Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 31 του χρόνια, ο Έλληνας δημοσιογράφος της…

Τρ, 6 Ιαν 2026 20:24

Θλίψη ανήμερα των Θεοφανείων! – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε

Τρ, 6 Ιαν 2026 19:56

Φλώρινα – Θεοφάνεια: Ο κακός χαμός! Απίστευτες εικόνες! Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό – Ο Δένδιας…(Βίντεο σοκ)

Τρ, 6 Ιαν 2026 16:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η Ραμόνα Βλαντή καρφώνει την Έλενα Παπαρίζου για το ντύσιμο της.Τη βλέπω και λέω τί φόρεσε πάλι……

Τε, 9 Φεβ 2022 13:58 TV
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δεν μάσησε τα λόγια της η πρώην νικήτρια του «My Style Rocks» Ραμόνα Βλαντή όταν αναφέρθηκε στο ντύσιμο της Ελένης Φουρέιρα και της Έλενας Παπαρίζου. Τα καυστικά της σχόλια.

Για τη σχέση με τα παιδιά της και τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της μίλησε η πρώην νικήτρια του «My Style Rocks», Ραμόνα Βλαντή, η οποία δεν παρέλειψε να προβεί σε καυστικά σχόλια για τα ρούχα που επιλέγουν δημοφιλείς τραγουδίστριες.

 

«Είμαι μια μαμά που είναι φίλη με τα παιδιά της, είναι το πιο σημαντικό στη ζωή μου», τόνισε αρχικά στο «MEGA Καλημέρα».

«Με τον πρώην σύζυγο μου έχω πολύ καλή σχέση. Ήρθα στην Ελλάδα ερωτεύτηκα, μετρά από 1 χρόνο έμεινα έγκυος, παντρευτήκαμε και καταλήξαμε με 2 παιδιά. Δεν δέχομαι να μισήσω έναν άνθρωπο που έχω αγαπήσει τόσο πολύ.Οι φίλες μου είναι όλες Ελληνίδες, με στήριξαν, με αγκάλιασαν», δήλωσε.

 

Όσον αφορά στα ρατσιστικά σχόλια που έχει δεχθεί στο παρελθόν, είπε πως τα γνώρισε μετά την τηλεόραση.

«Καρφιά» για το στιλ Ελληνίδων celebrities
«Το ντύσιμο της Φουρέιρα πολύ σπάνια μου αρέσει. Της Έλενας Παπαρίζου της λείπει το κομμάτι του styling, τη βλέπω και λέω τί φόρεσε πάλι, πώς πάει με αυτά τα μαλλιά;», συμπλήρωσε.

 

«Η Ισμήνη στο GNTM δεν μου έδωσε τίποτα. Θα πήγαινα αν με καλούσαν για κριτή. Έχω σταματήσει κορίτσια στο δρόμο και τους έχω πει ότι πρέπει να γίνουν μοντέλα», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Βλαντή βλέπω Έλενα καρφώνει ντύσιμο πάλι…… Παπαρίζου: Ραμόνα της.Τι φόρεσε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε, μόλις στα 31 του χρόνια, ο Έλληνας δημοσιογράφος της…
Τρ, 6 Ιαν 2026 20:24
Θλίψη ανήμερα των Θεοφανείων! – Πέθανε η γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνίστησε
Τρ, 6 Ιαν 2026 19:56
Φλώρινα – Θεοφάνεια: Ο κακός χαμός! Απίστευτες εικόνες! Πιάστηκαν στα χέρια για τον σταυρό – Ο Δένδιας…(Βίντεο σοκ)
Τρ, 6 Ιαν 2026 16:56
Σέρρες: Οικογενειακό δράμα ανήμερα των Θεοφανείων – Φρίκη στο υπόγειο του σπιτιού – Το στοιχείο “κλειδί”
Τρ, 6 Ιαν 2026 13:02
Πανικός σε διαμέρισμα του Βόλου: “Βοήθεια…” – Στο πόδι ολόκληρη η γειτονιά που άκουγε τα ουρλιαχτά της, όταν
Τρ, 6 Ιαν 2026 11:00
Είδε στην κάμερα ασφαλείας την πεθερά της να μπαίνει κρυφά στο σπίτι της και…
Τρ, 6 Ιαν 2026 10:45
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.