Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα

Τε, 14 Οκτ 2026 20:23

Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση

Τε, 14 Οκτ 2026 20:12

Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του

Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιακωβίδης: «Με τι πρόσωπο θα μπω στο γυμναστήριο όταν ο διπλανός μου έχει τα ίδια προβλήματα ενώ εγώ ξέφυγα;

Πε, 5 Αυγ 2021 21:37 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Λίγες μέρες μετά την συγκλονιστική αποκάλυψή του ο αρσιβαρίστας Θοδωρής Ιακωβίδης βρέθηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη. Στο «Καλοκαίρι #not» Έλληνας αρσιβαρίστας μίλησε για την έντονη στιγμή που είχε στο Τόκιο και την απόφαση που πήρε.

Λίγο μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα ο πρωταθλητής μίλησε για το «ξέσπασμά» στο Τόκιο για την έλλειψη στήριξης της Πολιτείας.

«Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Το βράδυ λίγο θορυβήθηκα για το τι έκταση παίρνει το πράγμα. Δεν φανταζόμουν όλο αυτό το κύμα συμπαράστασης. Εμένα ήταν το αντίο μου όλο αυτό. Δεν μετάνιωσα καθόλου για τη συναισθηματική μου έκρηξη. Όλοι οι δικοί μου μού είπαν ότι δεν με είχαν δει ξανά να κλαίω. Πάντα όταν έκλαιγα ήμουν μόνος μου. Πάντα έδειχνα ότι δεν με λυγίζει τίποτα. Αυτή η συσπείρωση έγινε γιατί πολύς κόσμος ταυτίστηκε με αυτόν τον αγώνα και τη συναισθηματική μου φόρτιση. Τα μηνύματα που λαμβάνω είναι απίστευτα».

Έχει αλλάξει απόφαση;

«Όλη αυτή η επίθεση αγάπης που έχω δεχτεί με έχει γεμίσει αλλά τα προβλήματα θα παραμείνουν. Με έχουν προσεγγίσει πολλοί χορηγοί. Ωραία. Ξεκινάω προπόνηση. Με τι πρόσωπο θα μπω στο γυμναστήριο όταν ο διπλανός μου -που μέχρι χτες είχαμε τα ίδια προβλήματα- -συνεχίζει να τα έχει ενώ εγώ ξέφυγα; Το θέμα είναι να γίνει κάτι από την Πολιτεία για όλους τους αθλητές, να δώσει κίνητρα. Οπότε δεν ξέρω ακόμα αν έχω αλλάξει απόφαση. Μακάρι να βγει κάτι καλό από όλο αυτό. Είναι πολλοί σαν εμένα. Υπάρχουν πολλοί αθλητές και είπα “βγείτε μιλήστε, μην με αφήνετε μόνο μου” αλλιώς τι θα καταφέρω;» είπε ο Ιακωβίδης.

Ο αθλητής μίλησε για τις αντικειμενικές δυσκολίες του να εργάζεται και να προπονείται ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά «δεν θέλω συγγνώμη από κανέναν. Τους ευχαριστώ που νιώθουν έτσι αλλά δεν φταίει κάποιος. Μακάρι να γίνουν έργα. Περιμένω να πραγματοποιηθούν τα λόγια του υπουργού (σ.σ. του Λευτέρη Αυγενάκη)».

γυμναστήριο Διάφορα διπλανός έχει Ιακωβίδης: ίδια ξέφυγα; Όταν προβλήματα πρόσωπο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αυτός είναι ο λόγος που η Βίσση έβαλε τον Κούστα στη θέση του Καρβέλα
Τε, 14 Οκτ 2026 20:23
Τηλεθέαση: Η ελληνική εκπομπή φαβορί που το κοινό “έριξε” από την πρώτη στην τέταρτη θέση
Τε, 14 Οκτ 2026 20:12
Ελλάδα: Ποιος ήταν ο πατέρας που πνίγηκε στην κακοκαιρία – Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας μετά το διαζύγιό του
Τε, 14 Οκτ 2026 19:57
Περιστέρι: Μαθεύτηκε τι έκανε η 41χρονη στην πεθερά της – “Έχω τρελαθεί…”
Τε, 14 Οκτ 2026 19:50
Σάλος με όσα είπε ο Αθερίδης για τη γιατρό του Μαζωνάκη – Αποκλείεται…
Τε, 14 Οκτ 2026 14:41
Έκτακτο – Καιρός: Δραματικές στιγμές – Νεκρός νεαρός άνδρας από την κακοκαιρία
Τε, 14 Οκτ 2026 14:03
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.