Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:44

Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…

Πα, 19 Δεκ 2025 21:40

Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…

Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιάννης Γιοκαρίνης:Θα έφευγα από τη ζωή αν δεν σταματούσα το αλκοόλ.Πάλεψα με τον εθισμό μου.

Πε, 21 Οκτ 2021 20:16 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε στην κάμερα της Ελεονώρας Μελέτη μαζί με τη γυναίκα του, Σοφία Μιχαλοπούλου για την κοινή τους ζωή.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η εδώ και 18 χρόνια σύζυγός του Σοφία, μίλησαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τη ζωή τους, τη μάχη με τον αλκοολισμό αλλά και το τραγούδι «Ευλαμπία» το οποίο όπως είπε δεν του άρεσε αρχικά.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο λουκ που τον χαρακτηρίζει και δεν το αλλάζει λέγοντας: «Να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε με χαρά για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο, όπως τόνισε, ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι.

 

«Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε». Έδειξε την ευγνωμοσύνη του προς τη σύζυγό του Σοφία, η οποία τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές του, στην περίοδο του εθισμού του στο αλκοόλ.

Ο τραγουδιστής αν και σπούδαζε εργοδηγός-ηλεκτρολόγος δεν κατόρθωσε να πάρει ποτέ το πτυχίο του, καθώς από 9 χρονών που ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Πώς ξεπέρασε την εξάρτηση από τον αλκοολισμό

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», είπε η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου.

 

Ο ίδιος ο Γιάννης Γιοκαρίνης παραδέχτηκε ότι πάλεψε με τον εθισμό του 13 χρόνια και πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του που έχασαν τη μάχη.

Για την περιβόητη «Ευλαμπία», το τραγούδι του που έκανε μεγάλη επιτυχία ο ίδιος είπε: «Την “Ευλαμπία” δεν ήθελα να τη βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η Σοφία, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.

αλκοόλ.Πάλεψα Γιάννης Γιοκαρίνης:Θα εθισμό έφευγα σταματούσα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Κόλαση πέρασε το ζευγάρι στα χέρια τους – Για 2 ώρες τους…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:44
Αδιανόητο περιστατικό σε πτήση πασίγνωστης εταιρείας! “Θεέ μου…” Επιβίβασαν ν@@@@ και τους έλεγαν ότι…
Πα, 19 Δεκ 2025 21:40
Έκτακτο – Συνέβη πριν από λίγο! – Ασθενοφόρο που μετέφερε ασθενείς έπεσε πάνω σε…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:56
Αθήνα: Υπόθεση θρίλερ! “Μπέμπα μου, ξύπνα…” – Τι συνέβη με το δίδυμο μωρό; – Συγκλονίζει η…
Πα, 19 Δεκ 2025 19:47
Νέα Φιλαδέλφεια: Σοκαριστικό! “Πάγωσαν” όσοι το είδαν με τα μάτια τους – Κ@@@@@ στο…
Πα, 19 Δεκ 2025 16:35
Πώς θα κάνουμε Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά – Πού θα χιονίσει; – Με τι καιρό θα ταξιδέψουν οι εκδρομείς;
Πα, 19 Δεκ 2025 16:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.