Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θλίψη! Πέθανε ο επιχειρηματίας των ελληνικών σούπερ μάρκετ…

Πε, 20 Νοέ 2025 21:41

Φαίη Σορδά – Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια – Η πικρή ιστορία…

Πε, 20 Νοέ 2025 14:02

Ανατροπή στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης – Ποιος κλαίει; – Ποιος έκανε 0.2% και ποιος σάρωσε;

Πε, 20 Νοέ 2025 13:55
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιάννενα: Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που… – Η απόφαση των γιατρών

Κυ, 26 Μάι 2024 20:36 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Σε κρίσιμη κατάσταση στο Παίδων της Αθήνας νοσηλεύεται ο 7χρονος, που έπεσε με το ποδήλατο του σε τοίχο, στην περιοχή των Ιωαννίνων.

Ως εξαιρετικά κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι επόμενες δύο ημέρες, για τον 7χρονο από τα Γιάννενα, που παραμένει διασωληνωμένος στο νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας μετά το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ποδήλατο που οδηγούσε. Μετά από απόφαση των γιατρών στο νοσοκομείο Ιωαννίνων, έγινε αεροδιακομιδή του παιδιού, το Σάββατο 25 Μαΐου και οι γιατροί στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού» αποφάσισαν να το βάλουν διασωληνωμένο σε ΜΕΘ. Στο πλευρό του μικρού βρίσκονται από την πρώτη στιγμή οι γονείς του, που αγωνιούν και περιμένουν μια ευχάριστη είδηση από τα χείλη των γιατρών.

Όπως μετέδωσε ο Alpha η κατάσταση της υγείας του, χαρακτηρίζεται ως σταθερά κρίσιμη. Οι θεράποντες γιατροί έχουν διαπιστώσει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχουν αναλύσει την κατάσταση και τους κινδύνους που εγκυμονούν, στους γονείς του 7χρονου.

Το σοβαρό ατύχημα έγινε στα Γιάννενα χθες το απόγευμα στο Νεοχωρόπουλο Ιωαννίνων όταν ο μικρούλης έπεσε πάνω σε τοίχο και τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσε Κινητή Μονάδα του ΕΚΑΒ που παρέλαβε και μετέφερε το παιδί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων με τους γιατρούς να κρίνουν απαραίτητη την αεροδιακομιδή του στο νοσοκομείο Παίδων στην Αθήνα.

Με αεροσκάφος, το οποίο έφτασε στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων, το παιδί μεταφέρθηκε το βράδυ στην Αθήνα και στο νοσοκομείο Παίδων, όπου το ιατρικό προσωπικό ήταν ήδη έτοιμο να παρέχει την απαραίτητη φροντίδα.

Οι συνθήκες του ατυχήματος δεν έχουν ακόμα αποσαφηνιστεί. Ο μαθητής της Α’ Δημοτικού βγήκε για μια βόλτα και οι δικοί του άνθρωποι ειδοποιήθηκαν λίγο αργότερα γι’ αυτό που είχε συμβεί.

Δείτε το βίντεο – Σε κρίσιμη κατάσταση ο 7χρονος που έπεσε με το ποδήλατό του σε τοίχο


– 7χρονος απόφαση Γιάννενα γιατρών Διάφορα κατάσταση κρίσιμη που….. σε τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θλίψη! Πέθανε ο επιχειρηματίας των ελληνικών σούπερ μάρκετ…
Πε, 20 Νοέ 2025 21:41
Φαίη Σορδά – Δύσκολες στιγμές για την παρουσιάστρια – Η πικρή ιστορία…
Πε, 20 Νοέ 2025 14:02
Ανατροπή στην τηλεθέαση της πρωινής ζώνης – Ποιος κλαίει; – Ποιος έκανε 0.2% και ποιος σάρωσε;
Πε, 20 Νοέ 2025 13:55
Σοκαριστικό περιστατικό! Νεκρός 15χρονος, αφού του έβαλαν, στον π@@@@…
Πε, 20 Νοέ 2025 13:49
Τέσσερα ζώδια που ταλαιπωρήθηκαν και πριν τα Χριστούγεννα θα…
Πε, 20 Νοέ 2025 12:42
Πρωτοφανές περιστατικό! Δασκάλα στο Λουτράκι κατήγγειλε 6χρονο μαθητή, ότι…
Πε, 20 Νοέ 2025 12:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.