Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@

Πε, 1 Ιαν 2026 21:20

Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα

Πε, 1 Ιαν 2026 21:14

Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)

Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιάννης Στάνκογλου:Οι μέρες στη φυλακή, οι μεροκαματιάρηδες γονείς και η σύλληψη στα 16

Τρ, 2 Νοέ 2021 08:53 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο ηθοποιός μίλησε για όλα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου ήταν ένας από τους χθεσινούς καλεσμένους στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός μίλησε για τη ζωή του, την οικογένειά του αλλά και τις τρεις μέρες που χρειάστηκε να μείνει στη φυλακή του Κορυδαλλού για τις ανάγκες γυρισμάτων για την ταινία «Θανατοποινίτης».

 

Οι μέρες στη φυλακή
«Ήταν ένας άλλος κόσμος αλλά ένας κόσμος ο οποίος πραγματικά μέσα σε αυτό το οποίο υπήρχε, είχε μια καθαρότητα, δεν μπορούσες να ξεφύγεις. Τα μάτια “κόβανε”. Είχα την τύχη να έχω πολύ καλές σχέσεις με τους περισσότερους, μου φέρανε μέχρι και τσίπουρο από μήλα που φτιάχνουν. Δύσκολα τα πράγματα στη φυλακή, είναι δύσκολα», ανέφερε για την εμπειρία του.

 

Τα άγρια νεανικά χρόνια
«Ήμουν πάντα στην πρώτη γραμμή. Μεγάλωσα στον Περισσό και ήμουν πάντα στις… επάλξεις. Ήμουν άγριο νιάτο, αλλά πάντα έψαχνα και το δίκιο μου, όχι μόνο για μένα. Δεν έλεγα ποτέ “θα κάνουμε κατάληψη για να κάνουμε κατάληψη”, αλλά “θα κάνουμε κατάληψη γιατί ξέρουμε και πρέπει να το πάρουμε αυτό που θέλουμε”. Ήταν όλα με τις παρέες, μετά στη ζωή μου μπήκαν τα βιβλία. Με είχε πιάσει η αστυνομία 3-4 φορές, από κάτι γήπεδα, άστα τώρα… Με έχουν δέσει για εξακρίβωση στοιχείων έξω από το Γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας. Μας δένουν 30-40 άτομα μας βάζουν μέσα στην κλούβα, χωρίς να έχουμε κάνει τίποτα, απλά για εξακρίβωση στοιχείων. Για κακή μου τύχη μας πηγαίνουν στο ΑΤ του Περισσού. Εκείνη την ώρα περνούσε ο πατέρας μου απ΄έξω και πήγαινε από το ένα καφενείο στο άλλο. Κοιτάζει πάνω και με βλέπει μέσα με άλλους 40. Ήμουν 16 χρονών».

Γιάννης γονείς μέρες μεροκαματιάρηδες Στάνκογλου:Οι σύλληψή φυλακή
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

5 λάθη που κάνουν οι άντρες με τον γυναικείο o@@@@@
Πε, 1 Ιαν 2026 21:20
Σε αυτά τα 3 ζώδια, το 2026 θα φέρει απρόσμενα πολλά χρήματα
Πε, 1 Ιαν 2026 21:14
Πρωτοχρονιάτικη τραγωδία! Η στιγμή που ο κόσμος τρέχει με πανικό, ουρλιάζοντας, να σωθεί από τη φωτιά στο ρεβεγιόν (Βίντεο σοκ)
Πε, 1 Ιαν 2026 21:05
Σοκαριστικό περιστατικό στην Πρέβεζα με 16χρονο – Χαροπαλεύει! – Είδε πουλιά στην αυλή του σπιτιού
Πε, 1 Ιαν 2026 20:56
Πέθανε ο Έλληνας επιχειρηματίας της πασίγνωστης εταιρείας αναψυκτικών και…
Πε, 1 Ιαν 2026 18:02
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο – Αυτό προκάλεσε την ανείπωτη τραγωδία στο πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν – Ποιοι είναι ανάμεσα στα θύματα
Πε, 1 Ιαν 2026 13:49
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.