Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συντάξεις Ιανουαρίου 2026: Τι αλλάζει, φέτος, στην πληρωμή τους – Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς;

Κυ, 7 Δεκ 2025 16:01

Ζάκυνθος: Σε σοκ οι διασώστες, που είδαν το 2χρονο, μετά την επίθεση πιτμπουλ – Το ανατριχιαστικό στοιχείο, που δεν είχαν ξαναδεί

Κυ, 7 Δεκ 2025 13:07

Τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Νέες ευκαιρίες, ανανέωση, καλά νέα…

Κυ, 7 Δεκ 2025 11:47
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιάννης Γιοκαρίνης:Θα έφευγα από τη ζωή αν δεν σταματούσα το αλκοόλ.Πάλεψα με τον εθισμό μου.

Πε, 21 Οκτ 2021 20:16 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε στην κάμερα της Ελεονώρας Μελέτη μαζί με τη γυναίκα του, Σοφία Μιχαλοπούλου για την κοινή τους ζωή.

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης και η εδώ και 18 χρόνια σύζυγός του Σοφία, μίλησαν στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για τη ζωή τους, τη μάχη με τον αλκοολισμό αλλά και το τραγούδι «Ευλαμπία» το οποίο όπως είπε δεν του άρεσε αρχικά.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε και στο λουκ που τον χαρακτηρίζει και δεν το αλλάζει λέγοντας: «Να βλέπεις την γάτα αυτή να παίζει, να μπαίνει μες στα μαλλιά μου να τρελαίνεσαι».

Ο Γιάννης Γιοκαρίνης μίλησε με χαρά για το σπίτι του στην Σαλαμίνα, στο οποίο, όπως τόνισε, ονειρεύεται να στήσει ένα κοτέτσι.

 

«Στη Σαλαμίνα έχω ένα οικοπεδάκι με ένα σπίτι, που έφτιαξε ο μπαμπάς μου, με κοτούλες και μποστάνι θα φτιάξουμε ένα κοτέτσι για τις καινούριες κότες που θα πάρουμε». Έδειξε την ευγνωμοσύνη του προς τη σύζυγό του Σοφία, η οποία τον στήριξε στις δύσκολες στιγμές του, στην περίοδο του εθισμού του στο αλκοόλ.

Ο τραγουδιστής αν και σπούδαζε εργοδηγός-ηλεκτρολόγος δεν κατόρθωσε να πάρει ποτέ το πτυχίο του, καθώς από 9 χρονών που ασχολείται με τη μουσική η οποία και τελικά τον κέρδισε.

Γιάννης Γιοκαρίνης: Πώς ξεπέρασε την εξάρτηση από τον αλκοολισμό

«Περάσαμε πολύ μεγάλο λούκι. Με την εξάρτηση του Γιάννη από το αλκοόλ έκανε πολύ μεγάλο αγώνα και είμαι υπερήφανη, ο Γιάννης είναι πολύ δοτικός άνθρωπος», είπε η σύζυγός του Σοφία Μιχαλοπούλου.

 

Ο ίδιος ο Γιάννης Γιοκαρίνης παραδέχτηκε ότι πάλεψε με τον εθισμό του 13 χρόνια και πως εάν δεν σταματούσε αυτή η κατάσταση θα είχε φύγει από τη ζωή, όπως πολλοί φίλοι του που έχασαν τη μάχη.

Για την περιβόητη «Ευλαμπία», το τραγούδι του που έκανε μεγάλη επιτυχία ο ίδιος είπε: «Την “Ευλαμπία” δεν ήθελα να τη βάλω στο δίσκο, έχω και μια θεία Ευλαμπία. Η μαγκιά της με έκανε να χρησιμοποιήσω το όνομα».

Το τελευταίο άλμπουμ του Γιάννη Γιοκαρίνη έχει τίτλο «Είμαι ελεύθερος» στο οποίο πολλά τραγούδια έχει γράψει η Σοφία, με τον τραγουδιστή να εμφανίζεται στο «Κύτταρο» για άλλες 2 Παρασκευές.

αλκοόλ.Πάλεψα Γιάννης Γιοκαρίνης:Θα εθισμό έφευγα σταματούσα
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συντάξεις Ιανουαρίου 2026: Τι αλλάζει, φέτος, στην πληρωμή τους – Πότε θα μπουν τα χρήματα στους λογαριασμούς;
Κυ, 7 Δεκ 2025 16:01
Ζάκυνθος: Σε σοκ οι διασώστες, που είδαν το 2χρονο, μετά την επίθεση πιτμπουλ – Το ανατριχιαστικό στοιχείο, που δεν είχαν ξαναδεί
Κυ, 7 Δεκ 2025 13:07
Τα τρία πιο τυχερά ζώδια της εβδομάδας – Νέες ευκαιρίες, ανανέωση, καλά νέα…
Κυ, 7 Δεκ 2025 11:47
Η πρώτη εκτίμηση για τον καιρό των γιορτών – Έρχονται λευκά Χριστούγεννα;
Κυ, 7 Δεκ 2025 11:44
Ανείπωτη τραγωδία! Σ@@@@@ κατά λάθος τον γαμπρό και…(Βίντεο σοκ)
Κυ, 7 Δεκ 2025 11:39
Ερωτευμένη η Θεοδωρίδου: Αυτός είναι ο γοητευτικός της σύντροφος
Κυ, 7 Δεκ 2025 10:41
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.