Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε η Μαρινέλλα – Οι τελευταίες στιγμές…

Σα, 28 Μαρ 2026 19:20

“Έρχεται” χρυσή ευκαιρία για αυτά τα 3 ζώδια – Δεν το περιμένουν με τίποτα!

Σα, 28 Μαρ 2026 19:01

Έκτακτο – Ελλάδα: Μεγάλη τραγωδία με νεκρούς και τραυματίες! Τραγική ειρωνεία…

Σα, 28 Μαρ 2026 17:11
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Η στιγμή που τρία αδέρφια χτυπιούνται από κεραυνό ενώ βγάζουν selfie

Κυ, 18 Ιούλ 2021 23:50 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Αδέρφια κεραυνός: Τρία αδέρφια είχαν πάει βόλτα με ποδήλατα, όταν ξαφνικά ξεκίνησε μία σφοδρή νεροποντή. Έτσι, κατέφυγαν κάτω από ένα δέντρο για να καλυφθούν, αλλά τους χτύπησε κεραυνός την ώρα που έβγαζαν μία selfie.

Αδέρφια κεραυνός: Τι ακριβώς συνέβη

Τρία αδέρφια από το Μεϊντχεντ χτυπήθηκαν από κεραυνό, όταν σταμάτησαν κάτω από ένα δέντρο εξαιτίας μιας έντονης βροχόπτωσης. Η Ρέιτσελ, η Ίζομπελ και ο Άντριου Τζόμπσον είχαν πάει βόλτα με τα ποδήλατά τους κοντά στο Μόλεσι Λοκ, στην Αγγλία. Ξαφνικά άρχισε μία σφοδρή νεροποντή και καλύφθηκαν κάτω από ένα δέντρο.

Κάποια στιγμή αποφάσισαν να βγάλουν μία selfie και τότε τους χτύπησε ένας κεραυνός, με τη στιγμή να αποτυπώνεται στο φακό. Τα τρία αδέρφια, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με εγκαύματα και πήραν εξιτήριο λίγες ώρες αργότερα.

Η σπάνια selfie τη στιγμή που τους χτυπάει κεραυνός:

Η 23χρονη Ίζομπελ δήλωσε στο BBC: «Η φωτογραφία που είμαστε και οι τρεις μαζί όταν χτύπησε ο κεραυνός ήταν στις 17:05. Τράβηξα μία φωτογραφία μας να χαμογελάμε και μετά θέλαμε μία να δείχνουμε λυπημένοι στη βροχή. Ξαφνικά, βρισκόμουν στο έδαφος και δεν μπορούσα να ακούσω τίποτα πέρα από ένα έντονο βουητό. Ολόκληρο το δεξί μου χέρι ήταν μουδιασμένο και δεν μπορούσα να το μετακινήσω».

Η αδερφή της Ρέιτσελ, πρόσθεσε: «Τραβούσαμε τη φωτογραφία με το τηλέφωνό μας και μετά το επόμενο πράγμα που θυμάμαι είναι να βρίσκομαι στο έδαφος. Ένιωθα περίεργα. Η αδερφή μου κι εγώ αρχίσαμε να ουρλιάζουμε. Έχω εγκαύματα στο μηρό και το στομάχι μου και ο κεραυνός άφησε σημάδια σαν αστραπή στην πλάτη μου και στην αδερφή μου. Δεν μπορούσα να νιώσω το χέρι μου». Τα μοτίβα στα οποία αναφέρεται η Ρέιτσελ είναι γνωστά ως σημάδια Λίχτενμπεργκ. Επιπλέον, η Ρέιτσελ είπε πως και οι τρεις τραυματίστηκαν, αν και ο αδερφός τους ήταν αυτός που ξαφνιάστηκε περισσότερο.

Γιατί μπορεί να τους χτύπησε ο κεραυνός

Σύμφωνα με την οικογένειά τους, αυτό που μάλλον τράβηξε τον κεραυνό ήταν μία πλάκα τιτανίου στο χέρι της Ίζομπελ, που τοποθετήθηκε μετά από ατύχημα ποδηλασίας. Όπως είπε η Ρέιτσελ: «Το χέρι της αδερφής μου έκαιγε, λόγω της πλάκας. Όλοι έμειναν έκπληκτοι με αυτό που μας συνέβη».

Πηγή: iefimerida.gr

 

αδέρφια βγάζουν Διάφορα κεραυνό στιγμή τρία χτυπιούνται
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μεγάλη θλίψη! Πέθανε η Μαρινέλλα – Οι τελευταίες στιγμές…
Σα, 28 Μαρ 2026 19:20
“Έρχεται” χρυσή ευκαιρία για αυτά τα 3 ζώδια – Δεν το περιμένουν με τίποτα!
Σα, 28 Μαρ 2026 19:01
Έκτακτο – Ελλάδα: Μεγάλη τραγωδία με νεκρούς και τραυματίες! Τραγική ειρωνεία…
Σα, 28 Μαρ 2026 17:11
Τίτλοι τέλους στην τραγωδία στα Λιμανάκια Βουλιαγμένης: Ανασύρθηκε ο άτυχος 34χρονος – Σκηνές αρχαίου δράματος στο σημείο – Η οικογένεια…(Βίντεο)
Σα, 28 Μαρ 2026 14:06
Τρίκαλα: “Μαλλιά κουβάρια” ο παπάς με την παπαδιά – “Πάγωσαν” οι συγχωριανοί – Απίστευτες καταγγελίες…
Σα, 28 Μαρ 2026 13:20
Στο φινάλε του Μαρτίου το Σύμπαν ευνοεί 3 ζώδια – Τους “χαρίζει” κάτι πολύ καλό!
Σα, 28 Μαρ 2026 09:32
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.