Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Βαρύ πένθος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τη δεύτερη “μητέρα” της

Τρ, 18 Αυγ 2026 15:21

Σίφνος: Ποιος ήταν ο Βρετανός τραπεζίτης και η σύζυγός του, που βρήκαν φρικτό θάνατο

Τρ, 18 Αυγ 2026 15:08

Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παντρεμένο ζευγάρι – Κοίταξε το κινητό της και την ώρα που κοιμόταν…

Τρ, 18 Αυγ 2026 13:56
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ηγουμενίτσα: Το ταξίδι μητέρας και γιου κατέληξε σε τραγωδία – Είδε με τα ίδια του τα μάτια τη μητέρα του να…

Σα, 14 Σεπ 2024 18:17 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Ένα τραγικό παιχνίδι επιφύλασσε η ζωή σε 18χρονο, που είδε με τα ίδια του τα μάτια τη μητέρα του να φεύγει από τη ζωή.

Μοιραίο αποδείχθηκε το ταξίδι μητέρας και γιου, καθώς ενεπλάκησαν σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό. Αποτέλεσμα ήταν ο νεαρός -ηλικίας 18 ετών- να τραυματιστεί ελαφρά, αλλά η 52χρονη μητέρα του να χάσει τη ζωή της.

Πώς έγινε η τραγωδία

Όλα συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου (14/09). Μητέρα και γιος ξεκίνησαν το ταξίδι τους με το αυτοκίνητο από περιοχή της Θεσσαλίας με προορισμό την Κέρκυρα.

Ωστόσο, για άγνωστο λόγο και κάτω από συνθήκες που δεν έχουν διευκρινιστεί, το Ι.Χ. όχημα εξετράπη της πορείας του – στο 57ο χιλιόμετρο επί της Εγνατίας Οδού, στο ρεύμα προς την Ηγουμενίτσα.

Το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 52χρονη και επέβαινε ο 18χρονος, προσέκρουσε αρχικά στα μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και στη συνέχεια σε στύλο φωτισμού.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στις Αρχές και στο σημείο του τροχαίου έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, καθώς και οχήματα της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Το ευτύχημα είναι ότι ο 18χρονος, μετά από την επιχείρηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, απεγκλωβίστηκε από το όχημα χωρίς να φέρει σοβαρούς τραυματισμούς – το δυστύχημα όμως ήταν ότι η 52χρονη μητέρα του ανασύρηκε νεκρή από τα συντρίμμια του αυτοκινήτου.

Προανάκριση για τη διερεύνηση των συνθηκών του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Σήμερα και περί ώρα 09:20΄, στο 57 ο χιλιόμετρο της Εγνατίας Οδού, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 52χρονη, στο οποίο επέβαινε και 18χρονος, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε αρχικά σε μεταλλικά προστατευτικά κιγκλιδώματα και ακολούθως σε στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη».

– blog γιου Διάφορα είδε Ηγουμενίτσα: ίδια και Κατέληξε μάτια» με μητέρα μητέρας να να… σε Τα Ταξίδι τι το του Τραγωδία

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Βαρύ πένθος της Μαρέβα Γκραμπόφσκι για τη δεύτερη “μητέρα” της
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:21
Σίφνος: Ποιος ήταν ο Βρετανός τραπεζίτης και η σύζυγός του, που βρήκαν φρικτό θάνατο
Τρ, 18 Αυγ 2026 15:08
Ελλάδα: Σοκαριστικό περιστατικό με παντρεμένο ζευγάρι – Κοίταξε το κινητό της και την ώρα που κοιμόταν…
Τρ, 18 Αυγ 2026 13:56
Βαρύ πένθος στη δημοσιογραφία – Πέθανε γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος χτυπημένος από τον καρκίνο
Τρ, 18 Αυγ 2026 12:25
Αποκαλύφθηκε το μαγειρικό τρικ που ελάχιστοι γνωρίζουν! Με αυτόν τον τρόπο χυλώνει η Φακή και δεν γίνεται λαπάς!
Τρ, 18 Αυγ 2026 12:20
Σίφνος – Πτώση ελικοπτέρου: Πώς το γαμήλιο ταξίδι κατέληξε σε τραγωδία; Οι τελευταίες στιγμές και οι απαντήσεις
Τρ, 18 Αυγ 2026 11:38
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.