Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου για Μαζωνάκη: “Tον σκότωσε πριν ξεψυχήσει”

Πα, 25 Σεπ 2026 23:03

Μαζωνάκης: Αυτά τα γνωστά ονόματα εμπιστεύτηκαν τους γιατρούς του Κολωνακίου – Τι λένε οι ίδιοι δημόσια

Πα, 25 Σεπ 2026 18:25

Ούτε ροζ, ούτε καφέ: Η απόχρωση στο μολύβι χειλιών που κολακεύει και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες

Πα, 25 Σεπ 2026 17:20
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η αποκάλυψη του ηθοποιού Φράνκο Αλφόνσο για τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια: «Ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή»

Πε, 24 Αυγ 2023 00:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Για την σχέση του με την Αννίτα Πάνια μίλησε ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας και ηθοποιός, Φράνκο Αλφόνσο, στην εφημερίδα On Time.

«Έχω μαφιόζους θείους, κάτι που δεν ήξερα, αλλά το έμαθα σε μεγάλη ηλικία. Μικρός, όταν πήγαινα στο Μιλάνο με τον πατέρα μου, ήταν ο τζίο Έντζο, 300 κιλά, μας έπαιρνε και πίσω από το αυτοκίνητό του ήταν κάτι τύποι που μας πήγαιναν συνοδεία με αυτοκίνητα, κοντοί με καμπαρντίνες, όπου βγαίναμε για ψώνια αλλά εγώ, παιδάκι τότε, δεν καταλάβαινα», περιγράφει ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, γενικά είμαι μονογαμικός άνθρωπος, μακροχρόνιες σχέσεις είχα στη ζωή μου. Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Τώρα μιλήσαμε, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, της έκανα ένα διαφημιστικό για μια σειρά καλλυντικών που κάνει, κάποια γυρίσματα. Η Αννίτα είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει. Όπως την άφησα, έτσι τη βρήκα. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί κάποια χρόνια της ζωής μου με πολλή αγάπη.

Φυσικά τη νοιάζομαι και την αγαπώ, όπως όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχα σχετιστεί. Κατά καιρούς δεν μιλάγαμε, μετά μιλούσαμε. Τυχαίνει, οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε διάφορα», περιγράφει στη συνέχεια ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν ήρθε να με δει στη φυλακή αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα να έρθει να με δει. Είχαμε χωρίσει χρόνια πριν, βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, όπου τραγουδούσα και σπούδαζα κινηματογράφο, και μου τηλεφώνησε η Αννίτα και μου είπε: «Έλα στην Ελλάδα, περνάμε ωραία, μου «την πέφτει» και ο Καρβέλας». Ήταν τότε στην αρχή με τον Νίκο, είχαμε χωρίσει τότε», σημειώνει ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν Αλφόνσο Αννίτα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: για δει Διάφορα έξι ηθοποιού ήμασταν ήρθε μαζί με να Πάνια στη σχέση την τι του Φράνκο φυλακή χρονιά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σοκαριστική αποκάλυψη Ευαγγελάτου για Μαζωνάκη: “Tον σκότωσε πριν ξεψυχήσει”
Πα, 25 Σεπ 2026 23:03
Μαζωνάκης: Αυτά τα γνωστά ονόματα εμπιστεύτηκαν τους γιατρούς του Κολωνακίου – Τι λένε οι ίδιοι δημόσια
Πα, 25 Σεπ 2026 18:25
Ούτε ροζ, ούτε καφέ: Η απόχρωση στο μολύβι χειλιών που κολακεύει και ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες
Πα, 25 Σεπ 2026 17:20
Σε αυτή τη συνταγή δεν βράζεις τις φακές σε νερό – Το μυστικό γνωστής σεφ που τις κάνει πηχτές και πεντανόστιμες
Πα, 25 Σεπ 2026 17:12
5 ζώδια αφήνουν πίσω τους τις αναποδιές και ευνοούνται οικονομικά το επόμενο διάστημα
Πα, 25 Σεπ 2026 17:05
Τηλεθέαση: Ανατροπή στην πρωινή ζώνη! Αυτή η εκπομπή “έπιασε” κορυφή και τερμάτισε πρώτη!
Πα, 25 Σεπ 2026 16:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.