Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!

Σα, 4 Απρ 2026 19:10

Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…

Σα, 4 Απρ 2026 19:05

Νεάπολη Λακωνίας: Σκηνή ταινίας θρίλερ στη μέση του δρόμου! Υπόθεση μυστήριο! Την είδαν να περπατάει με τα χέρια…(Βίντεο)

Σα, 4 Απρ 2026 17:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Τράγκας:Στο φως η κρυφή ιδιόχειρη διαθήκη του.Τι αφήνει σε οικιακή βοηθό και σωματοφύλακα.

Δε, 21 Μαρ 2022 11:09 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Γιώργος Τράγκας: Στο φως η ιδιόχειρη διαθήκη του – Τι αφήνει σε σωματοφύλακα και οικιακή βοηθό
Στο φως ήρθε η ιδιόχειρη, κρυφή διαθήκη που συντάχθηκε ιδιοχείρως από τον Γιώργο Τράγκα στο πριγκιπάτο του Μονακό πριν από τέσσερα χρόνια.

Όπως ακούσαμε σήμερα και στην εκπομπή του Alpha, Happy Day, ο δημοσιογράφος κληροδοτεί το 42% από την περιουσία του στον γιο του Γιάννη Τράγκα, το 35% στην τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, και στον γιο του Φρέντι το 23%.

Στη διαθήκη γίνεται λόγος και για μετρητά ύψους 10 με 12 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία επίσης μοιράζονται στους τρεις αναλογικά, όπως όρισε ο Γιώργος Τράγκας στην ιδιόχειρη διαθήκη του.

Δεν ξέχασε μάλιστα κάποιους πολύ δικούς του ανθρώπους που ήταν δίπλα του επί δεκαετίες, όπως τον αστυνομικό που είχε επιφορτιστεί με τη φύλαξή του, ενώ ένα χρηματικό ποσό άφησε και στη γυναίκα που φρόντιζε το σπίτι του για πολλά χρόνια.

Έσκασε σαν «βόμβα» στα χέρια των εμπλεκόμενων μελών της οικογένειας Τράγκα, που έχουν χωριστεί σχεδόν από την αρχή της υπόθεσης σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα. Στο πρώτο από κοινού συμπλέουν ο Γιάννης Τράγκας και η Μαρία Καρρά, και στο άλλο ο Φρέντι, ο οποίος κληρονόμησε ένα ποσοστό που είναι σημαντικά πιο κάτω από τη νόμιμη μοίρα (33%) που δικαιούταν.

Η ύπαρξη της εν λόγω διαθήκης άλλαξε τα δεδομένα της υπόθεσης, αφού ορίζει ρητά τι έχει λαμβάνειν ο κάθε δικαιούχος από την τεράστια περιουσία με τα ακίνητα και μετρητά.

Μάλιστα, ο Γιώργος Τράγκας επέλεξε να δωρίσει κάποια από τα μετρητά του σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και θεσμούς. Στην εκκλησία της Ελλάδος δώρισε 100.000 ευρώ, στον Σύλλογο «Ελπίδα» 50.000 ευρώ, στην Ελληνική Φιλοζωική Εταιρία 30.000 ευρώ, ενώ 50.000 ευρώ πάνε στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Σαρλίν στο Μονακό, όπου ο δημοσιογράφος φέρεται να διατηρούσε τέσσερα τουλάχιστον διαμερίσματα.

αφήνει βοηθό. Γιώργος διαθήκη, Διάφορα ιδιόχειρη κρυφή οικιακή σωματοφύλακα. του.Τι Τράγκας:Στο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυγολέμονο: Το λάθος που κάνουν όλοι και δεν γίνεται κρεμώδες – Το μυστικό δεν είναι εκεί που πιστεύουν όλοι!
Σα, 4 Απρ 2026 19:10
Κόρινθος: Φρικιαστική μαρτυρία για τη μητέρα που σκοτώθηκε – Την έβαλαν δ@@@@@ μέσα σε…
Σα, 4 Απρ 2026 19:05
Νεάπολη Λακωνίας: Σκηνή ταινίας θρίλερ στη μέση του δρόμου! Υπόθεση μυστήριο! Την είδαν να περπατάει με τα χέρια…(Βίντεο)
Σα, 4 Απρ 2026 17:18
Τρόμος για οικογένεια στην Εύβοια! Η βόλτα τους μετατράπηκε σε εφιάλτη, όταν ξαφνικά…
Σα, 4 Απρ 2026 17:14
Κόρινθος: Ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία! Μητέρα βρήκε φρικιαστικό θάνατο, ενώ περπατούσε με τα παιδιά της!
Σα, 4 Απρ 2026 17:10
Συνελήφθη η Ιωάννα Τούνη!
Σα, 4 Απρ 2026 14:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.