Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαζωνάκης: “Αυτό θα μείνει στα ιατρικά χρονικά” – Η αλήθεια για τον Γιώργο που προκαλεί ανατριχίλα και φέρνει ανατροπή

Τρ, 20 Οκτ 2026 17:30

Το τελευταίο ντελίβερι, η αλλαγή του φαγητού και όσα είδε ο διανομέας την τελευταία του βραδιά

Δε, 19 Οκτ 2026 22:25

Σπάνια προφητική εξομολόγηση του Γιώργου – Όταν ο ίδιος μιλούσε για τον θάνατο – Καθηλωτικός…

Δε, 19 Οκτ 2026 21:54
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γλυκά Νερά:Συνάδελφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου μιλάει και αποκαλύπτει στοιχεία του χαρακτήρα του

Δε, 5 Ιούλ 2021 15:40 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Γλυκά Νερά: «Ο Μπάμπης ήταν απόμακρος και νάρκισσος», ανέφερε ο Γιάννης Χαλβατζής, ο οποίος εργάζονταν μαζί με τον 32χρονο πιλότο.

Νέες αποκαλύψεις για τον 32χρονο πιλότο και την Καρολάιν

Νέες μαρτυρίες για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο και την Καρολάιν Κράουτς έρχονται στο φως της δημοσιότητας στον απόηχο του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Μέσα από αυτές, καθρεφτίζεται η σχέση που είχαν τα πρώτα χρόνια της γνωριμίας τους, αλλά και οι εμφανείς διαφορές τους.

Γλυκά Νερά: «Ήταν νάρκισσος»

Την περίοδο 2013-2016 ο Μπ. Αναγνωστόπουλος είχε ως επαγγελματική έδρα τη Σαντορίνη. Από το νησί των Κυκλάδων, πραγματοποιούσε πτήσεις με ελικόπτερο σε όλη την Ελλάδα. Eνας από τους ανθρώπους που δούλευαν μαζί του εκείνη την περίοδο ήταν ο Γιάννης Χαλβατζής, ιδιοκτήτης εταιρείας αερομεταφορών που συνεργαζόταν με την εταιρεία του Αναγνωστόπουλου.

«Ο Μπάμπης ήταν πάντα λίγο απόμακρος και συνεσταλμένος. Ευγενικός, αλλά και κλειστός χαρακτήρας. Ήταν άρτιος πιλότος, αλλά και λίγο νάρκισσος. Κάτι που είναι και κάπως φυσιολογικό, όταν είσαι πιλότος σε τόσο μικρή ηλικία», δηλώνει στη Realnews ο κ. Χαλβατζής.

Γλυκά Νερά: Τι συνέβη το 2016

Το 2016, λίγο πριν ο Μπάμπης φύγει από τη Σαντορίνη, έγινε γνωστό πως διατηρούσε σχέση με μια ανήλικη. «Είχαμε δει την Καρολάιν και μας είχαν κάνει εντύπωση η ηλικία της και η σχέση τους. Δεν μας είχε πει πόσων χρόνων είναι, αλλά φαινόταν ότι επρόκειτο για ένα κοριτσάκι». Η είδηση της δολοφονίας της Καρολάιν αλλά και του σκύλου της από τον Μπάμπη έπεσε σαν βόμβα στο νησί της Σαντορίνης.

«Το τελευταίο που θα σου περνούσε από το μυαλό ήταν ότι ο Μπάμπης θα σκότωνε άνθρωπο. Μάλιστα, αγαπούσε πολύ τα ζώα. Τάιζε και φρόντιζε τα αδέσποτα στο αεροδρόμιο. Γι’ αυτό μου έκανε εντύπωση και ότι σκότωσε τον σκύλο».

Γλυκά Νερά: Ο ανακριτής ψάχνει το πραγματικό κίνητρο του δολοφόνου

ο παζλ των ερευνών για το κίνητρο πίσω από τον φόνο της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά συμπληρώνουν οι αποκαλύψεις για την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού και για το οικόπεδο που είχαν αγοράσει.

Ο 12ος τακτικός ανακριτής, που έχει αναλάβει την υπόθεση, ερευνά οικονομικές διαφορές που ενδεχομένως είχαν θύτης και θύμα. Μπορεί εκ πρώτης όψεως να φαινόταν πως ο συζυγοκτόνος ήταν αυτός που προσέφερε μια άνετη ζωή στη νεαρή σύζυγό του με το εισόδημά του ως πιλότος, αλλά τελικά ήταν η οικογένεια της Καρολάιν που έβαζε βαθιά το χέρι στην τσέπη όλο το διάστημα της σχέσης του.

Προκειμένου να καταλήξει σε ένα ασφαλές συμπέρασμα, ο ανακριτής θα εξετάσει τρία στοιχεία:

– Την άρση του τραπεζικού απορρήτου, η οποία θα αποκαλύψει ποια ήταν η πραγματική οικονομική κατάσταση του καθενός και τις συναλλαγές τους.
– Η αγορά του οικοπέδου στο Πικέρμι, το οποίο ο πιλότος πλήρωσε κατά 90% με χρήματα της μητέρας της Καρολάιν.
– Το timing της δολοφονίας, πέντε μέρες μετά την αγορά αυτού του οικοπέδου και αφού ο Μπάμπης είχε πάρει και δάνειο για την κατασκευή του σπιτιού του ζευγαριού.

-μιλάει Αναγνωστόπουλου αποκαλύπτει Γλυκά Διάφορα Μπάμπη Νερά:Συνάδελφος στοιχεία χαρακτήρα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαζωνάκης: “Αυτό θα μείνει στα ιατρικά χρονικά” – Η αλήθεια για τον Γιώργο που προκαλεί ανατριχίλα και φέρνει ανατροπή
Τρ, 20 Οκτ 2026 17:30
Το τελευταίο ντελίβερι, η αλλαγή του φαγητού και όσα είδε ο διανομέας την τελευταία του βραδιά
Δε, 19 Οκτ 2026 22:25
Σπάνια προφητική εξομολόγηση του Γιώργου – Όταν ο ίδιος μιλούσε για τον θάνατο – Καθηλωτικός…
Δε, 19 Οκτ 2026 21:54
O «Έρωτας Αρχάγγελος» του Μητροπάνου κρύβει μια σπαρακτική αληθινή ιστορία
Δε, 19 Οκτ 2026 21:36
Τι θα ισχύσει τελικά για τις συντάξεις Νοεμβρίου και τα 400 ευρώ
Δε, 19 Οκτ 2026 21:28
Αυτά τα ζώδια έκαναν υπομονή και τώρα ανταμείβονται από το Σύμπαν! Θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει…
Δε, 19 Οκτ 2026 14:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.