Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50

Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42

Έκτακτο – Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισαν δρόμοι – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας

Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:34
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Καπουτζίδης: Ξέσπασε κατά του Θάνου Πλεύρη – “Σήμερα, όμως, πραγματικά ξεπεράστηκε κάθε όριο”

Κυ, 8 Οκτ 2023 10:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με αφορμή τη δημόσια τοποθέτηση του Θάνου Πλεύρη για τις δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη που αφορούσαν την απόκτηση παιδιών, ο Γιώργος Καπουτζίδης προχώρησε σε μία μακροσκελή ανάρτηση στο instagram, ξεσπώντας κατά του πρώην υπουργού Υγείας.

«Ως ΛΟΑΤΚΙ άτομο, κάθε μέρα έρχομαι αντιμέτωπος με ανόητες δηλώσεις και συζητήσεις στην ελληνική τηλεόραση. Έχω αποφασίσει να μην απαντήσω σε κανένα συνεντευξιαζόμενο, ή παρουσιαστή και απλώς να μην πηγαίνω σε εκπομπές που εκφέρουν ή αναπαράγουν κακοποιητικό λόγο και γι’ αυτό δεν έχω εμφανιστεί πουθενά από την αρχή της τηλεοπτικής σεζόν», γράφει αρχικά στο κείμενό του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

«Σήμερα όμως πραγματικά ξεπεράστηκε κάθε όριο, καθώς ο πρώην υπουργός υγείας κύριος Αθανάσιος Πλεύρης, χρησιμοποιώντας ως όχημα μια δήλωση του κυρίου Κασσελάκη, η οποία ούτε σε μένα άρεσε, προσέβαλε ΛΟΑΤΚΙ γονείς και κυρίως τα παιδιά τους, και υποτίμησε κατάμουτρα τα σπίτια τους, τη γονεϊκή στοργή που απολαμβάνουν και τη διαπαιδαγώγηση τους.

Και έφερε αντιμέτωπους με τον κακοποιητικό του λόγο, υπαρκτούς γονείς και υπαρκτά παιδιά που δεν του έφταιξαν σε τίποτα! Όλοι οι γονείς, ασχέτως φύλου και σεξουαλικού προσανατολισμού κάτι θα πρέπει να εξηγούνε κάθε μέρα στα παιδιά τους. Αυτή είναι η δύσκολη αλήθεια», συνεχίζει ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός.

«Αν έρθει ένα διαζύγιο θα πρέπει να τους το εξηγήσουν, αν έρθει ένας θάνατος μέσα στην οικογένεια, θα πρέπει να τον εξηγήσουν, αν το παιδί ρωτήσει γιατί έχει δυο μαμάδες ή δυο μπαμπάδες, θα πρέπει να το εξηγήσουν. Θα πρέπει να εξηγήσουν γιατί δεν έχει αδερφάκι, τι σημαίνει η λέξη υιοθετημένος. Και κάποιοι, λίγοι ευτυχώς, θα πρέπει να εξηγήσουν το ανήκουστο.

Το γιατί ο παππούς είναι νεοναζί, και πως ξεπερνιέται κάτι τέτοιο. Όλα χρειάζονται εξήγηση. Αλλά οι πραγματικά καλοί γονείς μπορούν να τα εξηγήσουν όλα. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε αυτό που τυχόν κληθεί να εξηγήσει.

Και εύχομαι επίσης ο πρωθυπουργός μας να βρει το θάρρος να εξηγήσει στους βουλευτές και υπουργούς του, ότι ο κακοποιητικός τους λόγος είναι αυτός που κρατά τη χώρα στην υπανάπτυκτη πλευρά της Ευρώπης και όχι οι οικογένειες που ζουν σε ένα ευτυχισμένο σπίτι», καταλήγει στη δημοσίευσή του ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

– “Σήμερα, blog Γιώργος Διάφορα Θάνου κάθε Καπουτζίδης κατά ξεπεράστηκε ξέσπασε ΟΜΩΣ! όριο όριο” Πλέυρη. Πραγματικά σήμερα του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Η καλή τύχη χαμογελά σε 3 ζώδια, μέχρι τις 2 Αυγούστου – Το Σύμπαν τους “χαρίζει” πολλές ευκαιρίες
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:50
Σύρος: Αυτά τα δύο στοιχεία θα αποκαλύψουν όλη την αλήθεια – Τα τελευταία λόγια της Βάγγης στον γιο της
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:42
Έκτακτο – Συναγερμός στο κέντρο της Αθήνας – Έκλεισαν δρόμοι – Στο σημείο ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας
Κυ, 26 Ιούλ 2026 20:34
Έγκλημα στη Σύρο: Ξεσπά η κολλητή φίλη της Βάγγης – “Μακάρι να μπορούσα να μπω μέσα της και να τα αλλάξω όλα”
Κυ, 26 Ιούλ 2026 14:03
Από τις 25 Αυγούστου αυτά τα 3 ζώδια θα βιώσουν μία αλλαγή – Για ένα από αυτά ξεμπλοκάρουν τα οικονομικά
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:44
Αυτά τα 3 καλοκαιρινά κουρέματα δεν χρειάζονται πιστολάκι – Χωρίς προσπάθεια θα φαίνεστε πάντα χτενισμένες
Κυ, 26 Ιούλ 2026 12:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.