Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

25 Αυγούστου: Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια για αυτά τα 2 ζώδια – Πράγματα που θάφτηκαν κάτω από το χαλί βγαίνουν στο φως

Δε, 24 Αυγ 2026 21:19

Ποιος είναι ο 66χρονος επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο – Αυτό το προϊόν πουλούσε, πριν ξεκινήσει τα ταξίδια

Δε, 24 Αυγ 2026 21:16

Ελλάδα: Συγκλονιστικό! Έτσι κατάφερε γιατρός να σώσει 45χρονη μητέρα – «Δ@@@@, δεν θα μου πεθάνεις, όχι έτσι, όχι μπροστά στα παιδιά»

Δε, 24 Αυγ 2026 21:12
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η μητέρα της Κάρολαιν θα καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα αν δεν φύγουν τα κανάλια

Τε, 30 Ιούν 2021 16:24 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Εξοργισμένη η οικογένεια της Καρολάιν: «Αν δεν αποσυρθούν τα κανάλια, θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα»

Οικογένεια της Καρολάιν: «Αν δεν αποσυρθούν τα κανάλια θα κατατεθούν ασφαλιστικά μέτρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο συνήγορος υπεράσπισής της.

Ασφυκτική, η κατάσταση στην Αλόννησο

Ασφυκτική είναι η κατάσταση για την οικογένεια της Καρολάιν στην Αλόννησο. Αυτό, διότι αντιμετωπίζει μια «αφόρητη κατάσταση ανθρωποφαγίας», σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, ο δικηγόρος της, Θανάσης Χαρμάνης.

Ο ίδιος προειδοποίησε, πως αν δεν αποσυρθούν άμεσα οι (πολλές) κάμερες έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο, θα αναγκαστεί να καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα.

Οικογένεια της Καρολάιν: Δεν μπορεί καν να βγάλει τη Λυδία στη βεράντα

«Η γιαγιά δεν μπορεί καν να βγάλει το μωρό μια βόλτα στη βεράντα. Δεν μπορεί καν να πάει τη Λυδία μια βόλτα με το καρότσι έξω. Αυτό που συμβαίνει είναι ανθρωποφαγία». Αυτά σημειώνει ο κος Χαρμάνης, φανερά εκνευρισμένος με την κατάσταση με τα τηλεοπτικά δίκτυα και τις κάμερες που έχουν «παρκάρει» έξω από το σπίτι της οικογένειας στην Αλόννησο.

Σύμφωνα τον κο Χαρμάνη, η 24ωρη παρουσία των τηλεοπτικών δικτύων έξω από το σπίτι στην Αλόννησο έχει δημιουργήσει μια ασφυχτική συνθήκη για την οικογένεια. Εκείνη, αυτή τη στιγμή, επιζητεί όσο τίποτα άλλο την ηρεμία και το σεβασμό στο πένθος της.

«Οι δημοσιογράφοι και τα κανάλια πρέπει να αφήσουν την οικογένεια ήσυχη. Αν δεν το κάνουν, θα κινηθούμε νομικά, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα» προειδοποίησε ο κ. Χαρμάνης, μιλώντας στο newsbeast. Παράλληλα, τόνισε ότι πλέον οι συνήγοροι από την οικογένεια της Καρολάιν ασχολούνται εντατικά με τη νομική εξέλιξη της υπόθεσης ενώ η οικογένεια με τη σειρά της επιθυμεί να αφοσιωθεί ανενόχλητη στη Λυδία. «Δεν υπάρχει τίποτα άλλο να δουν οι δημοσιογράφοι αυτή τη στιγμή», είπε ο κ. Χαρμάνης.

Θ. Χαρμάνης: Τι είπε για το θέμα της επιμέλειας

Σχετικά με την ανάληψη της προσωρινής επιμέλειας της Λυδίας από την οικογένεια που εκπροσωπεί, ο κ. Χαρμάνης δήλωσε πως: «Οι γονείς της Καρολάιν και ειδικά η μαμά της, η Σουζάνα, θα ασχολείται με το παιδί και έτσι το μυαλό της δεν θα γυρνάει συνέχεια στα ίδια και στα ίδια τραγικά γεγονότα».

Όσον αφορά στις πιθανότητες να παραμείνει η επιμέλεια της Λυδίας στην οικογένεια της Καρολάιν, όταν και παρθεί η τελική απόφαση, πιθανότατα τον προσεχή Σεπτέμβριο, o κος Χαρμάνης σημείωσε πως…: «οι συντριπτικές πιθανότητες είναι η επιμέλεια να παραμείνει στην οικογένεια της Καρολάιν. Αυτό που περιμένουμε είναι δηλαδή είναι να επικυρωθεί αυτή η προσωρινή απόφαση της εισαγγελίας ανηλίκων».

ασφαλιστικά Διάφορα κανάλια Καρολάιν καταθέσει μέτρα μητέρα φύγουν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

25 Αυγούστου: Μυστικά βγαίνουν στην επιφάνεια για αυτά τα 2 ζώδια – Πράγματα που θάφτηκαν κάτω από το χαλί βγαίνουν στο φως
Δε, 24 Αυγ 2026 21:19
Ποιος είναι ο 66χρονος επιχειρηματίας που αγνοείται στο Ιόνιο – Αυτό το προϊόν πουλούσε, πριν ξεκινήσει τα ταξίδια
Δε, 24 Αυγ 2026 21:16
Ελλάδα: Συγκλονιστικό! Έτσι κατάφερε γιατρός να σώσει 45χρονη μητέρα – «Δ@@@@, δεν θα μου πεθάνεις, όχι έτσι, όχι μπροστά στα παιδιά»
Δε, 24 Αυγ 2026 21:12
Αυτά τα 3 ζώδια μπαίνουν σε τρικυμία τον Σεπτεμβρίο – Πίεση, καθυστερήσεις και ξεκαθαρίσματα
Δε, 24 Αυγ 2026 21:10
Σοκαριστικό περιστατικό – Πώς ο Αλέξανδρος πήγε να φτιάξει τα δόντια του και κατέληξε στη ΜΕΘ του ΚΑΤ
Δε, 24 Αυγ 2026 21:02
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με μητέρα που γέννησε, πριν λίγους μήνες
Δε, 24 Αυγ 2026 18:35
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.