Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με ζευγάρι! Ο σύντροφός της πήρε από τα παπούτσια του…

Δε, 15 Δεκ 2025 23:10

Σοκαριστικό περιστατικό στο Ηράκλειο – Εφιαλτικές στιγμές για 15χρονη – Ντυμένος Τσάρλι Τσάπλιν…

Δε, 15 Δεκ 2025 22:22

Πώς είναι σήμερα η Δήμητρα Δουμένη: 22 χρόνια αφότου υποδύθηκε την «Όλια» στο «Λένη», με τι ασχολείται

Δε, 15 Δεκ 2025 22:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γλυκά Νερά: «Ο Σταύρος Δογιάκης σκότωσε την Κάρολαϊν»

Κυ, 21 Νοέ 2021 17:05 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Τη δική της εκδοχή για την δολοφονία της Κάρολαϊν, στα Γλυκά Νερά, στις 11 Μαΐου 2021, δίνει η εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, στο σημερινό (21.11.2021) της δημοσίευμα.

Σε προηγούμενο δημοσίευμα της, η εφημερίδα είχε αναφέρει ότι στην υπόθεση εμπλεκόταν ο γνωστός επιχειρηματίας και συνιδιοκτήτης του εστιατορίου «Κρητικός», Σταύρος Δογιάκης, ο οποίος είχε αυτοκτονήσει στην ίδια περιοχή, περίπου ένα μήνα μετά.

 

Σύμφωνα με το σημερινό ρεπορτάζ, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Κάρολαϊν Κράουτς είχαν γνωρίσει στο εστιατόριο τον Σταύρο Δογιάκη, ο οποίος στη συνέχεια προσέγγισε το νεαρό πιλότο με μία επαγγελματική πρόταση, που ήταν η αρχή του τραγικού φινάλε. Η πρόταση που του έκανε ήταν να εκτελέσει κάποιες πτήσεις για λογαριασμό “καλών” πελατών, που αφορούσαν δραστηριότητες τους εγκληματικού χαρακτήρα. Ο ίδιος αρνήθηκε, καθώς δεν ήθελε να θέσει σε κίνδυνο την οικογένεια του. Ωστόσο, ο Σταύρος Δογιάκης είχε ενημερώσει ήδη τους ενδιαφερόμενους για την εμπλοκή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και η άρνηση του, χαλούσε τα σχέδια… πολλών.

 

Τη μοιραία νύχτα, ο Σταύρος Δογιάκης και μέλος του “κυκλώματος” επισκέφθηκαν μεταξύ 3 και 4 τα ξημερώματα το σπίτι της οικογένειας στα Γλυκά Νερά. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος βρισκόταν στο ισόγειο με τη μικρή Λυδία, ενώ η Κάρολαϊν Κράους βρισκόταν στον πρώτο όροφο και κοιμόταν, ύστερα από καβγά του ζευγαριού το ίδιο βράδυ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Σταύρος Δογιάκης ανέβηκε στο υπνοδωμάτιο και εκεί γράφτηκε ο τραγικός επίλογος, με τη δολοφονία της 20χρονης.

 

Ο άνθρωπος του “κυκλώματος” που ήταν μαζί του, κρέμασε το σκύλο της οικογένειας, με πληροφορίες της εφημερίδας να αναφέρουν πως παλαιότερα συμμετείχε σε διοργάνωση κυνομαχιών και είναι γνωστός στην “πιάτσα” για τη σκληρή συμπεριφορά του προς τα ζώα.

 

Οι δράστες εγκατέλειψαν τον τόπο του εγκλήματος, εκβιάζοντας τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο να οδηγήσει την αστυνομία σε διαφορετική κατεύθυνση, αλλιώς θα του σκοτώσουν το παιδί.

Πηγή: Εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”

Γλυκά Διάφορα Δογιάκης Καρολάιν Νερά: σκότωσε σταυρός
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θεσσαλονίκη: Σοκαριστικό περιστατικό με ζευγάρι! Ο σύντροφός της πήρε από τα παπούτσια του…
Δε, 15 Δεκ 2025 23:10
Σοκαριστικό περιστατικό στο Ηράκλειο – Εφιαλτικές στιγμές για 15χρονη – Ντυμένος Τσάρλι Τσάπλιν…
Δε, 15 Δεκ 2025 22:22
Πώς είναι σήμερα η Δήμητρα Δουμένη: 22 χρόνια αφότου υποδύθηκε την «Όλια» στο «Λένη», με τι ασχολείται
Δε, 15 Δεκ 2025 22:19
Τα πρώτα λόγια του πασίγνωστου Έλληνα τραγουδιστή, για εμπλοκή του σε σ@@@@ παρενόχληση ανδρών
Δε, 15 Δεκ 2025 19:02
Βαρύ πένθος για πασίγνωστο Έλληνα επιχειρηματία – Πέθανε η…
Δε, 15 Δεκ 2025 18:54
Μεγάλη θλίψη στον ελληνικό καλλιτεχνικό κόσμο! Πέθανε ο ο Αλμπέρτο Εσκενάζυ
Δε, 15 Δεκ 2025 16:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.