Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

16/9: Σε 3 ζώδια συμβαίνει μία μεγάλη αλλαγή – Τα επόμενα βήματά τους θα είναι διαφορετικά

Τε, 16 Σεπ 2026 00:13

Έκτακτο: Θρίλερ στα δικαστήρια με το ζευγάρι γιατρών του Μαζωνάκη – Κατέρρευσε η Γάκα

Τε, 16 Σεπ 2026 00:07

Μαζωνάκης: Τι άλλο θα ακούσουμε – Αυτό ζήτησε η Γάκα από τους αστυνομικούς και έμειναν όλοι άφωνοι

Τρ, 15 Σεπ 2026 22:00
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η Μαρίνα Πατούλη απαντά για το εξώδικο

Πε, 25 Μαρ 2021 09:49 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Tην πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τα όσα η ίδια αποκάλυψε για τη βαθιά κρίση που περνάει ο γάμος της με τον Γιώργο Πατούλη έκανε η κυρία Μαρίνα Πατούλη.

Πιστή στα καθήκοντά της η Μαρίνα Πατούλη έδωσε το παρών το απόγευμα της Τετάρτης στο Δημαρχείο Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης, ως πρόεδρος του του Δικτύου SDG 17 Greece, στη συμβολική φωταγώγηση του Δημαρχιακού Μεγάρου στα χρώματα της γαλανόλευκης, με αφορμή την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 2021.

Όπως έγινε γνωστό χθες ο περιφερειάρχης Αττικής, έστειλε στη σύζυγό του εξώδικο, με το οποίο ζητά να σταματήσει να μιλά δημόσια για τον έφηβο γιο τους.

Η αντίδραση της Μαρίνας Πατούλη στο εξώδικο του Γιώργου Πατούλη ήταν άμεση και από ότι φαίνεται τη θλίψη και τη στεναχώρια διαδέχεται η οργή.

Φορώντας ένα μπλε κοστούμι και ελαφρώς μακιγιαρισμένη η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στους δημοσιογράφους λέγοντας:

«Με θλίψη μου διαπίστωσα ότι απάντησε με ένα εξώδικο. Ως εκπαιδευτικός και ως μητέρα θέλω να πω ότι τα παιδιά δεν τα προστατεύεις με εξώδικα ούτε με την απουσία σου 2,5 μηνών από το σπίτι σου ούτε με την απουσία σου γενικότερα σε μια ολόκληρη ζωή. Αν θέλει λοιπόν να προστατέψει το παιδί του θα πρέπει να είναι δίπλα στο παιδί του και τη γυναίκα του και την οικογένειά του ή τουλάχιστον να συνομιλήσει. Δεν θέλω να προκαλώ με το να λέω ότι εγώ περνάω ένα δράμα, δεν περνάω εγώ περνάει η Ελληνίδα, είτε είναι επώνυμη, είτε είναι ανώνυμη, κοντή, ψηλή, άσχημη, φτωχή, πλούσια… Η Ελληνίδα η οποία αφιερώνει τα πάντα, κάνει πίσω στην καριέρα της για να προχωρήσει ο άνδρας της και όταν φτάνει να είναι 50 χρονών της λέει “γεια σας” και δεν δέχεται να μιλήσει μαζί της, απαξιώνοντάς την. Δεν είναι ότι δεν σέβεται τη γυναίκα, δεν σέβεται τη μητέρα. Η βία της σιωπής έγινε τώρα, έγινε βία ενάντια στη φίμωση και την ελευθερία του λόγου. Διότι στο εξώδικο μου απαγορεύει να βγω στις δημόσιες δηλώσεις γιατί θα μου κάνει αγωγή και προσέξτε να μην κάνει και σε εσάς. Στερεί τη φωνή σε μια γυναίκα, εκβιάζοντάς της να μην μιλήσει. Για τι διαζύγιο να λέμε;».

Στην ερώτηση για το ποια είναι η πληγή στην καρδιά της η κυρία Πατούλη απαντά: «Η ηθική αναλγησία αυτού του ανθρώπου, που μόνο για την πολιτική και την εικόνα του θυσιάζει και τη γυναίκα του και την οικογένειά του».

 

Πηγή:protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

16/9: Σε 3 ζώδια συμβαίνει μία μεγάλη αλλαγή – Τα επόμενα βήματά τους θα είναι διαφορετικά
Τε, 16 Σεπ 2026 00:13
Έκτακτο: Θρίλερ στα δικαστήρια με το ζευγάρι γιατρών του Μαζωνάκη – Κατέρρευσε η Γάκα
Τε, 16 Σεπ 2026 00:07
Μαζωνάκης: Τι άλλο θα ακούσουμε – Αυτό ζήτησε η Γάκα από τους αστυνομικούς και έμειναν όλοι άφωνοι
Τρ, 15 Σεπ 2026 22:00
Μαζωνάκης: Με ποιους μίλησε η Γάκα όταν ο Μαζωνάκης ήταν νεκρός; Σε ποιους έστειλε τη φωτογραφία του; Γιατί λείπει η κουβέρτα;
Τρ, 15 Σεπ 2026 18:23
Μαζωνάκης: Νέες αποκαλύψεις για το τσαντάκι του Γιώργου – Τι είχε μέσα και τι έκαναν με αυτό οι γιατροί
Τρ, 15 Σεπ 2026 14:23
Αφθονία και τύχη για 3 ζώδια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου – Νέες ευκαιρίες και σημαντικές ευκαιρίες
Τρ, 15 Σεπ 2026 14:18
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.