Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα

Δε, 20 Απρ 2026 15:02

Πότε πέφτει φέτος η Γιορτή της Μητέρας – Τι αλλάζει

Δε, 20 Απρ 2026 14:04

Έκτακτο – Οι πρώτες πληροφορίες! – Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,5 Ρίχτερ στη…

Δε, 20 Απρ 2026 12:46
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γλυκά Νερά: Φίλος της οικογένειας αποκαλύπτει – «Έτσι καταλάβαμε στην κηδεία ότι είναι ο δολοφόνος»

Σα, 19 Ιούν 2021 13:18 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η συμπεριφορά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στην κηδεία της Καρολάιν, έβαλε σε σκέψεις την τοπική κοινωνία της Αλόννησου.

Συγκλονίζει η αποκάλυψη που κάνει στενός φίλος της οικογένειας για τη στάση του 32χρονου πιλότου στην κηδεία της Καρολάιν στις 14 Μαΐου στην Αλόννησο, από την οποία γεννήθηκαν αμφιβολίες στην τοπική κοινωνία για την αθωότητα του καθ’ ομολογίαν δράστη.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής δεν πλησίασε το φέρετρο της άτυχης Καρολάιν ούτε στα δύο μέτρα. Καθόταν πάντα μακριά της και μου έκανε εντύπωση οτι δεν της έριξε ούτε ένα βλέμμα. Περάσαμε όλοι, οι λιγοστοί άνθρωποι που ήμασταν μέσα στον ναό, για να την αποχαιρετήσουμε. Σε αυτή τη διαδικασία, αγγίζεις τον νεκρό, προσεύχεσαι πάνω από αυτόν. Έτσι το έχουμε εμείς εδώ. Είναι η τελευταία επαφή με τον άνθρωπο που έφυγε από τη ζωή. Είναι η τελευταία εικόνα. Κι όμως, ο πιλότος δεν πλησίασε ποτέ. Δεν την είδε μέσα στο φέρετρο. Δεν την αποχαιρέτησε, δεν την άγγιξε. Δεν έκανε τίποτα από όσα έκαναν οι υπόλοιποι» επισημαίνει ο φίλος της οικογένειας μιλώντας αποκλειστικά στο TheNewspaper.gr.

«Μόλις επέστρεψα στο σπίτι, είπα στην οικογένειά μου οτι ο Μπάμπης την δολοφόνησε» συνέχισε με δάκρυα στα μάτια. Το κλίμα στην Αλόννησο είναι πολύ βαρύ για τον πιλότο, κυρίως για την υποκριτική του στάση απέναντι στην οικογένεια της Καρολάιν, αφού λίγα λεπτά πριν την προσαγωγή του στη ΓΑΔΑ, αγκάλιαζε και φιλούσε τη μητέρα της δολοφονημένης συζύγου του.

Η Σούζαν, μητέρα της δολοφονημένης κοπέλας και ο πατέρας της, βρίσκονται κλεισμένοι στο σπίτι τους στη Χώρα του νησιού, ύστερα από την ομολογία του 32χρονου Μπάμπη στις αστυνομικές αρχές.

Ελάχιστοι φίλοι της οικογένειας επισκέπτονται το σπίτι στην Αλόννησο, δηλώνοντας συγκλονισμένοι από την εξέλιξη αυτή και προσπαθούν να βρουν λίγα λόγια παρηγοριάς και αγάπης για τους δύο ανθρώπους που είδαν το παιδί τους να φεύγει από τη ζωή τόσο άδικα από τα χέρια ενός ανθρώπου που τον θεωρούσαν “παιδί τους”.

Πηγή: thenewspaper.gr

«Είναι αποκαλύπτει Γλυκά Διάφορα δολοφόνος» Έτσι καταλάβαμε κηδεία Νερά: οικογένειας στην φίλος
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Πότε πέφτει φέτος η Γιορτή της Μητέρας – Τι αλλάζει
Δε, 20 Απρ 2026 14:04
Έκτακτο – Οι πρώτες πληροφορίες! – Ισχυρή σεισμική δόνηση 7,5 Ρίχτερ στη…
Δε, 20 Απρ 2026 12:46
Ρίξατε πολύ αλάτι στο φαγητό και το κάνατε λύσσα; Το κόλπο που δεν θα σας έχουν πει για να το σώσετε!
Δε, 20 Απρ 2026 12:15
Αυτό είναι το viral κόλπο που ενισχύει την κρέμα ματιών και μειώνει τους μαύρους κύκλους σε 30 λεπτά – Ποιος να το φανταστεί!
Δε, 20 Απρ 2026 11:40
Έκτακτο – Συμβαίνει τώρα! Ανείπωτη τραγωδία στο υπουργείο Τουρισμού! Ποια είναι η γυναίκα που πήγε στη δουλειά και…
Δε, 20 Απρ 2026 09:43
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.