Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα – ΕΟΦ: Μην το χρησιμοποιήσετε – Ανακαλείται αυτό το βερνίκι νυχιών από την ελληνική αγορά

Δε, 20 Ιούλ 2026 14:05

Κόνιτσα: Φρικτό δυστύχημα για ηλικιωμένο στο ίδιο του το σπίτι – Δεν το χωράει ο νους και μόνο που το ακούς

Δε, 20 Ιούλ 2026 13:15

Κρίμα! Νεκρός 13χρονος στους πανηγυρισμούς για την Ισπανία – Η τραγική του τύχη

Δε, 20 Ιούλ 2026 11:09
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Τράγκας:Η αμύθητη περιουσία,τα ακίνητα σε ακριβές περιοχές του εξωτερικού και οι κληρονόμοι.

Δε, 17 Ιαν 2022 16:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ακίνητα σε Ελλάδα, Μονακό, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας, φαίνεται πως είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας.

Ένα μήνα μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ύστερα από σκληρή μάχη με τον κοροναϊό και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο γνωστός δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη για την τεράστια περιουσία του.
Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

 

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, και πιο συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μονακό (εκεί φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα), σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά.

 

Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

 

Στην Αμερική, ο Γιώργος Τράγκας έτρεφε μεγάλη αδυναμία. Τρία ακίνητα ήταν στην κατοχή του, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, επίσης, είχε αδυναμία στη χώρα μας. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

ακίνητα ακριβές αμύθητη Γιώργος Διάφορα εξωτερικού κληρονόμοι περιουσία,τα περιοχές Τράγκας:Η
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα – ΕΟΦ: Μην το χρησιμοποιήσετε – Ανακαλείται αυτό το βερνίκι νυχιών από την ελληνική αγορά
Δε, 20 Ιούλ 2026 14:05
Κόνιτσα: Φρικτό δυστύχημα για ηλικιωμένο στο ίδιο του το σπίτι – Δεν το χωράει ο νους και μόνο που το ακούς
Δε, 20 Ιούλ 2026 13:15
Κρίμα! Νεκρός 13χρονος στους πανηγυρισμούς για την Ισπανία – Η τραγική του τύχη
Δε, 20 Ιούλ 2026 11:09
Ιούλιος: Αυτά τα 3 ζώδια μπούχτισαν από τις δυσκολίες αλλά το Σύμπαν δίνει μία ευκαιρία για νέα αρχή
Δε, 20 Ιούλ 2026 11:00
Ελλάδα: Διακοπές κατέληξαν σε εφιάλτη για την 31χρονη σύζυγο – Στο πόδι το ξενοδοχείο
Δε, 20 Ιούλ 2026 10:53
Ζώδια 20/07: Για ένα ζώδιο ξεκαθαρίζονται οικονομικά θέματα και αποφεύγονται παγίδες
Δε, 20 Ιούλ 2026 01:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.