύνεται για το διπλό φονικό στην οικογένειά της και με την πρώτη ευκαιρία να τον σκοτώσει. Κάτι που δεν αργεί να συμβεί, με την Χάιδω να γίνεται δολοφόνος και να παίρνει η ίδια εκδίκηση στη Γη της ελιάς για τον θάνατο της κόρης της.

αίμα βάφει εκδικηθεί Ελιάς:Η Χάιδω χέρια
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις 2027: Αυτές είναι οι 3 αλλαγές που έρχονται για χιλιάδες ασφαλισμένους
Κυ, 28 Ιούν 2026 15:10
Σάλος στην Εύβοια: Η κίνηση μοναχού σε παραλία, όταν εμφανίστηκε λαγοκέφαλος, που άφησε άναυδους τους λουόμενους
Κυ, 28 Ιούν 2026 14:42
Γαλλία: Συνετρίβη αεροσκάφος – Συναγερμός στις Αρχές
Κυ, 28 Ιούν 2026 14:33
Τελευταία εξέλιξη! Φωτιά σε ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας – Διακοπή κυκλοφορίας
Κυ, 28 Ιούν 2026 12:39
Το λάθος με τη σκιά που κάνουν οι περισσότερες γυναίκες, μετά τα 50, και δειχνουν μεγαλυτερες
Κυ, 28 Ιούν 2026 12:27
29/6-5/7: Τα 3 ζώδια που θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει αυτή την εβδομάδα – Έρχονται ευκαιρίες
Κυ, 28 Ιούν 2026 12:23
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.