Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δύο ζώδια θα κληθούν να πάρουν τη μεγαλύτερη απόφαση της χρονιάς μέσα στον Δεκέμβριο

Τε, 3 Δεκ 2025 13:55

Ο κακός χαμός σε Μονή για δήθεν θαυματουργό φάρμακο, που θεραπεύει τις αρθρώσεις – Οι μοναχοί παρουσιάζονται…

Τε, 3 Δεκ 2025 12:04

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο! Πέθαναν με μία μέρα διαφορά ο πρωταθλητής του μπάσκετ και ο ποδοσφαιριστής…

Τε, 3 Δεκ 2025 11:59
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Λιάγκας για Αντώνη Ρέμο μετά τη δέσμευση της περιουσίας του: “Μίλησα μαζί του, μου είπε ότι θα δανειστεί, δεν έχει ούτε…”

Πα, 5 Ιούλ 2024 12:22 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Με τον Αντώνη Ρέμο επικοινώνησε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την είδηση ότι δεσμεύτηκε η περιουσία του. Ο γνωστός καλλιτέχνης, σύμφωνα με δημοσιεύματα που κυκλοφορούν, υπεβλήθη σε πολύμηνο έλεγχο από την οικονομική εισαγγελία, με αποτέλεσμα, να δεσμευτεί η κινητή και ακίνητη περιουσία του, μέχρι το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ.

Ο Γιώργος Λιάγκας ξεκίνησε στο «Πρωινό» με τη συγκεκριμένη υπόθεση, χωρίς όμως να μπορεί να αναφέρει το όνομα του Αντώνη Ρέμου στον «αέρα». «Δε μπορούμε να πούμε το όνομά του, είναι αστείο όλο αυτό που γίνεται, να μη μπορούμε να πούμε το όνομά του και να το βλέπετε στα social όπου γίνεται πάλι δημόσιος λιθοβολισμός κι αυτό είναι μεγάλο θέμα» είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

«Επειδή είναι φίλος μου και θέλω να είμαι δίκαιος. Τον σκεφτόμουν από χθες το βράδυ, μίλησα και μαζί του. Κανένας δεν είναι υπεράνω του νόμου, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε. Αν ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έχει παραβεί το νόμο, να το πληρώσει. Θέλω να είμαι δίκαιος. Θα στενοχωρηθώ για τον φίλο μου, θα στενοχωρηθώ με τη στενοχώρια του και με τη δυσμενή κατάσταση που μπορεί να βρεθεί. Ωστόσο δεν θα αλλάξω την πρακτική που έχω και θεωρώ ότι όλοι πρέπει να είμαστε ίσιοι απέναντι στον νόμο. Άρα αν έχει παραβεί το νόμο να το πληρώσει, και να το πληρώσει οικονομικά» πρόσθεσε επίσης ο Γιώργος Λιάγκας.

«Εδώ δεν έχουμε μία τελεσίδικη απόφαση που να μας λέει ότι ο συγκεκριμένος τραγουδιστής έκλεψε 1,5 εκατομμύριο ευρώ, άρα εμείς του δεσμεύουμε μία περιουσία ισόποση, ώστε αν καταδικαστεί τότε εμείς σαν κράτος να έχουμε 1,5 εκατομμύριο. Τώρα υπάρχει μία δημόσια διαπόμπευση. Αν δικαιωθεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος, αν φανεί ότι δεν έχει κλέψει την εφορία ή αν φανεί ότι υπάρχει μία κακοδιαχείριση και είναι μία διαφορά πολύ μικρότερη του 1,5 εκατομμυρίου, θα βγει κάποιος να του ζητήσει συγγνώμη;» συμπλήρωσε, επίσης ο Γιώργος Λιάγκας τονίζοντας ότι στενοχωριέται για την περιπέτεια στην οποία μπαίνει ο Αντώνης Ρέμος.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής του Πρωινού αποκάλυψε ότι ο τραγουδιστής του είπε πως για κάποιες δοσοληψίες, δεν έχει ούτε ένα ευρώ γιατί του δέσμευσαν όλους τους λογαριασμούς και αναγκαστικά θα δανειστεί από φίλους του για να κινηθεί οικονομικά τους επόμενους μήνες.

Δείτε το βίντεο – Στο στόχαστρο δύο τραγουδιστές και παρουσιάστρια για οικονομικά ζητήματα


«Δεν “Μίλησα Αντώνη για Γιώργος δανειστεί, δέσμευση Διάφορα είπε έχει θα Λιάγκας: μαζί μετά μου ότι….. ούτε…” περιουσίας Ρέμο της τι του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δύο ζώδια θα κληθούν να πάρουν τη μεγαλύτερη απόφαση της χρονιάς μέσα στον Δεκέμβριο
Τε, 3 Δεκ 2025 13:55
Ο κακός χαμός σε Μονή για δήθεν θαυματουργό φάρμακο, που θεραπεύει τις αρθρώσεις – Οι μοναχοί παρουσιάζονται…
Τε, 3 Δεκ 2025 12:04
Θλίψη στον αθλητικό κόσμο! Πέθαναν με μία μέρα διαφορά ο πρωταθλητής του μπάσκετ και ο ποδοσφαιριστής…
Τε, 3 Δεκ 2025 11:59
Ξεπερνά κάθε φαντασία! Η κόρη τους θα γεννούσε σε λίγες μέρες και οι γονείς της…
Τε, 3 Δεκ 2025 09:44
Βόλος: Τραγικό περιστατικό! Πανικός και κλάματα μέσα στον ΕΦΚΑ – Οι συνάδελφοί του τον είδαν να…
Τε, 3 Δεκ 2025 09:36
Ρουκ Ζουκ: Η Μακρυπούλια “λιποθύμισε” στο πλατό – “Κράτα με Βασίλη…”
Τε, 3 Δεκ 2025 08:46
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.