Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Ο κακός χαμός σε Μονή για δήθεν θαυματουργό φάρμακο, που θεραπεύει τις αρθρώσεις – Οι μοναχοί παρουσιάζονται…

Τε, 3 Δεκ 2025 12:04

Θλίψη στον αθλητικό κόσμο! Πέθαναν με μία μέρα διαφορά ο πρωταθλητής του μπάσκετ και ο ποδοσφαιριστής…

Τε, 3 Δεκ 2025 11:59

Ξεπερνά κάθε φαντασία! Η κόρη τους θα γεννούσε σε λίγες μέρες και οι γονείς της…

Τε, 3 Δεκ 2025 09:44
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιατροδικαστής για θάνατο 63χρονης στο Ίλιον: «Μην πάτε να κάνετε το εμβόλιο της AstraZeneca!» (Video)

Πε, 1 Απρ 2021 22:55 ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Δηλώσεις – βόμβα με όσα αποκάλυψε!

O ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου μίλησε στο Live News για τον θάνατο της 63χρονης λίγο μετά τον εμβολιασμό της. Σε ερώτηση του κ. Ευαγγελάτου σχετικά με το τι θα έλεγε σε έναν δικό του άνθρωπο που είναι να πάει να κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca, ο κ. Αλεξάνδρου είπε ότι αυτή τη στιγμή θα του έλεγε να μην πάει διότι υπάρχουν πράγματα που πρέπει να τεκμηριωθούν.

Για το ίδιο περιστατικό μίλησε και ο Γιώργος Χρυσος, καθηγητής παιδιατρικής ΕΚΠΑ, ο οποίος είπε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο ο θάνατος της 63χρονης να σχετίζεται με το εμβόλιο, ωστόσο συμβουλεύει τον κόσμο να το κάνει, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά «είναι απειροελάχιστες οι πιθανότητες παρενεργειών».

Υπενθυμίζεται πως ο ΕΟΦ έχει ανακοινώσει ότι «δεν φαίνεται να σχετίζεται το εμβόλιο με τον θάνατο της 63χρονης».

Δικηγόρος 63χρονης: “Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο θάνατος επήλθε από το εμβόλιο”

Δικηγόρος 63χρονης: Πανικό έχει προκαλέσει ο θάνατος της 63χρονης, που πέθανε λίγο μετά η χορήγηση του εμβολίου της AstraZeneca, με τον δικηγόρο της οικογένειας να αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο ο θάνατος να προήλθε από τον εμβολιασμό. Σύμφωνα με την νεκροψία – νεκροτομή ο θάνατος της το μεσημέρι της Τρίτης (30/3) στο Ίλιον, μετά τον εμβολιασμό της, οφείλεται σε πνευμονικό οίδημα.

«Το ότι 1 εκατομμύριο κόσμος έχει εμβολιαστεί με το συγκεκριμένο εμβόλιο δεν σημαίνει ότι δεν κινδυνεύουμε. Τίποτα δεν έχει αποκλειστεί. Υπάρχουν ενδείξεις ο θάνατος να επήλθε από το εμβόλιο, να της προκάλεσε έντονο αλλεργικό σοκ. Το πόρισμα είναι πνευμονικό οίδημα. Προέρχεται από το έντονο αλλεργικό σοκ. Έχουμε ορίσει τεχνικό σύμβουλο» είπε.

Και συνέχισε: «Είναι μια σπάνια περίπτωση, ψάχνουμε όλες τις περιπτώσεις και θα έχουμε σίγουρη απάντηση εντός των ημερών. Έχουν στείλει κάποια όργανα για περισσότερες εργαστηριακές εξετάσεις. Κατά την ιατροδικαστική εξέταση κανένας εκπρόσωπος της Astrazeneca δεν ήταν παρών. Θα έπρεπε να είχε εκπρόσωπο. Είχε υποκείμενα νοσήματα από τα οποία δεν κινδύνευε η υγεία της».

Ο κ. Σακαρούδης τόνισε πως έχει ανοίξει ποινική δικογραφία στο Αστυνομικό Τμήμα στο Ίλιον και υπάρχει σε εξέλιξη προκαταρκτική έρευνα. «Έχω έρθει σε επικοινωνία και με άλλες οικογένειες, αρκετός κόσμος θα κινηθεί νομικά» είπε.

Πηγή:athensmagazine.gr

Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο κακός χαμός σε Μονή για δήθεν θαυματουργό φάρμακο, που θεραπεύει τις αρθρώσεις – Οι μοναχοί παρουσιάζονται…
Τε, 3 Δεκ 2025 12:04
Θλίψη στον αθλητικό κόσμο! Πέθαναν με μία μέρα διαφορά ο πρωταθλητής του μπάσκετ και ο ποδοσφαιριστής…
Τε, 3 Δεκ 2025 11:59
Ξεπερνά κάθε φαντασία! Η κόρη τους θα γεννούσε σε λίγες μέρες και οι γονείς της…
Τε, 3 Δεκ 2025 09:44
Βόλος: Τραγικό περιστατικό! Πανικός και κλάματα μέσα στον ΕΦΚΑ – Οι συνάδελφοί του τον είδαν να…
Τε, 3 Δεκ 2025 09:36
Ρουκ Ζουκ: Η Μακρυπούλια “λιποθύμισε” στο πλατό – “Κράτα με Βασίλη…”
Τε, 3 Δεκ 2025 08:46
Ο 19χρονος “γιος γνωστού πρώην Έλληνα υπουργού” που δεν μάθαμε ποτέ ότι…
Τρ, 2 Δεκ 2025 22:54
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.