Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καλλιθέα: Περιστατικό από ταινία θρίλερ! Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σπίτι ο ένοικος τα “πήρε” κρανίο και…(Βίντεο)

Πε, 4 Ιούν 2026 23:38

05/06: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ένα “χρυσό” 24ωρο – Παίρνουν το «εισιτήριο» από το Σύμπαν για…

Πε, 4 Ιούν 2026 23:31

Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για α@@@@@@ 14χρονης

Πε, 4 Ιούν 2026 23:24
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Λαμπάτος: Κραυγή απόγνωσης από τον ηθοποιό – “Ξέρεις τι είναι να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί;”

Τε, 17 Ιαν 2024 10:33 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Συγκλονιστικά είναι όσα εξομολογείται με δάκρυα στα μάτια ο Γιώργος Λαμπάτος, που κάνει καθημερινό αγώνα για να επιβιώσει, ζώντας σε άθλιες συνθήκες, σε ένα υπόγειο κοντά στην πλατεία Αττικής.

«Πέρασε από το μυαλό μου ακόμα και να αυτοκτονήσω. Ξέρεις τι είναι να καπνίζω ακόμα και αποτσίγαρα που βρίσκω στο δρόμο; Να μην έχω πολλές φορές ένα κομμάτι ψωμί; Μου είχαν κόψει το ρεύμα για ενάμιση χρόνο. Δεν είπα σε κανέναν τίποτα, από αξιοπρέπεια.

Έπαιρνα την κιθάρα μου και με ένα κεράκι στο δωμάτιο τραγουδούσα παρέα με το σκυλάκι μου. Τι να πρωτοπληρώσεις με τα 220 ευρώ που παίρνω ως επίδομα; Τώρα είναι πάλι έτοιμοι να μου κόψουν ξανά το ρεύμα», είπε αρχικά ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος είπε στη συνέχεια: «Δουλειά ζητάω, όχι ελεημοσύνη. Επιβιώνω με το ΚΕΑ των 150 ευρώ το μήνα συν το επίδομα ενοικίου που είναι 70 ευρώ. Δεν έχω χτυπήσει καμία πόρτα. Ντρέπομαι και δεν αισθάνομαι καλά να μιλήσω για όλα όσα βιώνω.

Το επόμενο όμως βήμα είναι είτε να ζητήσω βοήθεια από το Σπίτι του Ηθοποιού, είτε να μείνω στο δρόμο. Έφτασα στο σημείο να χάσω την αξιοπρέπειά μου και να πέσω πολύ χαμηλά. Πέρασε από το μυαλό μου να δώσω τέλος στη ζωή μου, γιατί βλέπω την αδικία και βρίσκω συνεχώς μπροστά μου τοίχο».

Ο Γιώργος Λαμπάτος ανέφερε επίσης: «Οι γονείς μου μού άφησαν ένα σπιτάκι στην Πρέβεζα, το οποίο είναι υποθηκευμένο. Με την τράπεζα έκανα έναν διακανονισμό να δίνω 110 ευρώ το μήνα για να το σώσω και να έφευγα να πήγαινα εκεί να μείνω. Όμως πώς να το σώσω όταν το μήνα παίρνω 220 ευρώ; Κι έτσι το μόνο που έχω είναι όσα έχω εδώ μέσα σε αυτό το υπόγειο».

Δείτε το βίντεο – Κραυγή απόγνωσης από τον ηθοποιό, Γιώργο Λαμπάτο


«Είναι «Μην – “Ξέρεις από απόγνωσης Γιώργος Διάφορα ένα… έχω ηθοποιό κομμάτι Κραυγή Λαμπάτος: να πολλές τι τον φορές ψωμί;”
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καλλιθέα: Περιστατικό από ταινία θρίλερ! Διαρρήκτες «μπούκαραν» σε σπίτι ο ένοικος τα “πήρε” κρανίο και…(Βίντεο)
Πε, 4 Ιούν 2026 23:38
05/06: Αυτά τα ζώδια θα έχουν ένα “χρυσό” 24ωρο – Παίρνουν το «εισιτήριο» από το Σύμπαν για…
Πε, 4 Ιούν 2026 23:31
Ελλάδα: Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Συνελήφθη γνωστός τραγουδιστής για α@@@@@@ 14χρονης
Πε, 4 Ιούν 2026 23:24
Έκτακτο – Ελλάδα: Μεγάλη φωτιά σε εξέλιξη – Δίνουν μάχη πυροσβέστες και κάτοικοι
Πε, 4 Ιούν 2026 23:07
5 τρόφιμα που ένας γιατρός δε βάζει στο καλάθι του σούπερ μάρκετ για να μειώσει τον κίνδυνο καρκίνου
Πε, 4 Ιούν 2026 20:30
Τραγωδία που σοκάρει! Ραγδαίες εξελίξεις με την 11χρονη Λυάνα – Ποιον συνέλαβαν;
Πε, 4 Ιούν 2026 20:28
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.