Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απίστευτo περιστατικό μεταξύ αγροτοσυνδικαλιστών on camera: “Από β@@@@ σε β@@@@ το πας…έχουμε…”(Βίντεο)

Τρ, 13 Ιαν 2026 14:21

3 ζώδια που φημίζονται για την γρουσουζιά τους – Πω, πω! Η αρνητική τους ενέργεια…

Τρ, 13 Ιαν 2026 13:33

Αυτά τα 2 ζώδια θα είναι τυχερά στα μέσα του Ιανουαρίου – Θα γλιτώσουν από πολλά!

Τρ, 13 Ιαν 2026 13:28
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η διαφωνία της Ναταλίας Γερμανού με τον Δημήτρη Πανόπουλο για τον Γιώργο Νταλάρα: “Ένα κοτοπουλάκι είμαι του συστήματος…”

Κυ, 21 Ιαν 2024 21:59 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους έγινε αντικείμενο συζήτησης στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”. Η Ναταλία Γερμανού, για ακόμη μία φορά, δε δίστασε να υποστηρίξει δημόσια τον δημοφιλή καλλιτέχνη, με τον συνεργάτη της Δημήτρη Πανόπουλο να εκφράζει διαφορετική άποψη στον “αέρα”.

«Ο Γιώργος Νταλάρας στην ουσία κατακεραύνωσε ένα ολόκληρο σύστημα της ψυχαγωγίας, της σημερινής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας και το πώς πάμε να καταντήσουμε την τηλεόραση, η οποία θα έπρεπε να προάγει την ψυχή, γιατί ψυχαγωγία σημαίνει αυτό», ξεκίνησε την τοποθέτησή της η Ναταλία Γερμανού.

«Είχε απέναντί του δέκα νέα εργαζόμενα παιδιά, εσύ λες ότι θα έπρεπε να απευθυνθεί στους καναλάρχες…. Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας στο σύστημα απευθυνόταν. Είπε “κοτοπουλάκια” τα παιδιά, εξίσου κοτοπουλάκι νιώθω κι εγώ. Ένα κοτοπουλάκι είμαι του συστήματος που έχουμε κάνει έτσι την ψυχαγωγία σήμερα», συμπλήρωσε η οικοδέσποινα του «Καλύτερα δε Γίνεται».

«Γιατί να τα ισοπεδώνεις όλα; Είναι μια δουλειά ντροπή; Γιατί είναι ντροπή; Πες «ευχαριστώ πολύ παιδιά» και φύγε», σχολίασε από την πλευρά του ο Δημήτρης Πανόπουλος, εκφράζοντας την ενόχλησή του.

«Μα κι αν το έλεγε αυτό, θα έλεγαν ότι είναι σνομπ και απαξιωτικός. Για μένα ο Γιώργος Νταλάρας αξίζει παραπάνω σεβασμό από κάποιον άλλο με μικρότερη πορεία, που έχει βγάλει δυο δίσκους. Ο Γιώργος Νταλάρας είναι αυτή τη στιγμή ένα τεράστιο κομμάτι της ελληνικής δισκογραφίας», σημειώνει η Ναταλία Γερμανού επί του θέματος.

«Σε όλους πρέπει να φερόμαστε με σεβασμό αλλά δεν μπορούμε οι δημοσιογράφοι και οι παρουσιαστές να φερόμαστε σε όλους το ίδιο, δεν είναι ένας Influencer του Tik Tok ο Νταλάρας», συμπληρώνει η παρουσιάστρια.

«Ας μας πει τότε ποιες δουλειές δεν είναι ντροπή, να τις κάνουμε. Δεν θα ήθελα ποτέ να βρεθώ στη θέση των παιδιών που ήταν εκεί. Είμαι τυχερός και μπόρεσα και έκανα άλλη διαδρομή», αντέδρασε στα λεγόμενά της ο Δημήτρης Πανόπουλος.

«Μα εσύ έκανες ενημέρωση. Άρα σε σένα δεν θα το έλεγε ποτέ», παρατήρησε η Ναταλία Γερμανού, με τον δημοσιογράφο της εκπομπής να κλείνει το θέμα λέγοντας με νόημα: «Αυτό είναι το πρόβλημα όμως».

Δείτε το βίντεο – Τι είπε η Ναταλία Γερμανού για το ξέσπασμα του Γιώργου Νταλάρα στους δημοσιογράφους


“Ένα Γερμανού για Γιώργο Δημήτρη διαφωνία είμαι κοτοπουλάκι με Ναταλίας Νταλάρα Πανόπουλο συστήματος…” της τον του
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απίστευτo περιστατικό μεταξύ αγροτοσυνδικαλιστών on camera: “Από β@@@@ σε β@@@@ το πας…έχουμε…”(Βίντεο)
Τρ, 13 Ιαν 2026 14:21
3 ζώδια που φημίζονται για την γρουσουζιά τους – Πω, πω! Η αρνητική τους ενέργεια…
Τρ, 13 Ιαν 2026 13:33
Αυτά τα 2 ζώδια θα είναι τυχερά στα μέσα του Ιανουαρίου – Θα γλιτώσουν από πολλά!
Τρ, 13 Ιαν 2026 13:28
Ρόδος: Εφιαλτικές στιγμές για την κόρη της από προηγούμενο γάμο – Ο 40χρονος σύντροφός της…
Τρ, 13 Ιαν 2026 09:56
Πτώχευσε πασίγνωστη ελληνική εταιρεία!
Τρ, 13 Ιαν 2026 09:48
Το σύμπαν “χτυπά” την πόρτα τους! – Τα 2 ζώδια που θα πουν σύντομα “αντίο” στη…
Τρ, 13 Ιαν 2026 08:59
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.