Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Συνταγη για τα πιο νόστιμα φασολάκια – Το λάθος που κάνουμε όλοι και χαλάμε τη γεύση

Τρ, 7 Απρ 2026 10:29

Ξεμπλοκάρουν τα πάντα! “Έρχονται” ανατροπές για 4 ζώδια!

Τρ, 7 Απρ 2026 10:29

Οικογενειακό δράμα στα Τρίκαλα – Δεν θα κάνουν Ανάσταση μαζί! 22χρονη βρισκόταν μαζί με τους γονείς στο σπίτι και…

Τρ, 7 Απρ 2026 10:04
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γιώργος Τσαλίκης: Τα είπε έξω από τα δόντια στην Κατερίνα Καινούργιου για τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Τρ, 26 Οκτ 2021 16:52 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου μίλησε ο Γιώργος Τσαλίκης μιλώντας για τη συνεργασία με το ΣΚΑΪ αλλά και τον Γκουντάρα.

Τον Γιώργο Τσαλίκη επισκέφθηκε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και ο δημοσιογράφος Σπύρος Κεραμίδας προκειμένου να μάθουν αν ισχύει πως ο ΣΚΑΪ έχει ρίξει γέφυρες επικοινωνίας μαζί του προκειμένου να λύσουν εξωδικαστικά τις διαφορές τους και να αναλάβει μια θέση στην κριτική επιτροπή του Masked Singer.

Ο τραγουδιστής μιλώντας λοιπόν στην κάμερα της Super Κατερίνα αποκάλυψε τι πραγματικά συμβαίνει με τον ΣΚΑΪ ενώ έριξε και τα καρφιά του στην Κατερίνα Καινούργιου για τη στήριξη που έχει δείξει στον Γρηγόρη Γκουντάρα.

 

Γιώργος Τσαλίκης: Τι είπε στην Καινούργιου

«Επειδή δε φοράω μάσκα, θα σου πω ότι εγώ μιλάω μόνο όταν είναι κάτι επίσημο και είναι επιβεβαιωμένο. Εμένα μου αρέσει πάντοτε ο τρόπος να είναι σωστός. Περισσότερο με χαλάει ο τρόπος να είναι κακός. Αν ο τρόπος φτιάξει όλα μπορούν να γίνουν, αν φτιάξει ο τρόπος. Ελπίζω όταν παίξετε αυτό το θέμα να μη στέλνει πάλι η Κατερίνα φιλιά στον Γκουντάρα. Είναι φίλοι, το καταλαβαίνω αλλά όταν παίζεις δηλώσεις μου σε μια εκπομπή την οποία έχω στηρίξει… Ξέρουμε τους φίλους σου, δε χρειάζεται όταν παίζεις δηλώσεις μου να στέλνεις φιλιά στον Γκουντάρα. Δηλαδή εντάξει, φτάνει. Κατερίνα μου, σε ευχαριστώ πάρα πολύ. Γκουνταράκο μου, φιλιά» είπε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Αμέσως μετά την προβολή του βίντεο η Κατερίνα Καινούργιου πήρε τον λόγο θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση της.

 

«Εντάξει, δεν ξαναστέλνω φιλιά στον Γκουντάρα… Εγώ τον αγαπάω πάρα πολύ τον Γιώργο και όσες φορές του έχουμε ζητήσει να έρθει πραγματικά ήταν εδώ και με έχει στηρίξει και σε κάτι άλλο που δεν το ξεχνώ. Είχε γίνει ένα θεματάκι κάπου, όχι τίποτα ιδιαίτερο, αλλά ο Γιώργος είχε μπει μπροστά και είχε λυθεί. Το εκτιμώ πάρα πολύ αυτό, σημαίνει ότι είναι σωστός άνθρωπος.

 

Τώρα, τον βλέπω λίγο πιο διαλλακτικό. Εγώ δεν είπα ποτέ ότι είχε άδικο ο Γιώργος στον τρόπο προσέγγισης. Και δίκιο είχε έτσι όπως του φέρθηκαν και τον είχα στηρίξει πολύ. Απλά, επειδή ήξερα – και μπροστά στον Γρηγόρη Γκουντάρα τον είχα στηρίξει – ο Γρηγόρης δεν είχε σχέση, δεν φταίει που ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να δώσει την εκπομπή σε εκείνον. Είμαι σίγουρη ότι και ο Γιώργος αν κάτσει να το σκεφτεί το ίδιο θα πει…»είπε.

Γιώργος Γκουντάρα Γρηγόρη δόντια είπε Καινούργιου Κατερίνα στην Τσαλίκης:
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Συνταγη για τα πιο νόστιμα φασολάκια – Το λάθος που κάνουμε όλοι και χαλάμε τη γεύση
Τρ, 7 Απρ 2026 10:29
Ξεμπλοκάρουν τα πάντα! “Έρχονται” ανατροπές για 4 ζώδια!
Τρ, 7 Απρ 2026 10:29
Οικογενειακό δράμα στα Τρίκαλα – Δεν θα κάνουν Ανάσταση μαζί! 22χρονη βρισκόταν μαζί με τους γονείς στο σπίτι και…
Τρ, 7 Απρ 2026 10:04
Ξεχάστε ότι ξέρατε! Καταργούνται αυτά στα δωμάτια των ξενοδοχείων και…ξενερώνουν οι πελάτες
Τρ, 7 Απρ 2026 00:30
Fuel Pass: Το σύστημα θα σας “πετάξει” έξω! Ποιοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση κάθε μέρα και πότε θα ξανανοίξει η…
Τρ, 7 Απρ 2026 00:25
Αυτά τα 4 ζώδια θα περάσουν όμορφο Πάσχα! Ένα από αυτά θα είναι το απόλυτο φαβορί της εβδομάδας
Τρ, 7 Απρ 2026 00:21
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.