Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Ηλεία! Αυτός είναι ο 13χρονος που βρήκε τραγικό τέλος

Πε, 30 Απρ 2026 10:09

Κι όμως τον έχουμε ξαναδεί! Ο 89χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην τηλεόραση – Τι έλεγε τότε μπροστά στην κάμερα

Πε, 30 Απρ 2026 09:31

Πρωτομαγιά: Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν! Το 2ο θα μάθει κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που “τσούζουν”

Πε, 30 Απρ 2026 09:10
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα.

Σα, 21 Μάι 2022 22:32 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

Μία απίθανη ιστορία από την την Ινδία έρχεται τις τελευταίες ώρες στο φως της δημοσιότητας και προκαλεί πολλά ερωτήματα. Πρόκειται για μια γυναίκα στην Ινδία, η οποία έζησε όλη της την ζωή μεταμφιεσμένη σε άνδρα για να μεγαλώσει την κόρη της.

Η ίδια στάθηκε άτυχη, αφού έχασε τον σύζυγό της από καρδιακή προσβολή λίγες μέρες μετά τον γάμο τους, έτσι για να μπορέσει να μεγαλώσει μόνη της την κόρη της σε μια πατριαρχική κοινωνία, ζούσε μεταμφιεσμένη σε άνδρα για χρόνια.

Η Σ. Πετσχιμμά, 57 ετών, ήταν παντρεμένη με τον σύζυγό της μόλις 15 ημέρες όταν αυτός πέθανε από καρδιακή προσβολή. Ήταν 20 ετών και έγκυος στην κόρη της.

Λίγο μετά τη γέννηση της μικρής, άρχισε να εργάζεται σε διάφορες δουλειές για να τα βγάλει πέρα, αλλά το να μεγαλώσει ένα παιδί ως ανύπαντρη μητέρα στο χωριό Κατουναγιασκάμπατι του Ταμίλ Ναντού, μια πατριαρχική κοινωνία, ήταν δύσκολο.

Πώς αποφάσισε να μεταμφιεστεί σε άντρα
Η νεαρή γυναίκα δούλευε σε εργοτάξια, ξενοδοχεία, αλλά κάθε μέρα την παρενοχλούσαν σεξουαλικά. Έτσι μια μέρα αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή.

Πήγε στον ναό Τιρετσεντούρ Μουρογάν στο Τιρετσεντούρ, έκοψε τα μαλλιά της κοντά, αντικατέστησε το σαρί της με ένα πουκάμισο και άλλαξε το όνομά της σε «Μούθου». Αλλά για να κάνει τη διαφορά η νέα της ταυτότητα, αυτή και η κόρη της έπρεπε να κάνουν μια νέα αρχή.

«Εγκατασταθήκαμε στο Κατουναγιασκάμπατι πριν από περισσότερα από 20 χρόνια» είπε πρόσφατα η γυναίκα στο The New Indian Express.

«Μόνο οι στενοί μου συγγενείς στο σπίτι και η κόρη μου γνώριζαν ότι είμαι γυναίκα. Έκανα όλων των ειδών τις δουλειές. Αποταμίευσα κάθε δεκάρα για να εξασφαλίσω μια ασφαλή ζωή για την κόρη μου».

Η Πετσχιμμά κατάφερε να είναι άνδρας για πάνω από τρεις δεκαετίες. Τώρα, η κόρη της Σανμουγκσούντι έχει μεγαλώσει και παντρευτεί, οπότε δεν χρειάζεται πλέον να κρύβεται. Αποκάλυψε την πραγματική της ταυτότητα πρόσφατα. Ωστόσο, δεν θέλει να επιστρέψει στην προηγούμενη ζωή της.

Επειδή το να υποδυθεί τον άντρα για πάνω από 36 χρόνια εξασφάλιζε μια ασφαλή ζωή για την κόρη της, η Πετσχιμμά θέλει να παραμείνει άνδρας μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει.

άνδρα Διάφορα έζησε Ινδία-Σοκαριστική ιστορία:Γυναίκα μεταμφιεσμένη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην Ηλεία! Αυτός είναι ο 13χρονος που βρήκε τραγικό τέλος
Πε, 30 Απρ 2026 10:09
Κι όμως τον έχουμε ξαναδεί! Ο 89χρονος είχε εμφανιστεί παλαιότερα στην τηλεόραση – Τι έλεγε τότε μπροστά στην κάμερα
Πε, 30 Απρ 2026 09:31
Πρωτομαγιά: Αυτά τα 3 ζώδια θα ζοριστούν! Το 2ο θα μάθει κρυμμένα μυστικά και αλήθειες που “τσούζουν”
Πε, 30 Απρ 2026 09:10
Τι συμβαίνει με το κέρμα των 2; Αν το έχετε αυτό τότε αξίζει πολλά!
Πε, 30 Απρ 2026 09:04
Γιατί μουχλιάζουν τόσο γρήγορα οι φράουλες; Tο απλό λάθος που κάνουμε όλοι και δεν το ξέρουμε
Τε, 29 Απρ 2026 22:56
Αυτά τα 4 ζώδια θα λάβουν ειδήσεις που θα αλλάξουν τη ζωή τους! “Έρχονται” εξελίξεις και ξεκαθαρίσματα
Τε, 29 Απρ 2026 22:52
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2026 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.