Close Menu
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΝΕΑ

Φρίκη! Γονείς είχαν φτιάξει «μπουντρούμι», όπου είχαν κλεισμένα τα 5 παιδιά τους – Αδιανόητες σκηνές – “Είναι αηδιαστικό…”

Πε, 4 Σεπ 2025 23:19

Κέρκυρα: Σοκαριστικό περιστατικό με παθολόγο γιατρό – 18χρονη πήγε για εξέταση και…

Πε, 4 Σεπ 2025 22:49

Πατήσια: Μυστήριο με τον θάνατο της 34χρονης, που ξεψύχησε γεννώντας στο σπίτι – Ανοίγουν τα στόματα; – Νέα μαρτυρία

Πε, 4 Σεπ 2025 22:14
Facebook X (Twitter) Instagram
Net-time.gr
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ
  • ΔΙΑΦΟΡΑ
  • LIFESTYLE
  • TV
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΑΘΛΗΤΙΚΑ
  • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
Net-time.gr

Ιωάννα Τούνη για Παξούς: «Να θες να ταΐσεις τα παιδιά σου μεσημεριανό και να μην μπορείς»

Δε, 13 Σεπ 2021 13:21 ΔΙΑΦΟΡΑ
Facebook Twitter WhatsApp Email Copy Link

«Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν θέλω να δουλεύετε με 45 βαθμούς για να τρώω εγώ. Οι Παξοί δεν είχαν 45 βαθμούς, ούτε 47 ούτε 50 που γράφτηκε. Ήταν πολύ μεγάλη η επίθεση που δέχτηκα», λέει η Ιωάννα Τούνη.

 

Για το θέμα που έγινε το καλοκαίρι με τους Παξούς μίλησε η Ιωάννα Τούνη στον αέρα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Η ξανθιά Θεσσαλονικιά, που κάθισε δίπλα στον σύντροφό της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, έδωσε τη δική της απάντηση για το περιστατικό στο νησί.

 

«Πρέπει να το λήξουμε το θέμα γιατί έχουμε κάνει την τρίχα τριχιά. Οι Παξοί έχουν την πολιτική να μην ανοίγουν τα μαγαζιά το μεσημέρι. Μας είπαν και οι κάτοικοι ότι από τις 2 μέχρι τις 7 είναι όλα κλειστά. Στο νησί η θερμοκρασία ήταν νορμάλ, είχε 32 βαθμούς, μια ζεστή καλοκαιρινή μέρα», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

 

Η Ιωάννα Τούνη συνέχισε: «Δεν κάθισα να τοποθετηθώ για κάτι, απλά ανέβασα κάτι στο Instagram. Ήμασταν 12 άτομα και ψάχναμε να φάμε. Δεν το είπα επειδή θα μείνει νηστική η Τούνη, αλλά οποιαδήποτε παρέα και να πήγαινε στο νησί, δεν θα ξαναπήγαινε. Φαντάσου να έχεις οικογένεια, να έχεις δυο παιδάκια και να θες να τα ταϊσεις μεσημεριανό και να μην μπορούν να φάνε μέχρι το βράδυ».

 

«Να το ξεκαθαρίσουμε, δεν θέλω να δουλεύετε με 45 βαθμούς για να τρώω εγώ. Οι Παξοί δεν είχαν 45 βαθμούς, ούτε 47 ούτε 50 που γράφτηκε. Ήταν πολύ μεγάλη η επίθεση που δέχτηκα. Ήταν λάθος timing. Αν οι θερμοκρασίες δεν ήταν αυτές στην υπόλοιπη χώρα, δεν θα είχε συμβεί όλο αυτό», πρόσθεσε επίσης η Ιωάννα Τούνη.

Διάφορα Ιωάννα μεσημεριανό μπορείς παιδιά Παξούς: ταΐσεις Τούνη
Είμαστε και στο Google News: Ακολουθήστε μας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Φρίκη! Γονείς είχαν φτιάξει «μπουντρούμι», όπου είχαν κλεισμένα τα 5 παιδιά τους – Αδιανόητες σκηνές – “Είναι αηδιαστικό…”
Πε, 4 Σεπ 2025 23:19
Κέρκυρα: Σοκαριστικό περιστατικό με παθολόγο γιατρό – 18χρονη πήγε για εξέταση και…
Πε, 4 Σεπ 2025 22:49
Πατήσια: Μυστήριο με τον θάνατο της 34χρονης, που ξεψύχησε γεννώντας στο σπίτι – Ανοίγουν τα στόματα; – Νέα μαρτυρία
Πε, 4 Σεπ 2025 22:14
Νέος Κόσμος: Λύνεται το μυστήριο με το νεκρό ζευγάρι – Το δράμα πίσω από τις κλειστές πόρτες – “Γιατί μυρίζει τόσο άσχημα;”
Πε, 4 Σεπ 2025 22:03
Καβάλα: Κορυφώνεται η αγωνία! Είναι η γυναίκα που βρέθηκε, η εξαφανισμένη 59χρονη, που όλοι έψαχναν; Τι της συνέβη;
Πε, 4 Σεπ 2025 22:00
Έκτακτο – Ανατριχίλα στον Νέο Κόσμο: Φρικαλέο θέαμα πίσω από την κλειστή πόρτα – Ζευγάρι…
Πε, 4 Σεπ 2025 20:27
Facebook X (Twitter) Pinterest Vimeo WhatsApp TikTok Instagram

Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232108

  • TAYTOTHTA
  • ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ
  • ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ
  • ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
© 2025 net-time.gr

Πληκτρολογήστε και πατήστε Enter για να αναζητήσετε . Πατήστε Esc για ακύρωση.