Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έρχονται επικίνδυνες βροχές, μπουρίνια – Ραγδαία αλλαγή! Πότε χαλάει ο καιρός

Σα, 5 Ιούλ 2025 23:26

Κερατσίνι: Σοκάρουν όσα περιγράει η 14χρονη πέρασε τα πάνδεινα στο σπίτι της φρίκης – «Τι να σου πω μαμά, ότι με β@@@@;»

Σα, 5 Ιούλ 2025 21:52

Αστρολογία: Αυτά τα 5 ζώδια θα βιώσουν μια περίοδο επιτυχίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2025

Σα, 5 Ιούλ 2025 21:08
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Καραϊβάζ:Ραγίζει καρδιές η σύζυγος του.”Να πετάς ψηλά στους ουρανούς αγάπη μου…”

Κυ, 9 Απρ 2023 19:53 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Πάνε δύο χρόνια από τη μέρα που , ο Γιώργος Καραιβάζ , βρέθηκε δολοφονημένος λίγα μέτρα από το σπίτι του , σοκάροντας και θλίβοντας το σύνολο του δημοσιογραφικού κόσμου.

Σήμερα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η σύζυγος του , Στάθα Αλεξανδροπούλου ραγίζει καρδιές με το μήνυμα για την δύσκολη αυτήν απώλεια της.

«Μάταια σε ψάχνω δεν μπορώ να σε βρω πουθενά και συνεχίζω μόνη μου να προσπαθώ να βρω τα αχνάρια που άφησες. Σε λίγες ώρες συμπληρώνονται δυο χρόνια που μου λείπεις. Τι μου λείπει με ρωτούν όλοι. Μου λείπει η ζωή μου θέλω τη ζωή μου πίσω θέλω να ουρλιάξω και όμως σιωπώ. Έχω να σ ακούσω να μου μιλάς δυο χρόνια, ψάχνω να σε βρω μέσα στα σύννεφα, πάνω στα κύματα, μέσα από το καθετί και ναι Γιώργο μου συνεχίζω, γελάω, τραγουδάω, που βρίσκω τη δύναμη αναρωτιέμαι, πως ξυπνάω, και πάω στο γραφείο, πως κοιμάμαι χωρίς την αγκαλιά σου. Πως ζω χωρίς τα γλυκόλογα σου. Κι όμως μπορώ, αναρωτιέμαι εάν είμαι άνθρωπος ή ρομπότ, η απουσία σου είναι βασανιστική και λέω δεν μπορεί κάποιος μου κάνει φάρσα ένα κακόγουστο αστείο ότι ξαφνικά θα ανοίξεις την πόρτα και θα πεις ήρθα νανάκι μου» σημειώνει χαρακτηριστικά η χήρα του αείμνηστου δημοσιογράφου.

«Μήπως βλέπω εφιάλτη αλλά μάλλον ο εφιάλτης είναι η καθημερινότητα μου, η παρέα μου, που ήρθε τόσο βίαια στη ζωή μου όσο απότομα χάθηκε ο ήλιος από τη ματιά μου, τόσο βίαια σκοτείνιασαν όλα γύρω μου και εγώ εδώ να περιμένω να ανατείλει πάλι να ξημερώσει αλλά μάταια .Θυμάσαι το πουλάκι που κελαηδούσε στη βεράντα μας δεν ξαναήρθε σαν να έφυγε και αυτό λίγες μέρες μετά από εσένα. Αναρωτιέμαι μερικές φορές εάν θα ξημερώσει πάλι για μένα, αν θα νοιώσω αληθινή χαρά αν θα νοιώσω άνθρωπος πάλι. Λένε και άλλοι ότι τους λείπεις και όταν το ακούω θέλω να φωνάξω δεν ξέρετε τι θα πει μου λείπει. Θέλω να σου γράψω ένα στιχάκι από ένα τραγούδι, (έλα λίγο μόνο για λίγο).

Μάταια σε ψάχνω δεν μπορώ να σε βρω πουθενά και συνεχίζω μόνη μου να προσπαθώ να βρω τα αχνάρια που άφησες. Σ αγαπώ και μου λείπεις και να σου πω κάτι δεν φέρθηκες καλά γιατί μου έλεγες αγάπη μου θα είμαστε μαζί για πάντα. Θυμάσαι όταν δεν ξυπνούσα από τη νάρκωση στο χειρουργείο που μου κρατούσες το χέρι και μου έλεγες θα τα καταφέρουμε, τόσα έχουμε περάσει θα περάσει και αυτό και είχες δίκιο πέρασε. Αυτό όμως Γιώργο μου δεν περνάει γιατί δεν περνάει γιατί δεν μπορείς να έρθεις πάλι σπίτι μας μου λείπεις σε θέλω δίπλα μου κοντά μου.
Έφυγες νωρίς, έφυγες μόνος σου, μ άφησες, δεν είμαι, τόσο δυνατή και το ξέρεις, όμως τα καταφέρνω αλήθεια σου λέω προσπαθώ και τα καταφέρνω. Σ αγαπώ πολύ και μου λείπεις το νανάκι σου. Να πετάς ψηλά στους ουρανούς αγάπη μου και εάν βρεθείς με τον μπαμπά μου πες του ποσό τον αγαπούσα» καταλήγει η Στάθα Αλεξανδροπούλου στην ανάρτηση της.

αγάπη, Γιώργος Διάφορα Καραϊβάζ:Ραγίζει καρδιές μου…..” ουρανούς πετάς στους σύζυγος του.”Να ψηλά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έρχονται επικίνδυνες βροχές, μπουρίνια – Ραγδαία αλλαγή! Πότε χαλάει ο καιρός
Σα, 5 Ιούλ 2025 23:26
Κερατσίνι: Σοκάρουν όσα περιγράει η 14χρονη πέρασε τα πάνδεινα στο σπίτι της φρίκης – «Τι να σου πω μαμά, ότι με β@@@@;»
Σα, 5 Ιούλ 2025 21:52
Αστρολογία: Αυτά τα 5 ζώδια θα βιώσουν μια περίοδο επιτυχίας μέχρι τα τέλη Αυγούστου 2025
Σα, 5 Ιούλ 2025 21:08
Πανικός σε πτήση της Ryanair: Σήμανε συναγερμός για φωτιά – Επιβάτες πήδηξαν από το…
Σα, 5 Ιούλ 2025 20:54
Αγ. Παρασκευή: Ποιος ήταν ο 43χρονος που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου – Στο κάδρο των Αρχών μπαίνει ο…
Σα, 5 Ιούλ 2025 16:17
Zωντανό θρίλερ για νεαρή στο Ίλιον: Επέστρεφε στο σπίτι μετά από βόλτα με φίλους, άκουσε ουρλιαχτά, γύρισε και “πάγωσε” βλέποντας…
Σα, 5 Ιούλ 2025 14:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.