Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Τίτλοι τέλους σε θρυλικό καφενείο – ουζερί της Αθήνας – Μετά από 110 χρόνια βάζει λουκέτο

Δε, 26 Οκτ 2026 11:57

Το Σύμπαν φέρνει καλοτυχία και αφθονία σε 3 ζώδια, μέχρι την 1η Νοεμβρίου

Δε, 26 Οκτ 2026 09:46

Η κόρη της Μαστροκώστα είπε όλη την αλήθεια – Η μητέρα μου δεν “έφυγε” από τον καρκίνο του μαστού

Δε, 26 Οκτ 2026 09:41
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Αυτό έφαγε και πέθανε η 13χρονη στον Πειραιά -“Μου ‘φαγαν την Ειρήνη”

Σα, 22 Νοέ 2025 16:12 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Τραγική κατάληξη είχε μια 13χρονη μαθήτρια, σε ειδικό σχολείο του Πειραιά,όταν κατά τη διάρκεια του φαγητού αισθάνθηκε αδιαθεσία. Σύμφωνα με πληροφορίες το παιδί υπέστη απόφραξη των αναπνευστικών αεραγωγών και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η 13χρονη μαθήτρια του ειδικού σχολείου στον Πειραιά, που αντιμετώπιζε σοβαρά κινητικά προβλήματα, πνίγηκε από το τοστ που έτρωγε εκείνη τη στιγμή.

Όπως κατέθεσαν ο διευθυντής και ένας εκπαιδευτικός που σχολείου που προσήχθησαν μετά το περιστατικό, στο χώρο βρίσκονταν δάσκαλος και νοσηλευτής οι οποίοι έδωσαν τις πρώτες βοήθειες.

Από την πρώτη στιγμή, γονείς και εκπρόσωποι συλλόγων επισήμαναν πως το σχολείο λειτουργούσε με σοβαρές ελλείψεις σε προσωπικό, αφήνοντας υπόνοιες ότι η υποστελέχωση μπορεί να συνέβαλε στο τραγικό αποτέλεσμα.

Πειραιάς: Παλεύαμε 30 λεπτά, το παιδί δεν επανερχόταν, λέει καρδιολόγος
Την ίδια ώρα, αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε ότι οι εκπαιδευτικοί έτρεχαν να σώσουν το παιδί, το οποίο «έβγαζε συνέχεια τροφή»

«Ήρθαν 2 άτομα από το σχολείο να μας ζητήσουν βοήθεια. Δικός μας καρδιολόγος και νοσηλεύτρια μαζί με απινιδωτή τρέξανε στο παιδί. Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Το παιδί έβγαζε συνέχεια τροφή. Είχε φτάσει στους πνεύμονες», είπε, ενώ η καρδιολόγος του Κ.Υ. που είδε πρώτα την 13χρονη, είπε πως προσπάθησε να της κάνει ΚΑΡΠΑ και πάλευαν από 30 λεπτά χωρίς αποτέλεσμα.

«Όταν έφτασα, ήταν σε ανακοπή το παιδί. Έκανα συμπιέσεις και ακολούθησα το πρωτόκολλο της καρδιακής ανακοπής. Μπήκα στο ασθενοφόρο. Όταν φτάσαμε στο νοσοκομείο ενώ δεν ήταν σε εφημερία μας περίμεναν 20 άτομα. Άνοιξαν οι κλινικές. Παιδιατρική χειρουργική, όλα. Στο νοσοκομείο παλεύαμε 30 λεπτά. Το παιδί δεν επανερχόταν» περιέγραψε.

Ραγίζει καρδιές η γιαγιά της 13χρονης:
Εν τω μεταξύ, η γιαγιά της άτυχης κοπέλας ήταν σε κατάσταση σοκ.

Μιλώντας σε ΜΜΕ ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με πήρε ο γαμπρός μου και μου είπε, μου ούρλιαζε το πρωί: “μου ‘φαγαν την Ειρήνη, μου ‘φαγαν την Ειρήνη”. ” Τι λες”, βρε του λέω. “Μου πνίγηκε, πνίγηκε η Ειρήνη στο σχολείο”», περιέγραψε.

Δείτε το βίντεο – Καρέ καρέ ο αγώνας δρόμου, για να σωθεί η 13χρονη


‘φαγαν ‘φαγαν “Μου 13χρονη αυτό Διάφορα ειρήνη Ειρήνη” έφαγε και μου Πέθανε Πειραιά στον την

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Τίτλοι τέλους σε θρυλικό καφενείο – ουζερί της Αθήνας – Μετά από 110 χρόνια βάζει λουκέτο
Δε, 26 Οκτ 2026 11:57
Το Σύμπαν φέρνει καλοτυχία και αφθονία σε 3 ζώδια, μέχρι την 1η Νοεμβρίου
Δε, 26 Οκτ 2026 09:46
Η κόρη της Μαστροκώστα είπε όλη την αλήθεια – Η μητέρα μου δεν “έφυγε” από τον καρκίνο του μαστού
Δε, 26 Οκτ 2026 09:41
Το μοιραίο λάθος που ξεκλήρισε την οικογένεια στον Πειραιά
Δε, 26 Οκτ 2026 08:45
Έκτακτο: Αυτοκίνητο έπεσε στο λιμάνι του Πειραιά – Υπάρχει νεκρός και εγκλωβισμένοι
Κυ, 25 Οκτ 2026 22:01
Αδιανόητο αυτό που έκανε η γιατρός την επομένη του θανάτου του Μαζωνάκη – Μάθαμε και κάτι που δεν ξέραμε
Κυ, 25 Οκτ 2026 20:25
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.