Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

25/9: Το Σύμπαν βάζει μία πρόκληση σε αυτά τα ζώδια – Η Παρασκευή θέλει προσοχή

Πα, 25 Σεπ 2026 00:58

Μαζωνάκης: Τραγικό! Ήθελε να επικοινωνήσει, πριν ξεψυχήσει; Η τελευταία κίνηση που έκανε

Πε, 24 Σεπ 2026 18:09

Αθήνα: Ξανανοίγει η πολύκροτη υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας – Το τελευταίο μήνυμα δεν το έγραψε εκείνη

Πε, 24 Σεπ 2026 15:19
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

H Σοφία Μουτίδου «καρφώνει» τον Πέτρο Φιλιππίδη με ατάκα – φωτιά: «Ηξερα ότι την πέφτει…»

Τρ, 23 Μαρ 2021 13:39 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στον χώρο του θεάτρου.
Η γνωστή ηθοποιός και youtuber, με αφορμή τη νέα της παράσταση που θα προβληθεί σε Live Streaming, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις καταγγελίες και τη δική της εμπειρία εργασιακού bullying σε παλιότερη παράσταση που συμμετείχε.

“Δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν, ούτε ότι θεωρώ ότι ήταν μάταια. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και μόνο που μπήκαν αυτοί οι τόσο ισχυροί άνθρωποι στη θέση τους, θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στο θέατρο να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο “φέρε μου ρε το νερό” και θα λέμε θα σου κάνω μήνυση για το “ρε”. Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει πολλή αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες.

Θα σου πω έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν κιόλας ότι αν συνεργαστώ θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα. Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, δεν γνώριζα λεπτομέρειες. Για τον Κ.Σ δεν ήξερα τίποτα, έμαθα μία πληροφορία όσο ήμουν στο The Booth. Για τον Κιμούλη ήξερα ότι είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας.

Όσον αφορά στον Λιγνάδη, δεν ήξερα τίποτα! Δεν ήξερα τίποτα! Τον ήξερα προσωπικά τον Λιγνάδη, τον γνώρισα σε ένα διήμερο στις Βρυξέλλες, σε μια Ημερίδα για τον Πολιτισμό. Γνώρισα τον Δημήτρη σε μια φοβερή στιγμή, περάσαμε ένα υπέροχο διήμερο. Δεν είχα ιδέα, ήταν τρομερά δύσκολη η θέση μου, όταν έμαθα κάτι τόσο σοκαριστικό. Είναι τρομερή η τρύπα που τρως, δεν ξέρεις από που σου έρχεται” αποκάλυψε η ταλαντούχα ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.
“Ο λόγος που έφυγα από το “Μπαμπά μην Ξαναπεθάνεις Παρασκευή” ήταν ένα περιστατικό εργασιακού bullying. Συνέβη κάτι σε κάποιον άλλον και παραιτήθηκα εγώ” τόνισε επίσης η Σοφία Μουτίδου.

Πηγή in.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25/9: Το Σύμπαν βάζει μία πρόκληση σε αυτά τα ζώδια – Η Παρασκευή θέλει προσοχή
Πα, 25 Σεπ 2026 00:58
Μαζωνάκης: Τραγικό! Ήθελε να επικοινωνήσει, πριν ξεψυχήσει; Η τελευταία κίνηση που έκανε
Πε, 24 Σεπ 2026 18:09
Αθήνα: Ξανανοίγει η πολύκροτη υπόθεση της 22χρονης φοιτήτριας – Το τελευταίο μήνυμα δεν το έγραψε εκείνη
Πε, 24 Σεπ 2026 15:19
Ζώδια: Μετά από 8 χρόνια ανοίγεται ένα νέο κεφάλαιο για αυτά τα 4 ζώδια
Πε, 24 Σεπ 2026 14:47
Έκτακτο – Αθήνα: Θρίλερ σε εξέλιξη στο θέατρο Μπάντμιντον
Πε, 24 Σεπ 2026 14:42
Μαζωνάκης: Το πιστολάκι μαλλιών, το “Ώρες μικρές” στη διαπασών και το κελί της γιατρού – Ποια είναι η “κατίνα” που λέει ο Γαβαλάς;
Πε, 24 Σεπ 2026 11:42
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.