Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές – Μεγάλο κανάλι “κόβει” αυτήν τη σειρά

Πε, 27 Νοέ 2025 14:02

Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ανατροπή με την ημερομηνία καταβολής – Πότε θα μπουν τα χρήματα

Πε, 27 Νοέ 2025 13:44

Τρία ζώδια που θα κερδίσουν χρήματα την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου

Πε, 27 Νοέ 2025 13:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η ανατpιχιαστική αποκάλυψη για τον αδικοχαμένο Μπάλντοκ

Τρ, 15 Οκτ 2024 16:04 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο ταμίας της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, αποκάλυψε, πως ο Τζορτζ Μπάλντοκ θα πήγαινε στην πρεσβεία της χώρας μας στην Αγγλία, για την έκδοση ελληνικού διαβατηρίου στο παιδί του.
Μία από της μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της πέτυχε η Εθνική Ελλάδας, στο Γουέμπλεϊ κόντρα στην Αγγλία, στη «σκιά» της απώλειας του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Ο ταμίας της ΕΠΟ, Στέργιος Αντωνίου, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε πως ο αδικοχαμένος 31χρονος αμυντικός της Εθνικής και του Παναθηναϊκού Τζορτζ Μπάλντοκ είχε προγραμματίσει να έρθει στο Γούμπλεϊ για το παιχνίδι με την Αγγλία και μάλιστα την επομένη του αγώνα είχε κλείσει ραντεβού με τον πρέσβη στο Λονδίνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στο παιδί του.

Αναλυτικά όσα είπε
Για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ: «Βιώσαμε μία πολύ δύσκολη κατάσταση με ανάμεικτα συναισθήματα στο Λονδίνο. Πριν το μεγάλο παιχνίδι με την Αγγλία οι διεθνείς μας είχαν να διαχειριστούν μία σοκαριστική απώλεια. Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είχε προγραμματίσει να έρθει στο Γουέμπλεϊ και την επομένη του αγώνα με την Αγγλία θα πήγαινε στον πρέσβη στο Λονδίνο για να βγάλει ελληνικό διαβατήριο στο παιδί του. Ο Γιώργος ήταν από τα καλύτερα παιδιά και οι συμπαίκτες του έβγαλαν το καλύτερό τους πρόσωπο και με τις δύο διαδοχικές νίκες τίμησαν με τον καλύτερο τρόπο τη μνήμη του», σημείωσε χαρακτηριστικά για τον αείμνηστο Τζορτζ Μπάλντοκ.

Για την πρόσληψη Γιοβάνοβιτς στην Εθνική: «Εγώ ήμουν αντίθετος στην αποχώρηση του Πογέτ γιατί πίστευα ότι πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα. Αλλά όταν ο κ. Γκαγκάτσης μας έφερε στο τραπέζι το όνομα του Γιοβάνοβιτς ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή».

Για την επιστροφή του κόσμου στο πλευρό της Εθνικής: «Θέλουμε να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο όχι για τα λεφτά, αλλά για να έρθουν να στηρίξουν την Εθνική μας ομάδα».

αδικοχαμένο ανατpιχιαστική ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: για Διάφορα Μπάλντοκ: τον
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δυσάρεστα νέα για τους τηλεθεατές – Μεγάλο κανάλι “κόβει” αυτήν τη σειρά
Πε, 27 Νοέ 2025 14:02
Δώρο Χριστουγέννων 2025: Ανατροπή με την ημερομηνία καταβολής – Πότε θα μπουν τα χρήματα
Πε, 27 Νοέ 2025 13:44
Τρία ζώδια που θα κερδίσουν χρήματα την πρώτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου
Πε, 27 Νοέ 2025 13:40
Ποιος είναι ο γνωστός δικηγόρος που εμπλέκεται στο κύκλωμα με τους πλαστούς πίνακες γνωστών ζωγράφων
Πε, 27 Νοέ 2025 13:37
Άττική: Έτσι κατάλαβε η μητέρα του 4χρονου, ότι ο θείος και ο σύντροφος του έκαναν σ@@ μπροστά του – Έτρωγαν στο τραπέζι και…
Πε, 27 Νοέ 2025 11:51
Σχιστό: Πήγαινε να βγάλει το μεροκάματο, αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια – Τι συνέβη και είδε το τραγικό τέλος της μητέρας του
Πε, 27 Νοέ 2025 11:20
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.