Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Έκτακτο – Φρίκη στην Αθήνα – Βγήκε στον δρόμο και μ@@@@@ όποιον έβρισκε μπροστά του – Οι πρώτες πληροφορίες

Κυ, 26 Απρ 2026 13:46

Μας τα χαλάει ο καιρός την Πρωτομαγιά! Αυτές οι περιοχές θα κρατήσουν ομπρέλα και θα βάλουν μπουφάν!

Κυ, 26 Απρ 2026 12:28

Αυτοί οι συνταξιούχοι θα πάρουν έκτακτες ενισχύσεις! “Ξεπαγώνουν” πληρωμές…

Κυ, 26 Απρ 2026 09:52
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η αποκάλυψη του ηθοποιού Φράνκο Αλφόνσο για τη σχέση του με την Αννίτα Πάνια: «Ήμασταν μαζί έξι χρόνια, δεν ήρθε να με δει στη φυλακή»

Πε, 24 Αυγ 2023 00:08 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Για την σχέση του με την Αννίτα Πάνια μίλησε ο πρώην σύντροφος της παρουσιάστριας και ηθοποιός, Φράνκο Αλφόνσο, στην εφημερίδα On Time.

«Έχω μαφιόζους θείους, κάτι που δεν ήξερα, αλλά το έμαθα σε μεγάλη ηλικία. Μικρός, όταν πήγαινα στο Μιλάνο με τον πατέρα μου, ήταν ο τζίο Έντζο, 300 κιλά, μας έπαιρνε και πίσω από το αυτοκίνητό του ήταν κάτι τύποι που μας πήγαιναν συνοδεία με αυτοκίνητα, κοντοί με καμπαρντίνες, όπου βγαίναμε για ψώνια αλλά εγώ, παιδάκι τότε, δεν καταλάβαινα», περιγράφει ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν είχα πολλές σχέσεις στη ζωή μου, γενικά είμαι μονογαμικός άνθρωπος, μακροχρόνιες σχέσεις είχα στη ζωή μου. Με την Αννίτα Πάνια ήμασταν μαζί έξι χρόνια», εξομολογείται σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο ηθοποιός.

«Τώρα μιλήσαμε, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε, της έκανα ένα διαφημιστικό για μια σειρά καλλυντικών που κάνει, κάποια γυρίσματα. Η Αννίτα είναι ίδια, δεν έχει αλλάξει. Όπως την άφησα, έτσι τη βρήκα. Είναι τελείως άλλος άνθρωπος αλλά ένας άνθρωπος με τον οποίο έχω μοιραστεί κάποια χρόνια της ζωής μου με πολλή αγάπη.

Φυσικά τη νοιάζομαι και την αγαπώ, όπως όλους τους ανθρώπους με τους οποίους είχα σχετιστεί. Κατά καιρούς δεν μιλάγαμε, μετά μιλούσαμε. Τυχαίνει, οι σχέσεις των ανθρώπων περνάνε διάφορα», περιγράφει στη συνέχεια ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν ήρθε να με δει στη φυλακή αλλά ούτε κι εγώ θα ήθελα να έρθει να με δει. Είχαμε χωρίσει χρόνια πριν, βρισκόμουν στη Νέα Υόρκη, όπου τραγουδούσα και σπούδαζα κινηματογράφο, και μου τηλεφώνησε η Αννίτα και μου είπε: «Έλα στην Ελλάδα, περνάμε ωραία, μου «την πέφτει» και ο Καρβέλας». Ήταν τότε στην αρχή με τον Νίκο, είχαμε χωρίσει τότε», σημειώνει ο Φράνκο Αλφόνσο.

«Δεν Αλφόνσο Αννίτα ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: για δει Διάφορα έξι ηθοποιού ήμασταν ήρθε μαζί με να Πάνια στη σχέση την τι του Φράνκο φυλακή χρονιά
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Έκτακτο – Φρίκη στην Αθήνα – Βγήκε στον δρόμο και μ@@@@@ όποιον έβρισκε μπροστά του – Οι πρώτες πληροφορίες
Κυ, 26 Απρ 2026 13:46
Μας τα χαλάει ο καιρός την Πρωτομαγιά! Αυτές οι περιοχές θα κρατήσουν ομπρέλα και θα βάλουν μπουφάν!
Κυ, 26 Απρ 2026 12:28
Αυτοί οι συνταξιούχοι θα πάρουν έκτακτες ενισχύσεις! “Ξεπαγώνουν” πληρωμές…
Κυ, 26 Απρ 2026 09:52
Αθήνα: Σοκ! Γιος γνωστού Έλληνα ποινικολόγου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού – Δείτε ποιος είναι
Κυ, 26 Απρ 2026 00:49
Απρίλιος – 26/4: Ιδιαίτερο το σκηνικό αύριο! Απρόσμενες εξελίξεις και εντάσεις! Ποια ζώδια θα τα βρούν “σκούρα”
Σα, 25 Απρ 2026 22:24
Τέλος χρόνου για τα ακαθάριστα οικόπεδα – Δεν είναι όπως τα ξέρατε! Πώς θα μπορέσετε να…
Σα, 25 Απρ 2026 22:16
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.