Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”

Τε, 5 Αυγ 2026 23:10

Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα

Τε, 5 Αυγ 2026 22:07

Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά

Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η δημόσια εξομολόγηση γνωστής παρουσιάστριας ειδήσεων. «Είμαι σκύλα στη δουλειά, θέλω να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό»

Πε, 23 Μαρ 2023 20:01 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Η δημοσιογράφος Ιωάννα Βάσσου ,βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Αθηναΐδας Νέγκα στο κανάλι Action24.Η γνωστή παρουσιάστρια ειδήσεων μίλησε για τον λόγο που αποχώρησε από το Star, τις σχέσεις με τους συναδέλφους της , αλλά και τον τρόπο που της αρέσει να εργάζεται στα τηλεοπτικά πλατό.

«Εγώ θα πω την καλή κουβέντα, όμως θα πω και το κακό. Την ειλικρίνειά μου την έχω πληρώσει πολλές φορές. Είμαι πολύ straight άνθρωπος, δε μπορώ να πω ψέματα, δε μπορώ να προσποιηθώ», παραδέχεται η Ιωάννα Βάσσου.

«Κοιμάμαι ήσυχη τα βράδια, τα έχω καλά με τη συνείδησή μου. Δεν έχω πειράξει ποτέ κανέναν αλλά όταν στεναχωρήσω κάποιον, επειδή είμαι σκύλα στη δουλειά, το επόμενο λεπτό θα πάω, θα τον αγκαλιάσω και θα του ζητήσω συγγνώμη», εξομολογείται στη συνέχεια η δημοσιογράφος.

«Είμαστε πάνω απ’ όλα επαγγελματίες. Θέλω λίγα δευτερόλεπτα πριν βγω στον αέρα – μην πω λεπτά και φανώ υπερβολική – να είναι όλα τέλεια. Να έχω τα χαρτιά μου, το autocue μου, να ξέρω ότι στο κοντρόλ είναι όλα σούπερ, ότι όλοι οι δημοσιογράφοι είναι στις θέσεις τους και να επικρατεί απόλυτη ησυχία στο πλατό. Έχω βιονικό αυτί και μου προκαλεί εκνευρισμό όταν έχει φασαρία», αποκαλύπτει η Ιωάννα Βάσσου.

«Αγαπώ πάρα πολύ τους συνεργάτες μου, δεν είμαι μόνο εγώ που βγαίνω στο δελτίο. Επίσης, χαμογελάω στους συντάκτες για να τους χαλαρώσω, ειδικά τα πιο νέα παιδιά που είναι αγχωμένα. Τους χαμογελάω, τους κλείνω το μάτι και τους λέω: είμαι εγώ εδώ, όλα θα πάνε καλά», περιγράφει στη συνέχεια η Ιωάννα Βάσσου.

Δείτε όσα είπε η δημοσιογράφος:











απόλυτη γνωστής δημόσια δουλειά. ειδήσεων. είμαι εξομολόγησή Επικρατεί ησυχία θέλω παρουσιάστριας πλατό σκύλα στη στο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σαμοθράκη: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια του 22χρονου που έπεσε σε κανάλι με καυτό νερό – “Μαμά νόμιζες…”
Τε, 5 Αυγ 2026 23:10
Αυτός είναι ο Έλληνας πιλότος που βρήκε τραγικό θάνατο στη Ψάθα
Τε, 5 Αυγ 2026 22:07
Ελλάδα: Σοκαριστικό! Βρήκε τραγικό θάνατο στις διακοπές μπροστά στα 3 της παιδιά
Τε, 5 Αυγ 2026 20:02
Ούτε «Οδύσσεια» ούτε Οδυσσέας: Στο Netflix υπάρχει η σειρά 8 επεισοδίων για να απολαύσετε τον Όμηρο χωρίς να φύγετε από το σπίτι
Τε, 5 Αυγ 2026 19:37
Αυτό είναι το χρώμα ρουζ που κολακεύει όλες τις ηλικίες – Δεν περιμένει κανείς ότι “χαρίζει” τέτοια φρεσκάδα και νεανική όψη
Τε, 5 Αυγ 2026 17:16
Αύγουστος: Αυτά τα 2 ζώδια παραμελήθηκαν πολύ – Το Σύμπαν τους δίνει τύχη το Σαββατοκύριακο
Τε, 5 Αυγ 2026 15:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.