Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστική υπόθεση, αποκαλύφθηκε τώρα! Επειδή θα έλεγε σε όλους, ότι έχει σχέση με παντρεμένο, έκανε κάτι φρικιαστικό

Πα, 28 Νοέ 2025 00:07

Αυτός είναι ο “δράκος” που επιτίθεται σε γυναίκες στην Αθήνα – Οι ώρες που “χτυπά” και οι κινήσεις του (Βίντεο)

Πε, 27 Νοέ 2025 23:59

Έκτακτο – “Ξέρεις ποιος είναι εγώ;” – Συνελήφθη ο γιος του γνωστού… (Βίντεο ντοκουμέντο)

Πε, 27 Νοέ 2025 21:25
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Γώγος: «Πολύ πιθανό νέο κύμα τον Σεπτέμβριο. Σπάνιες οι παρενέργειες του εμβολίου»

Κυ, 23 Μάι 2021 16:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Στο Open μίλησε ο καθηγητής Παθολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, Χαράλαμπος Γώγος για το αποτύπωμα της εορταστικής περιόδου του Πάσχα και του ανοίγματος της εστίασης.

Ο καθηγητής ανέφερε πως «έχει φανεί ότι η ύφεση της καμπύλης δεν είναι πολύ μεγάλη. Έχουμε 10-15% ελάττωση ιικού φορτίου και έχουν μειωθεί πολύ οι νοσηλείες και βαριά πάσχοντες. Το ποσοστό θετικότητας 4% είναι καλό».

«Σπάνιες περιπτώσεις» οι θρομβώσεις

Αναφορικά με το περιστατικό θρόμβωσης της 44χρονης στην Κρήτη έπειτα από το εμβόλιο με σκεύασμα AstraZeneca σημείωσε ότι έχουμε να κάνουμε με «σπάνιες περιπτώσεις. Μια στο δισεκατομμύριο να έχουμε θρομβοπενία, είναι εξαιρετικά σπάνια αυτή η παρενέργεια» ενώ τόνισε ότι αν κάποιος έχει θρομβωτικό επεισόδιο μετά την Α δόση του εμβολίου, «τότε μόνο μπορεί να αλλάξει τη Β δόση με άλλο εμβόλιο».

Όσον αφορά την αξιοπιστία των self test, υπογράμμισε ότι όποιος έχει συμπτώματα πρέπει να κάνει μοριακό ή rapid test και όχι μόνο το το self test. «Τα self test δεν έχουν την ίδια ευαισθησία με τα μοριακά ή τα rapid. Μπορεί να μην ανιχνεύει το 100% αλλά το 60-80%», ανέφερε.

Τέλος, ο κ. Γώγος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αντιμετωπίσουμε ένα νέο κύμα της πανδημίας τον Σεπτέμβριο, αφού όπως χαρακτηριστικά είπε «τίποτα δεν αποκλείεται. Η αβεβαιότητα είναι χαρακτηριστικό αυτής της πανδημίας. Αλλά είναι στο χέρι μας. Με πάνω από το 50-60% εμβολιασμένων μέσα στο καλοκαίρι, θα το αποφύγουμε».

Γώγος Διάφορα εμβολίου κύμα παρενέργειες πιθανό πολύ, Σεπτέμβριο Σπάνιες
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστική υπόθεση, αποκαλύφθηκε τώρα! Επειδή θα έλεγε σε όλους, ότι έχει σχέση με παντρεμένο, έκανε κάτι φρικιαστικό
Πα, 28 Νοέ 2025 00:07
Αυτός είναι ο “δράκος” που επιτίθεται σε γυναίκες στην Αθήνα – Οι ώρες που “χτυπά” και οι κινήσεις του (Βίντεο)
Πε, 27 Νοέ 2025 23:59
Έκτακτο – “Ξέρεις ποιος είναι εγώ;” – Συνελήφθη ο γιος του γνωστού… (Βίντεο ντοκουμέντο)
Πε, 27 Νοέ 2025 21:25
Σοκαριστική αποκάλυψη! Γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια διαγνώστηκε με καρκίνο – Η μάχη με…
Πε, 27 Νοέ 2025 21:20
Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές – Μεγάλο κανάλι “κόβει” αυτήν τη σειρά
Πε, 27 Νοέ 2025 14:02
Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ανατροπή με την ημερομηνία καταβολής – Πότε θα μπουν τα χρήματα
Πε, 27 Νοέ 2025 13:44
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.