Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

“Έρχεται” μείωση στο ρεύμα κατά 30% σταδιακά έως το 2029 – Πώς θα πληρώνουμε λιγότερα

Τρ, 8 Σεπ 2026 14:39

Σε αυτό το ελληνικό νησί δίνουν «επίδομα γέννας» 3.000 ευρώ για κάθε παιδί

Τρ, 8 Σεπ 2026 14:34

Τι απαντά ο Τρύφωνας Σαμαράς για τα δημοσιεύματα που τον “φωτογραφίζουν” για την κλοπή σε κατάστημα

Τρ, 8 Σεπ 2026 13:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Τράγκας:Η αμύθητη περιουσία,τα ακίνητα σε ακριβές περιοχές του εξωτερικού και οι κληρονόμοι.

Δε, 17 Ιαν 2022 16:26 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ακίνητα σε Ελλάδα, Μονακό, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας, φαίνεται πως είχε στην κατοχή του ο Γιώργος Τράγκας.

Ένα μήνα μετά τον θάνατο του Γιώργου Τράγκα, ύστερα από σκληρή μάχη με τον κοροναϊό και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα ο γνωστός δημοσιογράφος δεν πρόλαβε να αφήσει διαθήκη για την τεράστια περιουσία του.
Το γεγονός αυτό έχει οδηγήσει σε διαμάχες ανάμεσα στην τελευταία σύζυγό του Μαρία Καρρά και τα παιδιά του από προηγούμενους γάμους του.

 

Ο Γιώργος Τράγκας είχε αποκτήσει πολλά ακίνητα σε Ευρώπη και Αμερική, και πιο συγκεκριμένα σε Ελλάδα, Μονακό (εκεί φέρεται να έχει τρία ή τέσσερα ακίνητα), σε Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά.

 

Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

 

Στην Αμερική, ο Γιώργος Τράγκας έτρεφε μεγάλη αδυναμία. Τρία ακίνητα ήταν στην κατοχή του, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

 

Ο γνωστός δημοσιογράφος, επίσης, είχε αδυναμία στη χώρα μας. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

ακίνητα ακριβές αμύθητη Γιώργος Διάφορα εξωτερικού κληρονόμοι περιουσία,τα περιοχές Τράγκας:Η

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

“Έρχεται” μείωση στο ρεύμα κατά 30% σταδιακά έως το 2029 – Πώς θα πληρώνουμε λιγότερα
Τρ, 8 Σεπ 2026 14:39
Σε αυτό το ελληνικό νησί δίνουν «επίδομα γέννας» 3.000 ευρώ για κάθε παιδί
Τρ, 8 Σεπ 2026 14:34
Τι απαντά ο Τρύφωνας Σαμαράς για τα δημοσιεύματα που τον “φωτογραφίζουν” για την κλοπή σε κατάστημα
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:53
11 Σεπτεμβρίου: Η μέρα αυτή φέρνει τύχη και ανατρεπτικές αλλαγές σε 3 ζώδια
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:24
Έκτακτο – Αθήνα: Μακάβριο εύρημα κοντά σε γήπεδο – Παιδί βρίσκεται σε σοκ
Τρ, 8 Σεπ 2026 13:12
Γιατί αναβάλλονται οι κηδείες των πιλότων του μοιραίου Phantom
Τρ, 8 Σεπ 2026 12:12
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.