Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Το τελευταίο ντελίβερι, η αλλαγή του φαγητού και όσα είδε ο διανομέας την τελευταία του βραδιά

Δε, 19 Οκτ 2026 22:25

Σπάνια προφητική εξομολόγηση του Γιώργου – Όταν ο ίδιος μιλούσε για τον θάνατο – Καθηλωτικός…

Δε, 19 Οκτ 2026 21:54

O «Έρωτας Αρχάγγελος» του Μητροπάνου κρύβει μια σπαρακτική αληθινή ιστορία

Δε, 19 Οκτ 2026 21:36
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα.

Σα, 21 Μάι 2022 22:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link
Προσθήκη του net-time.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Google News

Μία απίθανη ιστορία από την την Ινδία έρχεται τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί πολλά ερωτήματα. Πρόκειται για μια γυναίκα στην Ινδία, η οποία έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα για να μεγαλώσει την κόρη της.

Η ίδια στάθηκε άτυχη, αφού έχασε τον σύζυγό της από καρδιακή προσβολή λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, έτσι για να μπορέσει να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της σε μια πατριαρχική κοινωνία, ζούσε μεταμφιεσμένη σε άνδρα για χρόνια.

Η Σ. Πετσχιμμά, 57 ετών, ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της μόλις 15 ημέρες όταν αυτός πέθανε από καρδιακή προσβολή. Ήταν 20 ετών και έγκυος στην κόρη της.

Λίγο μετά τη γέννηση της μικρής, άρχισε να εργάζεται σε διάφορες δουλειές για να τα βγάλει πέρα, αλλά το να μεγαλώσει ένα παιδί ως ανύπαντρη μητέρα στο χωριό Κατουναγιασκάμπατι του Ταμίλ Ναντού, μια πατριαρχική κοινωνία, ήταν δύσκολο.

Πώς αποφάσισε να μεταμφιεστεί σε άντρα
Η νεαρή γυναίκα δούλευε σε εργοτάξια, ξενοδοχεία, αλλά κάθε μέρα την παρενοχλούσαν σεξουαλικά. Έτσι μια μέρα αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Πήγε στον ναό Τιρετσεντούρ Μουρογάν στο Τιρετσεντούρ, έκοψε τα μαλλιά της κοντά, αντικατέστησε το σαρί της με ένα πουκάμισο και άλλαξε το όνομά της σε «Μούθου». Αλλά για να κάνει τη διαφορά η νέα της ταυτότητα, αυτή και η κόρη της έπρεπε να κάνουν μια νέα αρχή.

«Εγκατασταθήκαμε στο Κατουναγιασκάμπατι πριν από περισσότερα από 20 χρόνια» είπε πρόσφατα η γυναίκα στο The New Indian Express.

«Μόνο οι στενοί μου συγγενείς στο σπίτι και η κόρη μου γνώριζαν ότι είμαι γυναίκα. Έκανα όλων των ειδών τις δουλειές. Αποταμίευσα κάθε δεκάρα για να εξασφαλίσω μια ασφαλή ζωή για την κόρη μου».

Η Πετσχιμμά κατάφερε να είναι άνδρας για πάνω από τρεις δεκαετίες. Τώρα, η κόρη της Σανμουγκσούντι έχει μεγαλώσει και παντρευτεί, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεται. Αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα πρόσφατα. Ωστόσο, δεν θέλει να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή της.

Επειδή το να υποδυθεί τον άντρα για πάνω από 36 χρόνια εξασφάλιζε μια ασφαλή ζωή για την κόρη της, η Πετσχιμμά θέλει να παραμείνει άνδρας μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει.

άνδρα Διάφορα έζησε Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα μεταμφιεσμένη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Το τελευταίο ντελίβερι, η αλλαγή του φαγητού και όσα είδε ο διανομέας την τελευταία του βραδιά
Δε, 19 Οκτ 2026 22:25
Σπάνια προφητική εξομολόγηση του Γιώργου – Όταν ο ίδιος μιλούσε για τον θάνατο – Καθηλωτικός…
Δε, 19 Οκτ 2026 21:54
O «Έρωτας Αρχάγγελος» του Μητροπάνου κρύβει μια σπαρακτική αληθινή ιστορία
Δε, 19 Οκτ 2026 21:36
Τι θα ισχύσει τελικά για τις συντάξεις Νοεμβρίου και τα 400 ευρώ
Δε, 19 Οκτ 2026 21:28
Αυτά τα ζώδια έκαναν υπομονή και τώρα ανταμείβονται από το Σύμπαν! Θα δουν τη ζωή τους να αλλάζει…
Δε, 19 Οκτ 2026 14:36
Αυτήν την ελληνική εκπομπή διάλεξε το κοινό και “σάρωσε” σε νούμερα – Σε ποιές “γύρισε” την πλάτη
Δε, 19 Οκτ 2026 14:30
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Type above and press Enter to search. Press Esc to cancel.