Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα

Τε, 14 Οκτ 2026 20:23

Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση

Τε, 14 Οκτ 2026 20:12

Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του

Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Τράγκας:Η αμύθητη περιουσία,τα ακίνητα σε ακριβές περιοχές του εξωτερικού και οι κληρονόμοι.

Δε, 17 Ιαν 2022 16:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ακίνητα σε Ελλάδα, Μονακό, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας, φαίνεται πως είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας.

Ένα μήνα μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ύστερα από σκληρή μάχη με τον κοροναϊό και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο γνωστός δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη για την τεράστια περιουσία του.
Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

 

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, και πιο συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μονακό (εκεί φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα), σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά.

 

Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

 

Στην Αμερική, ο Γιώργος Τράγκας έτρεφε μεγάλη αδυναμία. Τρία ακίνητα ήταν στην κατοχή του, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, επίσης, είχε αδυναμία στη χώρα μας. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

ακίνητα ακριβές αμύθητη Γιώργος Διάφορα εξωτερικού κληρονόμοι περιουσία,τα περιοχές Τράγκας:Η

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα
Τε, 14 Οκτ 2026 20:23
Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση
Τε, 14 Οκτ 2026 20:12
Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του
Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Περιστέρι: Μαθεύτηκε τι έκανε η 41χρονη στην πεθερά της – “Έχω τρελαθεί…”
Τε, 14 Οκτ 2026 19:50
Σάλος με όσα είπε ο Αθερίδης για τη γιατρό του Μαζωνάκη – Αποκλείεται…
Τε, 14 Οκτ 2026 14:41
Έκτακτο – Καιρός: Δραματικές στιγμές – Νεκρός νεαρός άνδρας από την κακοκαιρία
Τε, 14 Οκτ 2026 14:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.