Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ελλάδα: Μεγάλη ανησυχία για αυτήν την τουριστική περιοχή! Έχει γεμίσει η παραλία μέδουσες – Τι πρέπει να προσέξετε

Τε, 29 Απρ 2026 18:28

ΕΟΦ: Απαγορεύει την πώληση 5 προϊόντων που διαφημίζονται ως καλλυντικά – Είναι τα…

Τε, 29 Απρ 2026 18:22

Νέο επίδομα 700 ευρώ σε γυναίκες! Δεν το ξέρουν ούτε οι λογιστές! Πώς θα το πάρουν;

Τε, 29 Απρ 2026 18:18
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η σκληρή ιστορία του πατέρα που καταδικάστηκε για τη δολοφονία του 6χρονου γιου του.Είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο…..

Πα, 13 Ιαν 2023 11:55 ΙΣΤΟΡΙΕΣ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Ο Μανώλης Δουρής εμφανιζόταν στα κανάλια ζητώντας να βρεθεί ο δολοφόνος του παιδιού του για να τον εκδικηθεί, κάνοντας όλη την ελληνική κοινωνία να υποφέρει για τον πόνο του πατέρα.

Ο 6χρονος γιος της Γεωργίας και του Μανώλη Δουρή βρέθηκε νεκρός και κακοποιήθηκε σεξουαλικά σε μια μάντρα κοντά στο σπίτι του ζευγαριού. Το άτυχο αγόρι πέθανε από ασφυξία μετά από βιασμό που προηγήθηκε,σύμφωνα με τον ιατροδικαστή.

Αν και στην αρχή ο Δουρής εμφανίστηκε ως ένας πατέρας που θρηνούσε για το παιδί του, η αστυνομία δεν άργησε να τον υποψιαστεί και έτσι ξεκίνησε μια δίκη που συγκλόνισε το πανελλήνιο. Οι γιατροί που εξέτασαν τον Δουρή, ο οποίος πολέμησε στην Κύπρο, είπαν ότι αυτά που είδε και άκουσε κατά τη διάρκεια του πολέμου επιδείνωσαν τα ψυχολογικά του προβλήματα.

Κατηγορούσε τη γυναίκα του, φαινομενικά αβέβαιος αν διέπραξε το έγκλημα, αν και στην αρχή το παραδέχτηκε. «Αν το έκανα εγώ να τιμωρηθώ. Θα είσαι ελεύθερη να ζήσεις τη ζωή σου, όπως εσύ το ζήτησες μαζί με τον εραστή σου με τον οποίο σκοτώσατε το Νίκο», έλεγε μονολογώντας και απευθυνόμενος προς τη γυναίκα του.

Ο δικηγόρος του επέμενε ότι ο πελάτης του είναι αθώος. Μάλιστα, ο ιατροδικαστής είπε ότι οι τρίχες που βρέθηκαν στο σώμα του εξάχρονου δεν ανήκαν στον πατέρα του. “Η ταυτότητα του δολοφόνου του παιδιού είναι αμφίβολη από την πραγματογνωμοσύνη στο ιατροδικαστικό εργαστήριο. Άλλος μπορεί να είναι ο βιαστής και άλλος ο δολοφόνος”, δήλωσε στην Ελευθεροτυπία ο Γιάννης Πανούσης, καθηγητής Εγκληματολογίας που ερεύνησε το θέμα.

Ωστόσο, το δικαστήριο έκρινε τον Δουρή ένοχο για όλες τις κατηγορίες. Σε δύο χρόνια άλλαξε τέσσερα σωφρονιστικά ιδρύματα αφού έπεσε θύμα του ««νόμου της φυλακής»» για παιδοκτόνους και βιαστές. Τον ξυλοκόπησαν και τον βίασαν πολλές φορές μέχρι που βρέθηκε κρεμασμένος στο κελί του.

6χρονου γιου δολοφονία Ιστορία ιστορίες καταδικάστηκε Πανελλήνιο….. πατέρα σκληρή συγκλονίσει του.Είχε
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ελλάδα: Μεγάλη ανησυχία για αυτήν την τουριστική περιοχή! Έχει γεμίσει η παραλία μέδουσες – Τι πρέπει να προσέξετε
Τε, 29 Απρ 2026 18:28
ΕΟΦ: Απαγορεύει την πώληση 5 προϊόντων που διαφημίζονται ως καλλυντικά – Είναι τα…
Τε, 29 Απρ 2026 18:22
Νέο επίδομα 700 ευρώ σε γυναίκες! Δεν το ξέρουν ούτε οι λογιστές! Πώς θα το πάρουν;
Τε, 29 Απρ 2026 18:18
Ελλάδα: Φρικιαστικός τραυματισμός υπαλλήλου σούπερ μάρκετ – Η μοιραία αλλαγή θέσης…
Τε, 29 Απρ 2026 13:30
Γνωστή ελληνική μπισκοτοβιομηχανία αντιμέτωπη με οικονομικά προβλήματα; – Ποια άλλη βιομηχανία παράγει τα μπισκότα της
Τε, 29 Απρ 2026 13:27
“Έρχονται” καλά μαντάτα για αυτά τα 2 ζώδια! Ο Απρίλιος κλείνει με πολλές εξελίξεις!
Τε, 29 Απρ 2026 13:06
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.