Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μαθαίνουμε τώρα – Τραγωδία στη Λητή Θεσσαλονίκης – 3 τα θύματα της φωτιάς

Δε, 6 Ιούλ 2026 15:56

Ανατροπή με τα αίτια θανάτου της Αντωνογιαννάκη που “πάγωσε” τον δημοσιογραφικό κόσμο

Δε, 6 Ιούλ 2026 14:49

Συντάξεις Αυγούστου 2026: Νωρίτερα οι πληρωμές

Δε, 6 Ιούλ 2026 14:17
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η Ρωσική πρεσβεία κατηγορεί τον Μητσοτάκη.Συνέλθετε…….καλούμε τους διάφορους παπαγάλους….

Κυ, 27 Φεβ 2022 13:02 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Νέα επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κάνει η ρωσική πρεσβεία στην Ελλάδα, η οποία κατηγορεί τη χώρα μας για αντιρωσική προπαγάνδα και στη θέση που παίρνει για τον πόλεμο στην Ουκρανία. Η νέα ανάρτηση της ρωσικής πρεσβείας έρχεται μετά τον «πόλεμο» ανακοινώσεων με το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών για τους θανάτους των Ελλήνων ομογενών στην Ουκρανία.

Αφορμή η φωταγώγηση της Βουλής για τη νέα επίθεση της ρωσικής πρεσβείας στη χώρα μας στάθηκε η φωταγώγηση του κτιρίου της Βουλής στα χρώματα της Ουκρανίας. Γι’ αυτό και στη νέα ανάρτησή της η ρωσική πρεσβεία κατηγορεί την Ελλάδα και της λέει να συνέλθει.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση της ρωσικής πρεσβείας:

❗️Καλούμε όλους, που τόσο βιάστηκαν χθες να κατηγορήσουν για όλα τη Ρωσία (όπως πάντα), να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν την αντιρωσική προπαγάνδα και να δείξουν ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα.

🔗 https://t.co/VnvEWUYeux https://t.co/nu123W8UqZ pic.twitter.com/fc82Urkao3

— Rus Embassy, Greece (@RFEmbassyGr) February 27, 2022

«Καλούμε όλους, και ιδιαίτερα τους πολύ υψηλά ιθύνοντες, πολιτικούς και πολιτειακούς παράγοντες, βουλευτές, κομματικά στελέχη, υπουργεία, ΜΜΕ, διάφορους παπαγάλους και άλλους, που τόσο βιάστηκαν χθες να κατηγορήσουν για όλα τη Ρωσία (όπως πάντα), να συνέλθουν και να αναλάβουν τις ευθύνες τους, να σταματήσουν την αντιρωσική προπαγάνδα και να δείξουν ψυχραιμία, νηφαλιότητα και σοβαρότητα. Για κάποιο λόγο, τον γνωστό μάλλον, δεν ήταν τόσο ομιλητικοί κατά τα ολόκληρα 8 χρόνια που από τις σφαίρες, βόμβες και οβίδες του ουκρανικού στρατού και των εθνικιστικών φασιστικών ταγμάτων επέφερε το μαρτυρικό Ντονμπάς. Και ενώ εκεί θρηνούσαν χιλιάδες νεκρούς, και τα χωριά και οι πόλεις ήταν αιματοβαμμένα, κανένα επίσημο κτίριο ή σιντριβάνι εδώ στην Αθήνα δεν ντύθηκε ποτέ σε χρώματα ειρήνης, κανένα τουίτ δεν έσπευσε να αναρτηθεί σε επίσημη ιστοσελίδα και κανένα διάβημα δεν πραγματοποιήθηκε. Ας συνέλθουν λοιπόν!

Διάφορα διάφορους κατηγορεί Μητσοτάκη.Συνέλθετε…….καλούμε παπαγάλους…. πρεσβεία ΡΩΣΙΚΗ τους
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μαθαίνουμε τώρα – Τραγωδία στη Λητή Θεσσαλονίκης – 3 τα θύματα της φωτιάς
Δε, 6 Ιούλ 2026 15:56
Ανατροπή με τα αίτια θανάτου της Αντωνογιαννάκη που “πάγωσε” τον δημοσιογραφικό κόσμο
Δε, 6 Ιούλ 2026 14:49
Συντάξεις Αυγούστου 2026: Νωρίτερα οι πληρωμές
Δε, 6 Ιούλ 2026 14:17
Ζώδια 6-12/7: 3 ζώδια έχουν μεγάλη εύνοια – Όλες οι υποθέσεις παίρνουν τον δρόμο τους
Δε, 6 Ιούλ 2026 14:11
Ελλάδα: Έρχεται «κύμα» ζέστης: Ποιες περιοχές θα “δουν” 40αρια
Δε, 6 Ιούλ 2026 12:38
Παγκράτι: Τι πραγματικά συνέβη στο θρίλερ με τα δίδυμα αδέρφια – Το μυστήριο που θέλουν να λύσουν οι Αρχές
Δε, 6 Ιούλ 2026 11:09
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.