Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Φρίκη με φρέσκο κουλούρι που έφαγε – Τι έπαθε ο άνθρωπος…

Σα, 24 Οκτ 2026 14:20

Ποιο είναι το γνωστό πρόσωπο που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο νυχτερινό κέντρο

Σα, 24 Οκτ 2026 13:30

Οι δύσκολες ημέρες τελειώνουν για 3 ζώδια – Αποχαιρετούν τις στεναχώριες

Σα, 24 Οκτ 2026 11:53
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η δημόσια εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων. «Είμαι σκύλα στη δουλειά, θέλω να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό»

Πε, 23 Μαρ 2023 20:01 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Βάσσου ,βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο κανάλι Action24.Η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων μίλησε για τον λόγο που αποχώρησε από το Star, τις σχέσεις με τους συναδέλφους της , αλλά και τον τρόπο που της αρέσει να εργάζεται στα τηλεοπτικά πλατό.

«Εγώ θα πω την καλή κουβέντα, όμως θα πω και το κακό. Την ειλικρίνειά μου την έχω πληρώσει πολλές φορές. Είμαι πολύ straight άνθρωπος, δε μπορώ να πω ψέματα, δε μπορώ να προσποιηθώ», παραδέχεται η Ιωάννα Βάσσου.

«Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν αλλά όταν στεναχωρήσω κάποιον, επειδή είμαι σκύλα στη δουλειά, το επόμενο λεπτό θα πάω, θα τον αγκαλιάσω και θα του ζητήσω συγγνώμη», εξομολογείται στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες. Θέλω λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα – μην πω λεπτά και φανώ υπερβολική – να είναι όλα τέλεια. Να έχω τα χαρτιά μου, το autocue μου, να ξέρω ότι στο κοντρόλ είναι όλα σούπερ, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι στις θέσεις τους και να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό. Έχω βιονικό αυτί και μου προκαλεί εκνευρισμό όταν έχει φασαρία», αποκαλύπτει η Ιωάννα Βάσσου.

«Αγαπώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, δεν είμαι μόνο εγώ που βγαίνω στο δελτίο. Επίσης, χαμογελάω στους συντάκτες για να τους χαλαρώσω, ειδικά τα πιο νέα παιδιά που είναι αγχωμένα. Τους χαμογελάω, τους κλείνω το μάτι και τους λέω: είμαι εγώ εδώ, όλα θα πάνε καλά», περιγράφει στη συνέχεια η Ιωάννα Βάσσου.

Δείτε όσα είπε η δημοσιογράφος:











απόλυτη γνωστής δημόσια δουλειά. ειδήσεων. είμαι εξομολόγησή Επικρατεί ησυχία θέλω παρουσιάστριας πλατό σκύλα στη στο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Φρίκη με φρέσκο κουλούρι που έφαγε – Τι έπαθε ο άνθρωπος…
Σα, 24 Οκτ 2026 14:20
Ποιο είναι το γνωστό πρόσωπο που αυτοπυροβολήθηκε μέσα στο νυχτερινό κέντρο
Σα, 24 Οκτ 2026 13:30
Οι δύσκολες ημέρες τελειώνουν για 3 ζώδια – Αποχαιρετούν τις στεναχώριες
Σα, 24 Οκτ 2026 11:53
“Είχε πάρει εργολαβία να βγάλει πρωθυπουργό την Καρυστιανού” – Το απίστευτο καρφί για πασίγνωστη παρουσιάστρια
Σα, 24 Οκτ 2026 11:45
Ελλάδα: Φρίκη μέσα σε νυχτερινό κέντρο – Σε σοκ οι θαμώνες
Σα, 24 Οκτ 2026 11:36
Μουρατίδης για Μαζωνάκη: Απορώ με τόσα λεφτά, γιατί πήγε στην Καρνεάδου
Σα, 24 Οκτ 2026 10:36
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.