Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστικές οι εικόνες στα δύο κινητά του – Φρίκη όσα είδαν οι Αρχές! – 27χρονος πήγαινε σε σπίτια και…

Τε, 14 Ιαν 2026 20:05

Έκτακτο – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι – Στον δρόμο “ρούφηξε”…

Τε, 14 Ιαν 2026 14:26

Το 2026 θα έχει τρεις φορές Ανάδρομο Ερμή – Τα πέντε ζώδια που κινδυνεύουν!

Τε, 14 Ιαν 2026 12:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Καραϊβάζ:Συγκλονίζουν τα λόγια της μητέρα του…”Αύριο το πρωί θα πάω να του τα πω του παιδιού μου…”

Σα, 29 Απρ 2023 12:21 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η μητέρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου , Γιώργου Καραιβάζ , μίλησε στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” , μετά τη σύλληψη δύο ατόμων που εμπλέκονται στη δολοφονία του.

Δεν αισθάνεστε καλυτέρα που δύο από αυτούς που αφαίρεσαν τη ζωή του παιδιού σας, συνελήφθησαν;

Πώς να είμαι κορίτσι μου πώς να είμαι, από τη μέρα που το άκουσα… Αυτό το περίμενα 2 χρόνια. Αλλά εμένα με ενδιαφέρει περισσότερο να βρεθεί ο εντολέας. Αυτός με ενδιαφέρει περισσότερο, τον εντολέα θέλω να βρούνε», ανέφερε αρχικά.

Είναι κάποιου είδους δικαίωση αυτή για εκείνη;

Η κ. Παναγιώτα τόνισε πως, «σίγουρα, σίγουρα. Αύριο το πρωί θα πάω να του τα πω του παιδιού μου. Πρωί πρωί θα πάω να του τα πω, να ησυχάσει η ψυχούλα του. Έχω ακούσει ότι είναι στα ίχνη άλλων δύο δραστών από την τηλεόραση.

Εγώ τι να πω; Δεν ξέρω τι γινόταν εκεί κάτω. Εγώ ήμουν εδώ πέρα, το παιδί μου ήταν κάτω δεν ήξερα κάτι εγώ, δεν μου έλεγε τίποτα το παιδί μου, μου έλεγε «μαμά, όλα καλά». Δεν μου έλεγε τίποτα. Ένα πράγμα ξέρω εγώ. Ότι το παιδί μου ήταν το όνειρό του η δημοσιογραφία και δεν το αφήσανε τα πραγματοποιήσει το όνειρό του μέχρι το τέλος του. Αχ τι άλλο να πω, δεν ξέρω τίποτα άλλο».

Δεν θέλετε να μάθετε τον λόγο που δολοφονήσαν το παιδί σας;

«Μα φυσικά θέλω να μάθω αλλά θέλω τον εντολέα, να μάθω γιατί το έκανε. Από τον εντολέα θέλω. Μόνο από αυτόν θεώ να μάθω τι έγινε και για ποιον λόγο το έκανε αυτό στο παιδί μου. Σίγουρα θα απαλύνει τον πόνο μου. Θα ξέρω. Και μετά ας κλείσω τα μάτια μου και να πάω κοντά στο παιδί μου, δεν θέλω τίποτα άλλο. Το ξέρω που με βλέπει το παιδί μου, το ξέρω και το αισθάνομαι ότι είναι κοντά μου τώρα», συνέχισε η κ. Παναγιώτα.

Τον έχετε ονειρευτεί κ. Παναγιώτα τον γιο σας , Γιώργο Καραϊβάζ;

«Πολλές φορές, αλλά δεν μου λέει τίποτα. Το μόνο που μου λέει είναι μαμά να είσαι καλά. Να ανάβεις το καντηλάκι μου, θέλω να φεύγεις χαρούμενη. Η κόρη μου έχει ενημερωθεί για την εξέλιξη αλλά τι να μου πει; Αυτό θέλει και εκείνη», κατέληξε η μητέρα του δημοσιογράφου.

Δείτε το βίντεο:



Γιώργος θα Καραϊβάζ:Συγκλονίζουν λόγια μητέρα μου…..” να παιδιού πάω πρωί πω Τα της το του του…”Αύριο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστικές οι εικόνες στα δύο κινητά του – Φρίκη όσα είδαν οι Αρχές! – 27χρονος πήγαινε σε σπίτια και…
Τε, 14 Ιαν 2026 20:05
Έκτακτο – Πανικός στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστοί οι δρόμοι – Στον δρόμο “ρούφηξε”…
Τε, 14 Ιαν 2026 14:26
Το 2026 θα έχει τρεις φορές Ανάδρομο Ερμή – Τα πέντε ζώδια που κινδυνεύουν!
Τε, 14 Ιαν 2026 12:44
Κατερίνα Καινούργιου: Αποχώρησε ξαφνικά από το πλατό – Η αδιαθεσία και το τηλεφώνημα στον…
Τε, 14 Ιαν 2026 12:40
ΕΡΤ: Θρήνος στον “αέρα” – Με λυγμούς η παρουσιάστρια Αλεξάνδρα Δουβαρά – Πέθανε ξαφνικά ο…
Τε, 14 Ιαν 2026 10:31
Υπόθεση φρίκης! Ο εμμονικός πρώην και η τραγική κατάληξη ζευγαριού στο…
Τε, 14 Ιαν 2026 09:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.