Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!

Τρ, 21 Απρ 2026 00:16

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”

Δε, 20 Απρ 2026 23:08

Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…

Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η Κατερίνα Καινούργιου “έδωσε στεγνά” τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο: “Είχε πει στον πατέρα μου ότι…”

Πε, 15 Φεβ 2024 15:25 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ένα άγνωστο περιστατικό μοιράστηκε με τους τηλεθεατές η Κατερίνα Καινούργιου από τα φοιτητικά της χρόνια.

Η παρουσιάστρια της Super Κατερίνα αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος είχε πει στον πατέρα της ότι δεν κάνει για τη δουλειά αυτή, και δε θα πετύχει ποτέ.

«Ήμουν 18 χρονών, μόλις είχα μπει στο Πανεπιστήμιο, πριν ξεκινήσω στο Τηλεάστυ. Δούλευα σε ένα βιβλιοπωλείο, αλλά ο πατέρας μου, μού λέει “θα σε στείλω σε έναν έμπειρο δημοσιογράφο, να σου πει αν το έχεις”. Εξυπνάδες του πατέρα μου. Μου είπε ότι θα με στείλει στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, που ήταν φίλος ενός άλλου φίλου μας.

Πάω λοιπόν με τον κοινό φίλο του μπαμπά μου, και κάνουμε ένα ραντεβού στην Παιανία με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Αρχίζουμε και μιλάμε, με ρώταγε ποιο είναι το όνειρό μου, τι θέλω να κάνω, με ρώταγε γιατί θέλω να γίνω δημοσιογράφος, ποιοι είναι οι στόχοι μου. Φεύγουμε και αυτός παίρνει τον πατέρα μου τηλέφωνο.

Γυρνάω σπίτι και μου λέει ο πατέρας μου, “καλά, μου είπε ο άνθρωπος ότι δεν το έχεις καθόλου, ότι δε πρόκειται να πετύχεις ποτέ, ότι δε σε ενδιαφέρει καθόλου και καλύτερα να κάνεις κάτι άλλο στη ζωή σου”. Απογοητεύτηκα. Όταν μετά από χρόνια τον συνάντησα στο Open και του το είπα, μου λέει “εντάξει, λέω και καμία βλακεία καμιά φορά”. Μπορεί και αυτό τότε να με είχε πεισμώσει… Μπορεί κάτι να μη του άρεσε, αλλά καμιά φορά όταν σε απογοητεύουν λίγο στην αρχή, πεισμώνεις» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το βίντεο – Η Κατερίνα Καινούργιου “καρφώνει” τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο


“eίχε “έδωσε έδωσε είχε Ιορδάνη Καινούργιου Κατερίνα μου ότι….. ότι…” πατέρα πει» στεγνά στεγνά” στον τον Χασαπόπουλο
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Απρίλιος: Τέλος η γκίνια για αυτά τα 3 ζώδια! “Φεύγουν” τα βάρη γεμίζει το πορτοφόλι!
Τρ, 21 Απρ 2026 00:16
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της Μυρτούς! Ποιοι ήταν στα υπόλοιπα δωμάτια; “Βρωμάει αυτή η ιστορία…”
Δε, 20 Απρ 2026 23:08
Χαϊδάρι: Συγκλονιστικές στιγμές μέσα χειρουργείο, λένε οι γιατροί! 4-5 φορές…
Δε, 20 Απρ 2026 22:43
Έγινε γνωστό, πριν από λίγο! Νεκρός ξαφνικά ηθοποιός που πρωταγωνίστησε στις σειρές, που όλοι αγαπήσαμε…
Δε, 20 Απρ 2026 19:31
Κεφαλονιά: Σοκάρει ποιος είναι ο 66χρονος που μιλήσε με τη Μυρτώ το μοιραίο βράδυ – Αποκαλύφθηκε…
Δε, 20 Απρ 2026 18:46
20-26 Απριλίου: Αυτά τα 4 ζώδια θα ζήσουν κάτι “σπάνιο”! “Έρχονται” απρόσμενες καταστάσεις και απίθανα πράγματα
Δε, 20 Απρ 2026 15:02
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.