Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55

Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45

Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη

Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

ΙΑΣΩ: Έγκυος με εγκεφαλική αιμορραγία σε κώμα, επανέρχεται και φέρνει στον κόσμο δύο υγιέστατα αγόρια

Πε, 13 Μάι 2021 22:01 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Έγκυος με εγκεφαλική αιμορραγία σε κώμα, η οποία διακομίσθηκε στην ΜΕΘ του ΙΑΣΩ, επανήλθε και έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγόρια!

Σύμφωνα με δελτίο τύπου του νοσοκομείου ΙΑΣΩ, «τη μεγαλύτερη Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική στην Ευρώπη και το μεγαλύτερο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Ελλάδα», στο νοσηλευτήριο «αντιμετωπίστηκε με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία πολύ σοβαρό μαιευτικό περιστατικό εγκύου ασθενούς με θεράποντα ιατρό τον Dr. Γεώργιο Σταματίου, Μαιευτήρα – Γυναικολόγο, Πρόεδρο του Ομίλου ΙΑΣΩ».

«Με την ολοκληρωμένη αντιμετώπιση και ενώ η ζωή της γυναίκας και των νεογνών βρίσκονταν σε εξαιρετικά μεγάλο κίνδυνο, ο θεράπων ιατρός με την υποστήριξη της επιστημονικής ομάδας της ΜΕΘ καθώς και όλων των απαραίτητων ειδικοτήτων, κατάφεραν να αντιμετωπίσουν το περιστατικό με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία», προστίθεται.

Συγκεκριμένα, «ασθενής 44 ετών με δίδυμο κύηση ενώ διένυε την 21η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της, διακομίσθηκε στις 3/2/2021 στην ΜΕΘ του ΙΑΣΩ, μέσω ΕΚΑΒ για Μαιευτική και Γυναικολογική παρακολούθηση. Η ασθενής νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Λαμίας διασωληνωμένη σε μηχανική αναπνοή λόγω εγκεφαλικής αιμορραγίας από 16/1/2021 (19 εβδομάδων).

Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της στο ΙΑΣΩ με την συμβολή της νευροχειρουργικής ομάδας του νοσοκομείου και με την βοήθεια των ιατρών της ΜΕΘ υπό την διεύθυνση του κ. Αλοΐζου παρουσίασε σταδιακή βελτίωση νευρολογικά ενώ η παρακολούθηση της κύησης συνεχίστηκε με ομαλή πορεία και υπερηχογραφικό έλεγχο ανά εβδομάδα.

Η ασθενής παρέμεινε στην ΜΕΘ συνολικά για 22 ημέρες και αποδεσμεύθηκε από την μηχανική αναπνοή με καλή οξυγόνωση. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε σε καλή γενική κατάσταση και ικανοποιητικό επίπεδο συνείδησης στον νοσηλευτικό όροφο για συνέχιση της νοσηλείας της.

Στις 10/5/2021 και ενώ βρισκόταν στην 35η εβδομάδα κύησης υποβλήθηκε σε καισαρική τομή όπου και έφερε στον κόσμο δύο υγιέστατα αγοράκια».

Πηγή ieidiseis

αγόρια αιμορραγία Διάφορα εγκεφαλική έγκυος, επανέρχεται ΙΑΣΩ: κόσμο κώμα στον υγιέστατα φέρνει
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Καταγγελία που “παγώνει” την κοινή γνώμη: Πεθερά κατηγορεί τον Ελληνοκύπριο γαμπρό της ότι τη…
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:55
Τρίτη, 14 Ιουλίου: Ένα και μοναδικό ζώδια θα κάνει άλμα στα οικονομικά του – Ένα μήνυμα ή μια είδηση θα του δώσει ανακούφιση
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:45
Λαμία: Πάνω από 20 άτομα στα Επείγοντα – Το προϊόν αυτό δεν διανεμήθηκε μόνο σε αυτήν την πόλη
Δε, 13 Ιούλ 2026 23:40
Εξελίξεις στο φονικό τροχαίο με την 15χρονη αθλήτρια – Γιατί ελέγχεται ο πατέρας της ως ύποπτος;
Δε, 13 Ιούλ 2026 21:04
Ελλάδα: Σοκαριστικό ατύχημα για γυναίκα στη θάλασσα σε ελληνικό νησί
Δε, 13 Ιούλ 2026 20:35
Αυτός είναι ο λόγος που οι τηγανιτές πατάτες δεν γίνονται τραγανές – Το λάθος που λίγοι γνωρίζουν και το μυστικό των σεφ
Δε, 13 Ιούλ 2026 19:34
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.