Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαγνησία: Γυναίκες πήγαν για προσκύνημα και κατέληξαν στο νοσοκομείο – «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»

Σα, 15 Νοέ 2025 21:11

Μεσσηνία: Εξαφάνιση θρίλερ μητέρας – Το ανατριχιαστικό στοιχείο στην αυλή και η μαρτυρία του φούρναρη – “Αμαλία, μη μιλάς”

Σα, 15 Νοέ 2025 21:05

Τηλεθέαση 14/11: Από 0,7% στο 30,8% – Ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε;

Σα, 15 Νοέ 2025 20:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιατροί έκαψαν το πρόσωπο 26χρονης από ιατρικό λάθος και έχασε την όραση της.

Δε, 7 Φεβ 2022 20:24 ΔΙΕΘΝΗ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η 26χρονη Τέσα Σίθαρτ από την Ολλανδία γεννήθηκε με ένα τεράστιο σημάδι που κάλυπτε το πρόσωπό της και σε ηλικία 2 ετών υποβλήθηκε σε θεραπεία με laser. Εξαιτίας ιατρικού λάθους, οι γιατροί όμως της έκαψαν το πρόσωπο.

 

Το εκ γενετής σημάδι της οφείλεται σε μια σοβαρή αγγειακή νόσο γνωστή, το σύνδρομο Sturge-Weber (SWS) που είναι μια σπάνια συγγενής νευροδερματική διαταραχή που μπορεί να εξαπλωθεί σε όλο το πρόσωπο και το τριχωρό της κεφαλής και επηρεάζει την όραση και τον εγκέφαλο.

 

Απίστευτο θάρρος: Γιατροί της έκαψαν κατά λάθος το πρόσωπο με laser – Βγήκε μπροστά για να ευαισθητοποιήσει
Εξαιτίας των λανθασμένων ιατρικών χειρισμών, η άτυχη κοπέλα έχασε την όρασή της από το ένα μάτι.

 

Πλέον έχει επικεντρωθεί σε μια παγκόσμια εκστρατεία ευαισθητοποίησης για τις εκ γενετής ανωμαλίες στο πρόσωπο και την εξάλειψη του στίγματος που προκαλούν. Η εκστρατεία έχει τίτλο To Face The World.

Όταν ήταν παιδί, η Τέσα που γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Άμστερνταμ, υποβλήθηκε σε θεραπεία με λέιζερ για να μειωθεί η εμφάνιση του σημαδιού που είχε εκ γενετής. Οι θεραπείες άρχισαν από την ηλικία των έξι μηνών. Τα σοβαρά εγκαύματα προκλήθηκαν όταν ήταν 2 ετών.

 

 

Η Τέσσα πάντοτε πίστευε, όπως γράφει στις αναρτήσεις της, ότι η κατάστασή της είναι μέρος της ταυτότητάς της και σήμερα τολμά και λέει ότι αυτό το σημάδι και οι ουλές από τα εγκαύματα είναι το δικό της “σήμα κατατεθέν” που της διασφαλίζει ότι “δεν χρειάζεται ποτέ να συστηθεί δύο φορές”.

26χρονης γιατροί Διεθνή έκαψαν Έχασε ιατρικό λάθος Όραση: πρόσωπο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαγνησία: Γυναίκες πήγαν για προσκύνημα και κατέληξαν στο νοσοκομείο – «Χάθηκε το φως από τα μάτια μας»
Σα, 15 Νοέ 2025 21:11
Μεσσηνία: Εξαφάνιση θρίλερ μητέρας – Το ανατριχιαστικό στοιχείο στην αυλή και η μαρτυρία του φούρναρη – “Αμαλία, μη μιλάς”
Σα, 15 Νοέ 2025 21:05
Τηλεθέαση 14/11: Από 0,7% στο 30,8% – Ποιοι κλαίνε και ποιοι γελάνε;
Σα, 15 Νοέ 2025 20:57
Έκτακτο – Εκτροπή λεωφορείου με 30 άτομα στο Βελεστίνο – Ασθενοφόρα και πανικός στο σημείο…
Σα, 15 Νοέ 2025 18:00
Έκτακτο – Αυτή είναι η γνωστή δημοσιογράφος της τηλεόρασης που συνελήφθη! – “Θα σας τελειώσω…”
Σα, 15 Νοέ 2025 16:20
Έκτακτο – Συνελήφθη γνωστή δημοσιογράφος, μετά από καταδίωξη – Τι συνέβη;
Σα, 15 Νοέ 2025 14:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.